114

До 84

преди 5 години

"не бе аз се чуда ня Плевнелиев. Жена ти те остави (и аз да съм и аз ще те оставя),..." И аз се чудя защо на Радев жена му го изостави (красива жена) - ами, защото 2 години беше с любовницата си Десислава, която даже назначи с връзки на работа. Зорлем го ожениха, за да може да се кандидатира за президент. За това нищо не пишете, но всички го знаят. Неморално е от негова страна изобщо да говори за морал...

113

Анонимен

преди 5 години

Пожелавам на Деси Банова здраве , щастие и да роди безпроблемно здраво бебе. Щастие на Росен Плевнелиев и Деси Банова.

112

Анонимен

преди 5 години

Не харесвам Росен Плевнелиев като Български Президент, но му желая здраве и щастие с Десислава Банова. Дано новата му съпруга Деси да му роди здраво бебе.

111

Анонимен

преди 5 години

До 37 Да не си подложен на радиационно облъчване ? То бива любов , ама е малко странно...... не мислиш ли ?

110

Анонимен

преди 5 години

Деска я е страх да не се изметне президенто и затова ходи като луда из телевизията да набива на зрителя всепоглъщащото им щастие. Пък днес в Париж , утре в Рим . Нищо , че й е толкова лошо от бременността.

109

Анонимен

преди 5 години

До Бау 45 Ами няма да е президентско чедо , но баща му е достоен човек. Защо да не пишат и за него? Каква е разликата? Нямам нищо против Плевнелиев и Банова , но прекаляват с медиините изяви. Не мисля , че някой се интересува от креватните им подвизи.

108

Fck

преди 5 години

На Плевнята никак не му е добре още две гърла за хранене и поене. Не му ли станаха много? :) Ама поне се е научил тръгнал е към по младо хахахаха. А тая си е златотърсачка от класа по муцунката си личи

107

до 106

преди 5 години

Само трябва да уточним коя страна .

106

Анонимен

преди 5 години

ДеситуС дърти гръци ли се не евах, та с с Пастирката ли ще *** е страх.

105

М, да ...

преди 5 години

До До 106Роско го обичат най-вече бившите му съпруги, който да далеч но интелигентни от Златотърсачката на снимката! :))

104

РККА

преди 5 години

Тез вдигнаа повече пушек и от свадбарите на ингилизина.......сякаш таз кат роди и ще оправи прираста на нацията.....ми ко не мяза на тейко си ко прайм......ще душим за поредния руски комлот тъй че умната и тихата да не става беля..

103

Ристе

преди 5 години

Не са се свършили, тя такъв като тебе е търси с години но не успя да намери. Батка с два грама за баланс, каращ гоуф и с два лева в джоба. Сутрин да ти прави шкембе чорба а ти да почваш с ракиите от обед.

102

Кьорсуфра

преди 5 години

Da ne sa se svar6ili majete v ,BG ta si se hvanala s tosi pumiar koito zialata strana go mrasi.

101

Анонимен

преди 5 години

първо ще се казва Бойко с фамилия Банов.

100

Сценарист

преди 5 години

Ами..не мога да се сдържа,и плача,плача...от умиление!!Дали ще пуснат в тубата раждането...с 36 камери,3D-като матрицата!Малиии,ко яко!

99

Анонимен

преди 5 години

До хъМи направете една остросюжетна сапунка от 1 000 000 серии най-малко и да бъдем спокойни всички!

98

ПроСоТо

преди 5 години

м/у другото,само за забавление../а дали?/..:Лицето на Златотърсачката с тая квадратна челюст,изпъкнала остра брадичка и остри краища на устата говорят за изключителен инат и коварство.Така че без да съм пророк мога да кажа,че Нашио го чакат УНИЗИТЕЛНИ дни.....Нооо,както се пее в песента:..-"А аз сам си избрах тая съдба-вечната черна овца"..Гор-чи-во!!!!!!..Да живеят щастливите "младоженци",..."Три пъти в манджа турани"../мамка му,нужни са емотикони тук!/

97

Поручик Ржевски

преди 5 години

Eeee Банова, къде са ти европейските ценности.Как така говориш, че ще имаш син?Децата се раждат безполови, полът е социално явление и се избира на 16 години.Дайте да бъдем истински европейци.

96

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"... Лигав и досаден. Скрийте се в Гърция и без това мразите България.!"---Не в Гърция, не в Гърция; в АНАДОЛА!

95

Анонимен

преди 5 години

До Коментари???"... защото всички обичат президента Плевнелиев."---Вярно е, на всички им се иска да го "обичат. Не е ходил в Анадола, да види на каква масова обич ще се радва. Така ще го обичат, така ще му се радват, така ще го уважават, че няма да му се иска да се върне.