Кадър: Нова тв

Деси Банова разкри, че очаква син, който обаче няма да носи името на баща си – президентът Росен Плевнелиев (2012 - 2017).

"Избрахме име на детето ни", разказа тя, но отказа да го назове – от суеверие.

"Напълняла съм, но не смея да се кача на кантара. По дрехите съдя, че съм качила килограми. За разлика от предишната бременност наблягам на тестените неща. Не се ограничавам, но все пак се придържам към здравословното хранене", сподели тя пред Нова тв.

Още по темата

Бременността й вече напредва. Тя е в петия месец, но разкри, че първите месеци са били ужасни.

"Беше ми много лошо, и то не само сутрин, а през целия ден. Имаше дни, в които не можех да стана от леглото. Сега е най-сладкият период", каза тя и се пошегува: "Този младеж ме мъчи още от сега".

Деси се похвали, че дъщеричката й Йоана много добре приела новината за бременността й.

"Йоана ми каза: "Мамо, само кажи какво да направя за теб и ще го направя. Ако можех да карам кола, бих шофирала, за да си почиваш повече", разказа Деси Банова и добави, че дъщеря й вече е дала заявка тя да бута количката при разходките в парка, но памперсите няма да сменя", каза през смях Деси Банова.

Екс синоптичката сподели, че Росен Плевнелиев е изявил желание да присъства на раждането на сина си.

Що се отнася до възможността на идната им сватба да смени фамилията си с Плевнелиева, тя отсече, че ще носи и двете си фалимии - Деси Банова - Плевнелиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase