26

ха ха ха

преди 5 години

Има начин за събиране на глобите-спирайте им токът.Това вече се прави в редица страни и дава чудесен резултат.Все пак въпреки лошата хигиена на ***,той/тя не може да стои без ток.Ако не платят дължимото до месец,просто им спрете токът *** съответните лихви.Да видите как ще се научат тогава..

25

Анонимен

преди 5 години

Ами добре...Колкото повече граждани страдат от доносничеството, толкова повече расте вероятността някой да тегли по един куршум на доносниците

24

Шмайзер

преди 5 години

Не е донос, защото има ел.поща и номер ба телефон на подалия сигнала...

23

до 26

преди 5 години

Не разбрах вашия отговор. Ако има наложени наказания, споменатите глоби, значи общественото доносничество не е незаконно. Конституцията на РБ. не съм чел и едва ли някога ще чета.

22

Пиа Миа

преди 5 години

Хвърлете ги в затвора и ги оставете да изпускат сапуните,за да могат да видят звезди посред бял ден.

21

Грюгер

преди 5 години

Снимките са годни за доказателства, дори въз основа на тях да се направи проверка или запитване...В съда,се приемат за СВЕДЕНИЕ, и с други способи(свидетели, вещи лица,кат, община) се допълват или спомагат за Решението на съда.

20

Анонимен

преди 5 години

До до 20Я ВЗЕМИ СЕ ГРЪМНИ!!! ТО КАТО БЕШЕ ТАКА НЯМАШЕ ДА ИМА ЖУРНАЛИСТИ!!!!НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ СНИМАН НА НЕ ОБЩЕСТВЕНИ МЕСТА СИГУРНО!!!НО НА ОБЩЕСТВЕНИ МЕСТА СНИМКИТЕ СА 100% ЗАКОННИ!НО НАДАЛИ С ТЕЗИ СНИМКИ МОЖЕ ДА СЕ ОСЪДИ НЯКОЙ!

19

Анонимен

преди 5 години

ПОДКРЕПЯМ ИНИЦИАТИВАТА!! ЩОТО ЗАКОНИТЕ НА ПЪТЯ СЕ СПАЗВАТ МНОГО МАЛКО!ХОРАТА УМИРАТ НАЙ-МНОГО ОТ БОЛЕСТИ :DНО НА ВТОРО МЯСТО СЛЕД БОЛЕСТИТЕ СА ИНЦИДЕНТИТЕ НА ПЪТЯ)! ПО 1000 УМРЕЛИ НА ГОДИНА И ТЕЗИ КОИТО УМИРАТ ПО БОЛНИЦИТЕ СЛЕД ИНЦИДЕНТА СЕ БРОЯТ!

18

Анонимен

преди 5 години

До Иванче в съда снимката/видеото не са доказателствопич... така беше преди 10г - 20г - сега е друго

17

Мен

преди 5 години

До АнонименСамо че загубеното време и разправията остават, а дори и да падне нарушението си е очевидно! Така че на такива тарикати като теб им пожелавам да ги снимат все по-често и да ходят да обжалват всеки път.А пък ако вземат да си размърдат закърнялата мозъчна клетка може и да стоплят, че ако не си прекалено нагъл и се стремиш да спазваш правилата България може да стане доста по-приятно място за живот.

16

Оги

преди 5 години

Грабнал *** телефона и снимки ще прави ***...

15

Миташки

преди 5 години

Дори на кат камерите имат стандартизация.....

14

Анонимен

преди 5 години

Всеки гражданин шпионин в полза на КАТ. Страшна работа това европейската. Оrwel за нищо го нямате, сега на обществени, доброволни начала. Да живей Отечествения фронт със smart phone.

13

Yuseinov

преди 5 години

Сайтът е сгрешен. Не е "gragdanite", а е "grajdanite". Накрая "bg" е коректно.

12

Оги

преди 5 години

Камери.бг.лъжци

11

Иван

преди 5 години

Супер идея, ама какво правим с новия GDPR, ако някой ме снима мога да го осъдя, да не говорим, че в съда снимката/видеото не са доказателство, тъй като са направени без мое съгласие. Как са избегнали дупката в закона тези момчета? Силно ме интересува, тъй като идеята е много добра.

10

Оги

преди 5 години

Само лъжи писна ми..****

9

Галина

преди 5 години

Четете хубаво..." Гражданите" приложение е.Google play.

8

Anon

преди 5 години

До ОгиСайт има, но не е този, посчен в публикацията - https://grajdanite.bg/home.

7

Anon

преди 5 години

До кога ще пускате публикации пълни с грешки и неточна информация?