46

Мен

преди 5 години

До РтусенецЪНещо много филми гледаш мойто момче, сложи си *** *** че да не си личи после...

45

Анонимен

преди 5 години

Aло компютърен измамнико намери ли работа на мвр а мен нещо не се връзва гледаи си затвора и не се занимаваи с това което не ти е до главата приложения да спрат абе луд лиси или да

44

Биг и смол брадър

преди 5 години

Нещо, да изземваш функциите на държавните органи ми идва в повече. Наистина има нещо педалско и по комсомолски активистко, в тази инициатива.Казано е не съдете,за да не бъдете съдени. С какъвто съд съдите, с такъв ще ви се отсъдиТака изведнъж,с твойто изобретение, хоп...*** е засечена първа в нарушение?! Господ си показва, че нещо не е точно така.

43

Грюгер

преди 5 години

в съда, кметството, кат, се депизират Молби, Жалби, Сведения с приложение (снимков м-л), като се правят искания за призоваване на някого...Съда може да осъди някого само по думите на някого... Ако някой е паркирал автомобил на тротоар и потърпевшия слезе на платното и бъде ударен или изплашен от друг автомобил, собственика на първия автомобил носи съпричастност (вина) Когато се подцени или надцени ситуацията.

42

Мен

преди 5 години

До АнонименКойто не ми вярва да си свали приложението и да пробва. Пуска снимка, избира да се изпрати сигнал до кат. После ти изпращат документи и искат да си попълниш данните. Сканираш всичко подписано, пращаш и се приключва. Всичко това отива в КАТ, където решават какво да предприемат. И пак да ви светна - кат решава дали да глоби или не, съд има само когато нарушителя реши да обжалва.

41

РтусенецЪ

преди 5 години

До МенЕла, ела. Ела ми тропай по стъклото. Щото след това съм наясно, че ще тичаш в прокуратурата. Но първо ела да ми докоснеш моя собственост, пък после ще се мерим.

40

Мен

преди 5 години

До Де ЮреРазбирачев, сега ще те светна нещо, ама седни да не паднеш. Глобите не минават през съда! За да стигнеш до съд трябва да обжалваш.

39

сдаф

преди 5 години

Гаранция има нужда от камери навсякъде. Нека да почне масовото раздаване на фишове и да видим дали ще има гъзари, дупета и т.н. Паркирал си на тротоара 500 лв, изпреварваш 1000 лв и т.н. Тогава ще станем като в Швейцария - ще караме 10 км/ч под ограничнието.

38

Де Юре

преди 5 години

Какво имало?! 5 000 глобени ли? Може ли малко подробности за поне едно подобно решение на съд с подобни мотиви? Едно, единствено моля.

37

До Русенецъ

преди 5 години

До Русенецъвсички знаят русе че е известно с най-дивите селяци в българия, не напускайте града, всичко извън русе е цивилизация!

36

Мен

преди 5 години

До РусенецъАз съм снимал няколко такива като теб, подписах сведение и глобиха отворковците. Много си отворен по форумите, щял да бие. Ми айде почвай, покажи какъв си мъж. Гащник.

35

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

34

До 36

преди 5 години

До 36 - анонимната ливадакато нямаш грам мозък, не си завършил училище, живота ти е помия, безсмислен и доста ограничен, защо коментираш по форуми? Как да си лицензирам камерата бе плосък ? Хората са ти написали че вече има 5к глобени ти пак си показваш ограничения мозък.

33

МХМММ

преди 5 години

То няма такива глупости...честно. Няма как да те глобят за нещо което не е регламентирано от закона . Дори и в КАТ няма чак такива *** да издават наказателни постановления по приложение които падат при жалба в съда.Така че автора на статията ...някоя си Петя .....ай ако обичаш намери си друга тема да се развиваш.

32

Русенецъ

преди 5 години

ч-у-к-а по стъклото е под рестрикция ?!?! Оле майчице!!!

31

Русенецъ

преди 5 години

Първо, ако някой тръгне да ми *** по стъклото на автомобила ми, твърде вероятно ще бъде пребит бързо и без възможност за обяснения. Второ, ако прецени, че съм нарушител на правилата - има си ясно разписани правила. Отива в КАТ, застава с имената и ЕГН-то си, със свидетели и т.н. Ама да ми прави някой видеомантажи в 21-ви век, че и съд да ги приеме е толкова нелепо, че няма накъде повече!

30

Анонимен

преди 5 години

Абе в цял Свят нито съседи, нито случайни минувачи имат проблем да подават сигнали. Това не е донос. Това е сигнал. Нарушаваш - плащаш. То затова подминавате и като бият жени и деца. Подминавате като някой си хвърля *** на улицата. И после умувате какво било в нормалните държави, а ние си киснем в блатото.

29

Корекция

преди 5 години

Сайта е grajdanite.bg

28

Анонимен

преди 5 години

Интересно ми е как в съда ще влезе анонимен снимков материал, направен с нелицензирана камера.

27

Pol

преди 5 години

И домейна сте написали грешно, абе днес.бг четете и проверявайте, като напишете статия. Същото е като с контролно в училище, за да проверите за грешка. Може ли така да се излагате и то нон стоп.