24

Анонимен

преди 5 години

Пише се Значи, а не начи!

23

Анонимен

преди 5 години

Кметицата си е най-опасният човек в държавата след като взима подкупи за по 500 000 евро!

22

Анонимен

преди 5 години

НАЧИ КМЕТИЦАТА Я ИЗКАРАХА НАЙ-ОПАСНИЯ ЧОВЕК В ДЪРЖАВАТА ВСЕ ЕДНО Е ВТОРИ ХАНИБАЛ ЛЕКТЪР! И Я ЗАТВОРИХА В АРЕСТА!А ТОВА ДЕТО РЪГА ХОРАТА В ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ НА СВОБОДА !!ОТНОВО ПРОКУРАТУРАТА Е 100% ВИНОВНА! ЩОТО ТОВА НЕ Е ЛЕКА ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА!!!А СЛЕДНА ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА!!!!!ТРЯБВА ДА ВЗЕМЕМЕ НЯКАКВИ СЕРИОЗНИ МЕРКИ СРЕЩУ ПРЕСТЪПНОСТТА В ПРОКУРАТУРАТА !!!!

21

christo_m

преди 5 години

Чета от редица "анонимни", че размахването и забиването на нож в човека е нормална "самоотбрана". Наистина жалки хора и вероятно вече си обяснявате защо държавата ни е скапана.

20

Анонимен

преди 5 години

ПРОКУРАТУРАТА НИ Е ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА!!!!НА ЕДНИ СЕ ПОВДИГАТ ТЕЖКИ ОБВИНЕНИЯ НА ДРУГИ АБСОЛЮТНО НИЩО!ЗАТОВА ВСЕКИ ПРОКУРОР ТРЯБВА ДА МУ СЕ ОБЯВЯВА ИМЕТО КАКВО Е СВЪРШИЛ !!!

19

eko

преди 5 години

Докато не въведат цялостен видеозапис с много камери във всяко превозно средство в обществения транспорт, няма да се оправим. Така е в Германия например. Камерите поне сега поевтиняха и тази техника става все по-качествена. Пълен запис, бутони за директна връзка с Полицията. Няма нужда никой с никого да се обяснява в превозното средство. Директно - полицията, записите, - и в затвора!

18

СатаНАТО

преди 5 години

Значи онзи блъскал по вратите, за да избяга, а после кой знае защо извадил нож и от цял тролей хора намушкал най-невинния. Да ви кажа ли как е станало? Големия отворко-каратист, дето не вярвал, че ци ганина ще извади нож, се е напъвал да го бие, за да се направи на интересен пред компаньонката си.

17

Анонимен

преди 5 години

А някой ще каже ли колко е голям ножа ,а? Защото по българските закони ако ножа е малък , а юмрука по голям може да излезе че мъжът се е защитавал от Борислав .Освен това самозащитата според българските закони е при крайна ситуация .Ако се е чувствал заплашен за живота си мъжът май има право да го намушка .

16

Анонимен

преди 5 години

Пожелавам от сьрце момчето най скоро да оздравее и да збьдне мечтата си като тренер и да научи добьр бьлгарски език!

15

Жиб.

преди 5 години

Наркозависимия е като мушлиман,зависим от наркотичната "мисъл" на своя сатанински алах: всякакви глупости прави заради своя наркотик. Историята е доказала,че такъв бивш човек може да бъде спрян само по начина,по който Рамбо спираше враговете си!

14

Анонимен

преди 5 години

Според съда намушкването с нож при условията на нападение не било опит за убийство. Ясно е че правараздава не според деянието, а според резултата. "Жертвата оцеля, дайте да дадем на криминално проявения нападател още един шанс" Нищо, че той следващия път ще е въоръжен с 30 см. острие.С такова правосъдие нито в шенген ще ни приемат, нито в еврозоната нито никъде.

13

Анонимен

преди 5 години

Това момче да се радва че е живо въобще, а ония че е за затвора - безспорно

12

Гюринг

преди 5 години

Не се сьрдете,че претьрпевшия на снимката ми прилича на ром! Ние Бьлгарите сме бели и повечето с сини зелени очи! А това момченце на видео записа е симпатично но тьмничко) дори и две приказки неможе на бьлгарски да каже! Сори но това си е истината!

11

...

преди 5 години

За съжаления ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ НАПРВИ Е или да се оправиш сам или да НАПУСНЕШ ТИЯ ЗЕМИ!!!

10

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Какъв е този съд бе!? Кажете му името на съдията да го знаем кой е! това е безобразие!

9

Анонимен

преди 5 години

До ГюрингСъдейки по начина по който говори, а ти пишеш- изглежда като да е доста по-българин от теб. Режи вените и не занимавай останалите.

8

annybody

преди 5 години

Първо, тази "самотна майка" със сигурност има много повече пари, отколкото са необходими за целодневна детегледачка.Второ, давате й възможност да "гримира" де-що документация и компютърни дискове са пропуснати от следствието.Трето - с такива прокурори, магистрати и следователи ще гледаме "вътрешната зона" на Европа през крив макарон.

7

Анонимен

преди 5 години

Няма развита държава, без работещ съд и прокуратура......

6

Вълчо

преди 5 години

Пробвай с География или История, няма да ти трябва лявата ръка .

5

Анонимен

преди 5 години

Освен и аз да почна да се саморазправям наляво надясно... то било много лесно да правиш каквото си поискаш.