44

Правата ми

преди 5 години

В случая е било много трудно да се окаже помощ на младежа, защото докато са били в словесни пререкания никой не е имал право да се намеси, а според думите на момчето нападението е станало за мигове, а след това нападателят е спрял с престъплението, така че хората са могли единствено да сигнализират органите на реда. Ако беше посегнал да го намушка втори път, тогава околните са имали право да се намесят. Хора четете и вижте кога имате право да се защитите. Решението на СРС е неадекватно.

43

Анонимен

преди 5 години

Хаха! Не можах, кай, да си изкарам както исках! Още съм на антибиотици.... Демек щял е да се налочи като прасе :)))

42

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 44Още бай *** е казал, че престъпниците играят много важна роля, особено по време на избори.

41

Анонимен

преди 5 години

Българският съд ЗАЩИТАВА престъпниците - убийци, крадци, изнасилвачи...Честният гражданин, който работи за едната прехрана е винаги прецакан от здравна, правосъдна и др. системи, от топлофикация, софийска вода, ЧЕЗ и всякакви монополи...колкото и да ни обясняват, че сме *** и не разбираме, че трябва да сме щастливи и благодарни на правителство и депутати!

40

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 42"А защо никой не казва какво е било непристойното поведение" - Ако правилно си спомням момчето е направило забележка на тумба циг.. така де ромчета. Този ненормалник без да има нищо общо с въпросната забележка се е спречкал с момчето.

39

Анонимен

преди 5 години

А защо никой не казва какво е било непристойното поведение заради което се е наложило да го напсува, така де да му направи устна забележка под формата на псувня?

38

Анонимен

преди 5 години

Съдиите се назначават от ВСС, което пък е подчинено на парламента където от 11 години се подвизава най-голямата престъпната група в България - ПП ГРОБ

37

мак

преди 5 години

Бг съдиите и законът в повечето случаи са на страната на престъпника, това е извода. Но ако жертва стане близък на съдията, депутат и тн., наказанието ще бъде от строго по-строго. Жалко за момчето, но не се учудвам, че никой не искаше да му помогне, явно безразличието е повсеместно, но пък кой ще дръзне да се противопостави на развилнял се бандит в затворено пространство?

36

Анонимен

преди 5 години

Моля, пишете и името на съдията в такива случаи. Да се знае...

35

Анонимен

преди 5 години

Припомняме ви, че след направена забележка за непристойно поведение в градския транспорт, Борислав е нападнат от 33-годишния Георги Георгиев,...Преведено това звучи така:Припомняме ви, че след като напсува в градския транспорт, Борислав е нападнат от 33-годишния Георги.

34

Анонимен

преди 5 години

Пеев е натиснал Цацата, че във факултета вече се събират гласове за следващите избори

33

Анонимен

преди 5 години

Хаха!Външни белези не определяли етническия произход! :)))Ми тогава що не напишете бял ци ганин намушка мур гав българин с турски нос?

32

vlady

преди 5 години

Ако е наркозависим и майка му е болна, то има голяма вероятност да не спазва мярката домашен арест и в този случай тя се заменя с по-тежката задържане под стража.

31

Анонимен

преди 5 години

ЩОМ Е ПОВДИГНАТО ОБВИНЕНИЕ ЗА ЛЕКА ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА ОТ СЪДА МОГАТ ДА ТЕ ПУСНАТ ПОД ДОМАШЕН АРЕСТ ИЛИ НЕЩО ПОДОБНО!КОГАТО Е ПОВДИГНАТО ОБВИНЕНИЕ ЗА СРЕДНА ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА ТОГАВА В АРЕСТА!ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ ЗАТВОРИТЕ НИ СА ПРЕНАСЕЛЕНИ И ЗА ТОВА ОТ ПРОКУРАТУРАТА ОТКАЗВАТ ДА СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА НО ТОВА НЕ Е ОПРАВДАНИЕ!

30

Анонимен

преди 5 години

НАЧИ ИЗКОРМВАТ ТЕ В ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ И ТОВА ПРОКУРАТУРАТА ГО БРОИ ЗА ЛЕКА ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА А НЕ СРЕДНА!СЪЩОТО БЕШЕ И С КАМЕРИЕРКАТА КОЯТО КАТО Я РИТНАХА В ГЛАВАТА Е ЗАГУБИЛА СЪЗНАНИЕ! ЮРИСТИ КАЗАХА , ЧЕ ТОВА ПО ЗАКОН Е СРЕДНА ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА! НО ОТ ПРОКУРАТУРАТА ПОВДИГНАЛИ ЛЕКА ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА И ШВЕДА СЕ ИЗМЪКНА! ТОЧНО КАТО ТУКА!ЗАКОНИ ИМА НО ПРОКУРАТУРА В СОФИЯ НЯМАМЕ!ПЛОВДИВ СА НА ДРУГО НИВО ТАМ ПРОКУРАТУРАТА РАБОТИ!

29

Анонимен

преди 5 години

Малцинствата трябва да се толерират и уважават ,който не е съгласен да си отива в Китай и Русия .Всяка агресия спрямо ,раса ,пол и религия трябва строго да се наказва . Ние сме част от евро атлантическите ценности ,това момче спортиста тестван ли е за някакви допингови субстанции съдържащи вещества повдигащи адреналина и агресията?

28

Анонимен

преди 5 години

Защото външни белези не определят етническия произход. Етническия проозход се базира на етнос, а не на расова основа. Така че коментара ти е не само хейтърски, той показва и колко си необразован.

27

БПФ

преди 5 години

Разбирате ли отвоно колко е вярно това - което говаря от години - че ако искаме да си оправим държавата, първо садиите и прокурорите трябва да *** като вреден дивеч?

26

Анонимен

преди 5 години

После се сърдите, че определят страната като Кочинистан.

25

redordead

преди 5 години

тези, които плюят по момчето, което е направило забележка заради непристойно поведение в автобуса са пълни клепарници... Дано не ви се налага да имате някога нужда от помощ и да няма някой човек, който да се опита да ви защити...