64

Патриот

преди 5 години

Драги читатели....Видях някой беше написал да се разбягаме по чужбина,но как ще се оправи нашата родина така като целия качествен народ се изнесе и останат такива като тоя дето е наръгал момчето...Родината няма да се оправи...

63

въпрос

преди 5 години

Оня който ритна жената в берлинското метро е за 3 години в затвора.А този защо не е господа прокурори и съдии?

62

Хорн

преди 5 години

За тези които казвате да си стоим в България и да не бягаме в чужбина: Стойте си все ми е едно Някога и вие ще сте на мястото на това момче.

61

4444

преди 5 години

До 62 исках да кажа.

60

4444

преди 5 години

До 64.. И ти си на много тежки наркотици!

59

Анонимен

преди 5 години

Под домашен арест не означава "на свобода". И намушканият всъщност си е ходил на бал. Само не е могъл да се накваси хубаво, щото е още на антибиотици.

58

Анонимен

преди 5 години

kvi pet leva kakav sad....narkozavisim...ot narkotici lapat policiq ,prokuratura i nai veche politici

57

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНападателят е калайдисан и затова го пускат, ако беше обратното нямаше да е така.-------------------"Нападателят" е по-бял от "нападнатият". Гледай видеото.

56

Анонимен

преди 5 години

Примерно, че намушканият е с по-тъмна кожа от този, който го е намушкал?

55

СатаНАТО

преди 5 години

Не мислите ли, че съдът е имал основателни аргументи, за да не го задържат под стража? Или на вас всичко ви е ясно по рождение?

54

Redhorn

преди 5 години

А защо не и двете от посл.два коментара.

53

Анонимен

преди 5 години

Аз пък предлагам който има някаква информация за нападателя да я сподели и да не се щади.Света е малък ;)А оттам вече кой каквото си е надробил.....

52

Алекс

преди 5 години

ЯСНО Е,че държавата толерира абсолютно всичко което извежда данъкоплатеца извън релси за да маскира по този начин наболелите проблеми.Къде сме ние в случая ?Стига сме си писали коментарчета.Нека това момче бъде детонатора и нека му помогнем кой с каквото и както може.Хайде бе хора,нека спрем да бъдем бългъри за малко и накараме скапаната ни държава да си свърши работата.

51

Анонимен

преди 5 години

Нападателяе освободен разбира се, всеки глас е ценен за Бойко и Цецо.

50

преди 5 години

интересно да се чуят мотивите на съда

49

Какви са резултатите

преди 5 години

1. Българинът няма да може да спортува занапред, защото е осакатен. 8 години труд отиват нахалост. Тепърва ще трябва да търси нов път в живота. Защото е постъпил като културен човек, а е можел да налети с юмруци и също да размаха нож. Той е по-як от онзи, който се е опитал да отнеме живота му само заради една забележка.2. Тумбата малолетни крадци продължава да върлува в градския транспорт. ЗАЩО НИКОЙ НЕ ПРЕДПРИЕМА НИЩО ЗА ДА ГИ ОБЕЗВРЕДИ И НАКАЖЕ?!3. Лум_пенът-кандидат-убиец е на свобода.ЗАЩО?

48

Какви са фактите?

преди 5 години

1. Българче от 8 години се подготвя, за да е спортист и да следва във ВИФ.2. Този младеж реагира като съзнателен гражданин, когато някои мърсят градския транспорт, съществуващ, защото хора като родителите на този младеж плащат данъци.3. Срещу него е тумба циг..., чиито родители не плащат данъци, но прибират солидни суми под формата на помощи и детски надбавки. Тези пари са от джоба на данъкоплатците.4. Тумбата се вози в тролея, за да краде и мърси.5. Един от тях(тър_тей) осакатява българина.

47

Анонимен

преди 5 години

Ако правилно си спомням момчето е направило забележка на тумба циг.. така де ромчета. ...Е да де, ама за какво е била забележката?Направил им е забележка, че са просто тумба ли?

46

Анонимен

преди 5 години

Съдиите се назначават от ВСС, което пък е подчинено на парламента където от 11 години се подвизава най-голямата престъпната група в България - ПП ГРО-----------Съдиите не се назначават от ВСС, нещо бъркаш.

45

Анонимен

преди 5 години

Нападателят е калайдисан и затова го пускат, ако беше обратното нямаше да е така. Цялото гето са важни гласоподаватели и се гледа да не ги засегнат нещо и вота да падне.