30

Уотсъне,

преди 5 години

Страхотна идея при замърсен въздух да караш колело и дишаш с пълни гърди. София не е за колело отдавна. Единствено за придвижване в квартала става донякъде

29

Пътешественик

преди 5 години

Обиколил съм половин Европа и ви казвам че са малко столиците с по-чист въздух и с вода от планината. София е прекрасна и спрете да хленчите.

28

Анонимен

преди 5 години

Ами да вземат да я изчистят и измият

27

Бг

преди 5 години

Вместо да плащаме санкции на ЕСто, тези пари могат да се използват за по-добра София!

26

Анонимен

преди 5 години

От подзаглавието мога само да честитя на "гражданите" от комплекс Цариградски, и да им кажа добре дошли в София.

25

tc tc tc

преди 5 години

До Елементарно УотсънМного си отворен, ама я виж сега картата на airsofia, че всичко е зелено откакто свърши отоплителния сезон. Иначе при колите има какво да се оправи. Трябва да се спират от движение дизели с премахнати ДПФ или катализатор. Както и много старите коли дето оставят облак зад тях като се движат.

24

ми да фанат да мият

преди 5 години

Ако просто почистят канализацията, измият улиците и махнат тия гнусни павета дето 30 години не могат да ги наредят като хората ще намалее прахоляка с 60% ако вземат да закърпят и дупките ще падне с 80%!

23

Анонимен

преди 5 години

Ф.а.н.д.ъ.к Сити е един грозен и мръсен и град, особено през зимата. През лятото зеленината донякъде скрива грозотията му.

22

Пешко

преди 5 години

До Елементарно УотсънНе знам дали е добра идея баш тая администрация да се занимава с велоинфраструктурата, че до момента положението е отчайващо, а вече са отчетени едни 300 км велоалеи, разбираш ли

21

Елементарно Уотсън

преди 5 години

Елементарно решение - ограничете автомобилния трафик и дайте предимство на вело инфраструктура. Лорд *** няма сам да слезне от автомобила. Той ако може да паркира пред входната си врата на етажа ще го направи. Пък може в резултат на по-активния живот животът на лорд *** да се подобри и увеличи.

20

Анонимен

преди 5 години

При 1 300 000 000лв.БЮДЖЕТФАНДЪКОВА ДА СИ ГИ ПЛАТИ.КАДЕ Е ЗЕЛЕНОТО БИЛЕТЧЕ ???

19

WTF

преди 5 години

До ДидВсяка седмица си мия колата, и докато се прибера е покрита със сериозно количество прах. Да не говорим час след като съм я спрял пред блока до който в радиус от 100м има 3 строежа...

18

До общинарите!

преди 5 години

С тази статия грубо опровергахте казаното за изгарянето на отпадъци в ТЕЦ София.. направо сте за въжето всички до един в общината, как не ви е срам, не знам..

17

Аз

преди 5 години

Санкции те този път да си ги плати Бойко, че аз ще реша да осъдя столична обшина за това вече получих здравословен проблем и не мога да работя по специалността си.

16

анонимен

преди 5 години

затова сьм против небостьргачи в люлин защото ще затапят люлин от запад щеспират вятьра от планината няма да има проветрение между блоковете дьрветатамасово се сечат колите вече са по тротоарите защото няма място не се мете и не се мие

15

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

ко моа да пратат 100 килотона санкции, ше почне да се диша по леко.

14

Heidi

преди 5 години

E, pone sofiiska voda e obogatena s uran...i sichki sofiici sa velikodushno i gratis obogateni...

13

Мнение

преди 5 години

Проф. Иван Недков от Института по електроника към БАН е опушил централното табло с бушони и се нуждае от заслужен отдих.

12

Дид

преди 5 години

Аз наистина очаквах София да е ***,но скоро пренощувах в центъра и оставих автомобила си на открит паркинг.Изненадата сутринта беше ,че по колата нямаше и прашинка.А в Търново откъде съм миеш вечерта колата си,пренощува една нощ само и на другия ден все едно си минал през пустинята,цялата в пепел...това е мръсен въздух....и това е ежедневно и целогодишно,докато управниците се кълнат че въздуха ни бил чист.Така че софетата да си дишат дълбоко,проблемът не е при тях само така изглежда.

11

Анонимен

преди 5 години

Абе най-добре си е в Кочинистана. Едни клоуни се бият в гърдите какви са родолюбци и как ще спасяват България, а същевременно карат 20 годишни таралясници и укриват данъци, като се осигуряват на минималната. После същите като чуят критика от българи в чужбина започват да сипят ганьовизми. Съвета ми към читавите млади хора е да напускат потъващия кораб, освен ако нямат проспекти за висока заплата.