50

Анонимен

преди 5 години

А бе половината коли в София,които са бараки да се разкарат! Чрез високи данъци и глоби! Другата половина да се движи на принципа четни,нечетни! Преди всичко тежкия транспорт! Баровците от Бояна,Драгалевци,Симеоново+братовчедите от Факултета да премахнат камините и кюмбетата! Солени глоби за замърсителите! И.....ще падне правителството заради протести! Това е истината!

49

До 49

преди 5 години

В никоя държава по света не са забранили колите, които не покриват Евро 4. Ти изобщо знаеш ли какво искаш?! Не знам откъде изкочи този мит за семействата с по 10-20 коли в България. Масовият случай е една кола, най-много две, докато продадат старата след като са си купили новата. Ако някъде имат повече от една кола, значи им трябват и една кола няма да им свърши работа. Твоите щения си ги запази за себе си.

48

Анонимен

преди 5 години

Забраняват всички коли, които не покриват ЕВРО 4 и готово!Само в България данъците на нов автомобил са по-скъпи от тези на 20 годишен такъв!След като всяко семейство има пари за 3-4 стари автомобила, ще има пари за една нова Дачия или Шкода!

47

ЕЙ

преди 5 години

До Скапан градТака е ,драги!Не беше такъв,докато не се напълни с такива като теб!Успех в живота!И с кинтите!

46

Скапан град

преди 5 години

Този град е пълен ***! Мръсотия до шия,шум,мизерия,цогани и лоши хора!Тук съм заради заплатата,иначе на Софето бих и драснал клечката! Един град напълно заслужаващ да бъде заличен.Докато има кинтги тука сме!

45

Aman

преди 5 години

Да джафкат колкото си искат, аз днес карах зад 2 леки камиона, които бълваха черна зной. Докато не ги спрат от движението тия отрови, ще си изгинем един по един.

44

Comis

преди 5 години

Chudno, tuk nema nagli spreiove po nadpisite...

43

Анонимен

преди 5 години

а пясъка, дето го носи вятъра от сахара, как ще го спрете?

42

Мен

преди 5 години

Няма да се плашите, тук всичко отдавна е изгубено :-D

41

ДА

преди 5 години

Фандъкова!Кога ще започнеш да миеш РЕДОВНО всички улици в София!?Не само булевардите,дето минавате богопомазаните?!Лятото дойде,прашоляка вече е факт!Айде стига с тия "фини прахови частици"!Виж и другите частици,дето се вдигат от вятъра по улиците!

40

Анонимен

преди 5 години

ЕС защо не ни дава пари за да си почистим столицата, комунистите от Брюксел що не идат да се гръмнат някъде.

39

Валентин

преди 5 години

"Проф. Недков допълни, че София е многомилионен град и той носи всички нормални замърсявания,"от такива "професори" сме на това дередже; било нормално заърсяването. с такъв манталитет още щяхме да сме по пещерите, но добре, че се намират и дейни хора - кой изобщо ги държи такива *** като този на хранилката? Най-много да констатират очеваден проблем и винаги имат проблем за всяко решение.

38

ФПЧ

преди 5 години

Освен замърсяване от източници в София, има голям пренос на замърсен въздух с ФПЧ към София. Регистрира се на Копитото.

37

Модерното

преди 5 години

Стига глупости! Има квартали с по-мръсен въздух, особено есенно-зимния период, но там въздуха никога не е замерван. Докога по този начин ще се купуват гласове?

36

Анонимен

преди 5 години

Не можем ли да решим проблема, като направим дупки в планините, разрушавайки части от тях? Китайците биха се справили.

35

к

преди 5 години

колко ни струва ЕС .....до 2016 ЕС струва на бедна България 29 Милярда !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!5 милрда членски вносза 14 милярда "санкции" ЕС вече ни осъдиза 10 милярда "санкции" в момента ни съдят до кога гнусния ЕС ще пие кръвта на Бълагрия и ще ни унижава !!!!!!!!!!!!???????????????

34

Фандупкова

преди 5 години

Такива са видимите резултати.

33

Анонимен

преди 5 години

По две общински цистерни на квартал и да не спират да мият- просто е- с 20 машини може да се подобрят нещата, а вода - от реката в Бояна- безплатно- просто е. А сега се крадат едни милиони за едно "миене" годишно! Фандъчката вече не става нещо

32

Анонимен

преди 5 години

Не виждам нищо да е писано за замърсяването на въздуха от печки, от дърва... Цяла зима за това се опявяше. А сега? И моята кола като я измия след 1 ден има фин прах отгоре, а като завали дъжд дори и за 10 минути изглежда цялата прашна. Но като мине 1 камион пред теб и зад него е цял облак прах, като задуха вятър и става като пелена от прахоляк. На повечето улици няма нормални тротоари и пръст се свлича по улиците. Да се мият по-често улиците.

31

ФПЧ

преди 5 години

Откъде идва замърсяването в София се знае отдавна, но понеже ни заплашват санкции от ЕС, сега пак имитират дейност. Да припомня фактите накратко. Наднормено замърсяване има само с фини прахови частици (ФПЧ) и то само през зимата, заради използването на твърдо гориво - въглища, дърва, гуми и т.н. Всички останали източници на ФПЧ взети заедно не могат да надвишат наднормено въздуха в София. Вторият по-големина замърсител са неизмитите улици, а колите замърсяват 24 пъти по-малко от неизмитите улици