94

Анонимен

преди 5 години

Защо чужденците рискуват да бъдат в Германия? Не са ли виждали на какво са способни германците? Избират си един лудд като тях начело да им изпълнява заповедите и желанията, и почват проблемите.

93

Анонимен

преди 5 години

Както гледам в БГ са останали само такива като ЛОШ МАТЕРИАЛ , само крадени Статии от интернет , така ли правите Медиен бизнес с кражби?

92

KING OF KINGS

преди 5 години

Германците са търпеливи само до едно положение, но прелее ли чашата после никой не може да ги спре, е ако всички им скочат както през ВСВ имат някакви шансове, но това едва ли ще се случи, защото в русия, сащ, великобритания всичко е бизнес....

91

до Екипа на днес

преди 5 години

Като ви хванем да крадете от интернет чужди Статии и почвате да триете коментарите

90

Анонимен

преди 5 години

В Германия всички които излизат на улицата е да се забавляват щото им е скучно през Уикенда , на нас ни прилича на Протести за тях си е забавление , нито един Протест не е спомогнал за нещо конкретно от 89 г. в Германия освен падане на Стената

89

Анонимен

преди 5 години

До БерлинПутин е умен туряш на ислямистa правилния мюмюн да го инструктира и ислямиста е готов даже да се взриви някъде за идеята, лошо ли е ? Това, че немците още не могат да схванат колко е напред Путин си е техен прблем. Исляма е умствено психическо заболяване със тежки физически последици.

88

Анонимен

преди 5 години

Преди бяха недоволни от еврейството, сега от исляма. Много капризни са германците.

87

Анонимен

преди 5 години

Долу Меркел!

86

Гepманистaн Убepалec

преди 5 години

Ислямът е ретроградно и античовешко политическо учение.Колкото по-късно бъде признато официално това в европа толкова повече крайнодесни екстремисти и неофашисти ще стигат до власт и толкова по-зле ще става. Необходима е пълна деислямизация. Символите на исляма трябва да бъдат забранени и яростно преследвани. Германците знаят как се прави - да си припомнят за символите а нацизма.

85

Берлин

преди 5 години

А другарят Путин наскоро откри най-голямата джамия в Русия. Той е толерантен.

84

Анонимен

преди 5 години

Какво протестират , никой не знае от вас , ако те наистина Протестираха щяха да премахнат в сайтовете на всички Германски Университети информация за Бежанци как да кандидатстват , да сте чули нещо?

83

Анонимен

преди 5 години

Те са написали защо четете ло изобщо или само заглавието. Пише че организатор е партия, която се определя като крайно дясна. Естествено хората които е подкрепят са с такива възгледи. Все едно аз да отида на Атака, а да съм с други възгледи. Тука няма май много акъл на около.

82

Анонимен

преди 5 години

Йозил не е критикуван защото се е срещал с Ердоган, защото при срещата им в Лондон, на която беше още един немски национал от турски произход, двамата подписаха тениски с надпис :" на моят президент", подариха ги На Ердоган и се снимаха с тях и с него

81

Берлин

преди 5 години

България се напълни с лош материал със самочувствие(мутри и поп-фолк фенове). Умните напуснаха за жалост

80

Анонимен

преди 5 години

Аз виждам само немски знамена, ако бяха крайно-десни щяха да носят знамена от третия райх. Значи медиите пак лъжат.

79

Анонимен

преди 5 години

От Атака предлагат изгодна оферта на протестиращите да присъстват на следващия партиен митинг и протест на партията.

78

Анонимен

преди 5 години

Ще запалят машината на Райха пак :))

77

Берлин

преди 5 години

Като чета тези коментари , веднага ми става ясно коя обществена класа се изразява тук . Болшинството , което коментира в тази страница или нямат образования , или са чели историята на света само от книги на български език от времето на комунизма , защото не владеят поне 2 чужди езика и за това са ограничени в лексикологията си. Оле Господи накъде върви света . То в България всички висшисти . Не е изкарал висшо образование само този , който не се е записал в университет .

76

Анонимен

преди 5 години

Не са крайно десни, а крайно недоволни от Меркел. Афд не е радикална партия, а консвервативна.

75

Анонимен

преди 5 години

Уфцете дето комемтират тука , вие нищо не разбирате а повече от еуфория и екстаз сте тука , те там в Берлин просто се забавляват с теа Протести иначе Мигрантската вълна няма да спре следващите 100 г. има си 1000-ди причини