134

8===o

преди 5 години

На ляво-либералните сектанти всяко отклнонение от откъснатите от реалността им идеи им изглежда 'крайно дясно'

133

Анонимен 7

преди 5 години

@към автора на статията: Че какво "крайно дясно" има в това да искаш меркел да си ходи, да отстояваш християнски ценности и да си против налагането ти на религия от която ние в България не малко сме си патили (пример: турското робство).

132

Додо

преди 5 години

"Тя каза, че Месут Йозил, футболист от германския национален отбор, "въпреки германския си паспорт, не е германец".''===============ОК, ако едно куче му се извади тескере за кон, дали ще си остане куче, или ще стане кон?

131

Додо

преди 5 години

"Лидери на германската популистка партия Алтернатива за Германия (АзГ) отправиха послания против исляма пред събралите се хиляди техни поддръжници в германската столица, предаде ДПА."===========А защо сте пропуснали да осведомите читателите си, че AfD e "крайно" популистка? Расисти такива! Ислямофоби! Как не ги е срам! Вместо да опънат по едно килимче и да празнуват Рамадана, те взели да изкарват ислямофобски послания! Я да дойде Дойче Веле да оправи нещата!

130

Анонимен

преди 5 години

11 служитела на Днес.бг по 12 коментара да си напишат сметката излиза , не мисля че някой наистина коментира тука , нито един смислен коментар

129

Анонимен

преди 5 години

Има наплив на българи в Одрин.

128

МЕРКЯЛ И БОЙКО ОГЛУ

преди 5 години

В ГЕРМАНИЯ ИМА НАРОД А В БЪЛГАРИЯ СТАДО ДОКАЗАНО ПРЕЗ ГОДИНИТЕ 29 НА БРОЙ!!!!РОБИ НА КАПИТАЛИЗМА ОБЯВЕНИ ОТ ПРОДАЖНИТЕ АНАЛИЗАТОРИ КАТО ЖЕРТВИ НА "ДЕМОКРАЦИЯТА"КОЛКО ГОДИНИ ЩЕ СПИТЕ ОЩЕ БЕ РОБИ? И ВСЕКИ ЗА СЕБЕ СИ ДО КОГА БЕ ?ПОЧНЕТЕ ДА ДЕЙСТВАТЕ НА ПРИНЦИПА ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСИЧКИ ЗА ЕДИН!

127

Хюго Бос до 108

преди 5 години

На простите ислямофгилски либерастки чутура няма как да се обясни- не искат да вденат, че ислямският башибозук гази наред, и утре техмите деца ще са под ножа.

126

До 144

преди 5 години

И как това има връзка с реалността днес? Каквото е било преди векове е било. Не съм чул за хргистиянсдки тероргисти, взривяеащи стотхицжи хора в името на Исус. Ислямът е същата терористично геноцидна идеология каквато е била преди век, два, и т.н. Но виж , знаем за терористите- либерастолевичари- те не са християни, а леви убийци, изповядващи същите "ценности" като ислямистите. Неслучайно либерастолевичарите защитават ислямистите най- много .

125

Брей

преди 5 години

Какви хора-не харесват превръщането на Германия в мулти-култи кло.ака!Я да вземат малко да се образоват-това е бъдещето!

124

славянин

преди 5 години

Ислямът е върхът на психологическият първобитивизъм и най-доброто доказателство за това, че неговите представители вярват, че този първобитивизъм им е наложен от най-висшата Същност във Вселената!

123

Антисоциалист

преди 5 години

Господа, лъжат Ви!Тази партия дясна ли е? Десна партия е за капитала и не за наемния труд.Тази партия се обявява не срещу трудещите се, а срещу управляващите - капитала, ползващ ислямисти за унощожаване на националната държава за да наложи господство на межународния, т.е. наднародния банков капитал.Следователно, не е дясна, поне засега.Крайна ли е?Тя не убива никого - крайни действия няма. Ислямисти, поканени от Мреркел и сие, убиват, който им падне.Не е крайна, поне засега.А докога?

122

Анонимен

преди 5 години

Защо да са популисти?!?В Германия безобразията няма да са вечни. Поклонничката на Путин Меркел докара тази гавра с германците.

121

Майтапчия

преди 5 години

Дойчланд,Дойчланд,Аллах акбар!Майне либе Халифат!

120

Мда

преди 5 години

Ау,какви лоши хора!Да протестират срещу добричкия и мирен ислям!

119

Анонимен

преди 5 години

3-4 хил души на фона на Берлин са 0,001%

118

Анонимен

преди 5 години

Aйдее пак лъжи и манипулации от мейнстрийм медиите:):):):)Повечето от тези хора не са крайно десни. Нито пък и не всички партиите организирали протеста. На много партии, които са дори ляво-центриски им лепнаха етикета "крайно десни", щото не слушкат Шорош и мултикулти-продажниците му.

117

Анонимен

преди 5 години

алоу, ясно е,че нарочно пускате такива статии, за да давате трибуна на руски и туски ***, за което решетников и ердоган ви превежда през сбербанк, но с тия коментари на нацисти осъзнавате ли,ч е освен затваряне на сайта и вие може да се окажете затворени?За фашистка пропаганад се лежи в цяал свят яко! Искате ли да включа постовеке в сигнал допощата на ЕК? Ако не - трийте ги!

116

Анонимен

преди 5 години

Религията е идеология. Идеално служи за фанатизиране и настройване на хората едни срещу други. Колко хора са били въвлечени във войни и избити в името на разните господи, историята е записала и помни. Икономическите интереси се маскират с религиозни основания. Но човеците винаги забравят историята и поуките й.Запътили сме се към Средновековието. През 21 век вече сме свидетели на религиозни регионални войни?! Летим в Космоса, живеем в интернет и воюваме за "господ"?!

115

уеко оточнение

преди 5 години

Значи само да обясня да не се заблудите нещо,ако си против това да ти се налага исляма и не си съгласен исляма д а ти променя закона и държавата си фашист.А ако си мюсюлманин и искаш всички да да носят бурки и *** и да не ползват тоалетна хартия и го налагаш чрез терор ,значи си дълбоко религиозен мирен гражданин който трябва да бъде защитен.Поздрави от саудитска Арбия.