114

Анонимен

преди 5 години

Адолф е бил прав в речите си. Проблемите за които говори и днес стоят.

113

Анонимен

преди 5 години

Дойчланд, Дойчланд юбер алес юбер, алес ин дер велт!!!. Адолф е жив!!!

112

живущ в германия

преди 5 години

това със звездичките, Днес.бг автоматично го сътвориха, за да е полит коректно, вместо думата за черничките българи -роми. Иначе при 60% първолаци от този етнос, културно наречен роми в България, не ми се мисли какво я чака България след 30 години

111

Роси

преди 5 години

И както винаги това е част от истината, защото в Берлин имаше поне 3 големи анти-нацистки контра-протеста : левите партии се бяха събрали пред Бундестага, рейв фенове след 7-8 камиона с музика организираха шествие с музика и цял един огромен булевард беше пълен с хора против крайно десните , антифа групи имаха шествия в други части на Беплин, и плщс това различни театрални формации бяха организирали други анти-десни протести. Та... накратко Берлин се обяви против омразата с 5 пъти повече хора

110

до 104 от славянин

преди 5 години

Така е, според езотериката слънцето символизира всичко, което не е паднало в мрак, устояло е на мрака, луната - това което е паднало в мрак, защото не е устояло на мрака!!

109

КОНСЪАНТИНОВ

преди 5 години

СКОРО ЩЕ СЕ ПОЯВИ НОВИЯТ ФЮРЕР И ВСИЧКО ЩЕ СИ ДОИДЕ НА МЯСТОТО.

108

до 111

преди 5 години

То защото християнството хич не са агресивни, ти знаеш ли, че на места в Германия над 2/3 от населението е избито до като са налагали християнството.

107

Анонимен

преди 5 години

Звярът е жив и вече буден.Хай л.

106

мнение

преди 5 години

Появата на онзи с бретона завит наляво е твърде близо. Дори може да е създаден вече, но не се е проявил. Скоро музеите с пещите ще станат отново действащи.

105

Анонимен

преди 5 години

Действие - противодействие. Зорлем ислямизирането на Германия доведе до съответната реакция на германците. А с германците шега не бива. Те запалиха две световни войни навремето.

104

Анонимен

преди 5 години

Всички тези религии до една трябва да се забранят с международен закон. Религиите са най-голямото зло на човечеството. Нищо добро не е излязло от тях.

103

1

преди 5 години

А защо да са крайно десни ?Не са ли просто хра които не харесват тази религия заради зверствата които извършват хората под нейното влияние ?

102

Osman mesut

преди 5 години

Месут разкай се и се върни да играеш под алено-червеният байрак. Какъв по-подходящ момент от свещения месец Рамазан да се отречеш от тази уродлива нация без собствено бъдеще. В Германия не може да видиш един флаг освен на Райхстага. Самите немци ги е драм, че са такива. Никой и трето поколение родени там вече не искат и да чуят да предадат славните си деди за мазен швабски пашапорт. Байракът няма кой да свали, езанът няма кой да заглуши.

101

Анонимен

преди 5 години

Не ислямът е виновен, а юдеомасонската маша Меркел. Смъртна присъда ще и е малко за престъпленията.

100

Бай Иван

преди 5 години

Не ги е срам ,да ги вкарат в затвора сега ,че си позволяват да критикуват най-демократичната и човеколюбива религия на света,който не е съгласен с това твърдение ,трябва да бъде убит с камъни ,както повелява религията на мира ;) !!!

99

Анонимен

преди 5 години

Неслучайно символът на Исляма е Полумесеца. Т.е. Исляма представлява Полумесеца, мрака, тъмнината и Сатаната. Това е исляма. Жесток култ към Сатаната. Тази религия трябва да бъде забранена със закон в Европа.

98

Анонимен

преди 5 години

Аз като гледам, какви хора напуснаха БГ ...горките Германци :))) Или необразовани български турци или българи неспособни да оправят в конкурентна среда тук.

97

Анонимен

преди 5 години

Исляма е култ към Сатаната. Това е религията на Сатаната. Всеки, който е ислямист, е сатанист и сее зло по земята. Няма умерен ислямист. Всичките са фанатици.

96

Анонимен

преди 5 години

Аха, значи който е срещу исляма и извратените му традии е крайнодесен. Когато си против християнството и неговите традиции си добър и толерантен.Ясно....

95

do 77

преди 5 години

По- различно ли е написан там? Щото те и медиите на Прокопи си крадат, както и останалите либерастки сайтове...