158

до 144

преди 6 години

Ами явно всички учени са съгласни с германския историк,защото Аспарух стъпва в пределите на Византия,още баща му Кубрат е съюзник на Византия.Източната римска империя престава да съществува 100 години преди това.Във Византия официален език е гръцкия,пише се на гръцки,тя е гръцка империя.А в Римската империя официален език е латинския,пише се на латински.Това са две отделни азбуки и народи.Какво още да ви обяснявам,като и ти и Шамара бълнувате някаква ваша история!

157

Анонимен

преди 6 години

Само българите като им казваш истината го чувстват като гавра.... ганчовци сър.

156

Анонимен

преди 6 години

Последната опорка на българите остана "да, ама американките са грозни и дебели". И това се оказа че не е вярно, вече с интернета всичко може да се провери. Естествено, че има и такива ама то и в БГ има, в Америка е пълно с яки мадами, особено във Флорида и Калифорния

155

Гербаджия

преди 6 години

Нека гледаме в настоящето. ГЕРБ донесе най-голямото благоденствие на което са се радвали някога българите. На всеки метър има молове и хипермаркети. Благодаря ви г-н Борисов и г-жо Меркел! За мен вече е пределно ясно за кой ще гласувам на следващите избори.

154

1234

преди 6 години

ЛЕЛЕ И ОТ ИСТОРИЯ РАЗБИРАЛ ТОЗ КАПАЦИТЕТ.ХАХАХАХПРОДТО ЛИПСА НА ВНИМАНИЕ-В САЩ ГОРКИЯ МИШО Е НИКОЙ.ЗА ТОВА ДРАСКА ЗА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ,ТА НЯКОЙ ДА МУ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ.

153

Анонимен

преди 6 години

американските стои са най-качествените, къщите им са големи и широки, колите им са големи и бързи, булевардите са им огромни, Америка е място номер едно за живеене.

152

БИГ ША

преди 6 години

Американските символи нямат нужда от подигравка. Все едно да се подиграваш на Форд Мустанг.

151

Анонимен

преди 6 години

До 130По-голям комплексар от тоя шамар няма...Какво ти пука, важното е да не му се връзваш, тъй като това му е задачата, която му е поставена "свише", чрез това клипче. Ток, ток е нужен във веригата, "плюс" и "минус" в двата края на проводника ... иначе тази порочна и несправедлива Система умира без "напрежение"!Руснаците дефакто спрямо нас нямат "наполовина история като държава", но ги държат наелектризирани, внушавайки им "колко са велики победители" ... и машинката се върти ... на 70%

150

Анонимен

преди 6 години

Защо в студиото не оспорват фактите които Мишо Шамара иронично и преувеличено коментира, ами обсъждат неговата персона? ...Ами когато фактите говорят и боговете мълчат.Какво има да коментират истината?

149

Bolt Thrower

преди 6 години

Той преди време и на знамето се подиграваше. В резултат на това ББ нареди на полицаите да го "образоват" малко в ареста. Той донякъде и за това избяга в САЩ тоя измекярин. Ама я да пробва да се подиграе на американските символи. Самите американци ще го пребият. Няма да чакат полицията.

148

Анонимен

преди 6 години

ей Гaньо се оказа много тънкообиден

147

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен - Шамарче, ти ли си това?! щото "багажа" ти е колкото един шамар... образовай се малко и говори тогава, когато между ушите ти не става течение...

146

No comment

преди 6 години

вожд на илинойските индианци.По-скоро това е символ на героизма на последните 200 от тях-предимно жени и деца,отказващи да се предадат.Та те,драги Мишо са изклани брутално до последното пеленаче от разбеснялата американска тълпа,наречена наказателен отряд.Та този отряд се води от Линкълн,бъдещият американски президент и сегашен кумир на новото ти обкръжение.Помисли,ако можеш и тогава коментирай българската история.

145

ИСТИНАТА

преди 6 години

БЪЛГАРИТЕ СМЕ АЦТЕКИ!

144

Анонимен

преди 6 години

Как трябва да се нарече народ, който върна престъпника Борисов на власт?Нямам повече въпроси.

143

No comment

преди 6 години

Явно новите идоли на Мишо са като Линкълн и други американски герои .Та вземи новоизлюпений американецо да се поразкараш малко,за да научиш американската история,българската ти е вече тясна.Може да започнеш тази седмица и без това е Мемориал дей,имаш един ден почивка.Та отиди до една река,наблизо ти е-казва се Фокс Ривър.До нея има едно селце-Сенека.А до селцето,на източния бряг е една 5 метрова статуя,правена от французин.Тя е монумент на Блякхаук (не хокейния отбор на Чикаго),а на последния

142

Анонимен

преди 6 години

Защо в студиото не оспорват фактите които Мишо Шамара иронично и преувеличено коментира, ами обсъждат неговата персона? Като се абстрахираме от личните му колоритни оценки, фактите за които говори верни ли са, или не?

141

Анонимен

преди 6 години

Личи си че е американец. Вижте какво критично и правилно мислене има. Сега го сравнете с мисленето на Гaньовците които са най-тънкообидните индивиди в света

140

Анонимен

преди 6 години

Най смотания български рапър! *** и половина.Едно време само Ъпсурт и Спенс направиха истински хитове със смислени текстове.

139

E

преди 6 години

Мишо Шмъркара от хамбургери и дрога тотално е превъртял играта.Шизофреничните му бълнувания са радост единствено за турските ***.