178

Анонимен

преди 5 години

Само на турците като им казвал истината,го чувстват като гавра.Мюмюни,сър!...Ама шамарчето за турци ли говори?

177

Не забравяй,

преди 5 години

че БСП-то го покровителствуваше, мнпго техни има в САЩ, та като обиждаш гражданите на САЩ -и техните любимци са там!(вкл.и Шамара).Не са в Москве.

176

Анонимен

преди 5 години

А името "Византия" за пръв път е създадено през 19 век от един шваба. Какво неясно има?_________Не е точно така. Константинопол се е казвал Byzantion, а държавата - Източна Римска Империя. Понятието "Византийска Империя" се е появило през XVIв.

175

Анонимен

преди 5 години

До DddЧовека казва истината на цяла България.

174

Анонимен

преди 5 години

Мише.... върти си геврека там и не се,занимавай с неща от които разбираш много малко! Може да,се мислиш за Еминем ама никога няма да бъдеш нещо повече от неуспял варненски рапър-тираджия!

173

Ddd

преди 5 години

Никакъв американец не е, с тия селски разсъждения въобще не знам кой може да му бъде приятел тук. Надявам се да не го срещна тук в Лос Анджелес щото бих му забил една тупалка в грозната муцуна. Какво падение!!!

172

Бре

преди 5 години

И кое е вярното на този дрОгар?Хан Крум го изучават във всеки исторически университет,а Мишо ще го изучават в някоя катедра по медицина,след следващата доза.

171

Анонимен

преди 5 години

До 171Опростачването върви с пълна сила. Първо посегнаха на Левски и Ботев, че били терористи, сега се насочват и към хановете..защото обществото трябва да е наелектризирано ... иначе тая система, стъпваща като фундамент на противоборството и хранеща се от него - умира!

170

Анонимен

преди 5 години

То в ЕС ИМ ТРЯБВАТ САМО ПРОДАЖНИЦИ. а нашия Боко е първокласен проджник ЗА ОБЛАГИ И МАЙКА СИ ЩЕ ПРОДАДЕ. Затова толкова си го харесват - защото направи България задния двор на ЕС. Хранят аборигените с храна 3-то качество и си изхвърлят тук ***. Затова Юнкер като види Борисов веднага се хвърля да го целува.

169

Анонимен

преди 5 години

Крум е издебнал в засада Никифор и след това след лесната победа си направи чаша да пие вино в нея.

168

Анонимен

преди 5 години

До 162Само българите като им казваш истината го чувстват като гавра.... ганчовци сър..Българина е природно умен, окомуш, а и отдавна е "гърмян заек" и е над нещата! Трудно вече може да го излъжеш, да не кажа, че е и невъзможно! Русначетата много по лесно се манипулират ...Известно е, че българина е като цяло е индивидуалист, а това е принак на интелект. Само оФцете искат все да са в стадо ...

167

Анонимен

преди 5 години

Опростачването върви с пълна сила. Първо посегнаха на Левски и Ботев, че били терористи, сега се насочват и към хановете.

166

Анонимен

преди 5 години

Е, добре де. Защи никой не плюе и не лае срещу Петко Славейков, Алеко Константинов, Христо Ботев, когато изказват мнения за българите. Въпреки, че начина по който го правят е далеч по-интелигентен, смисълът е същия. "Не сме народ, не сме народ, а мършa"! Няма нужда от фалшиво чувство на гордост. Лицемери!

165

сс

преди 5 години

поредния захранен от сорос предател.... целящ промиване на мозъци, голям историк се изкара все едно е бил там и е видял с очите си какво е било...

164

1234

преди 5 години

Само на турците като им казвал истината,го чувстват като гавра.Мюмюни,сър!

163

Анонимен

преди 5 години

Шамара е прав но гостите в студиото искат българската история да звучи идеално и хората да се гордея с тази история.

162

Анонимен

преди 5 години

А в Римската империя официален език е латинския,пише се на латински.Това са две отделни азбуки и народи.....Ами и българите на Аспарух са говорили на тюркски език и са пишели с тюркски руни, религията им е била тенгризъм, т.е нямали са нищо общо със сегашните българи, но не ги считал за отделни народи. Защо?

161

Анонимен

преди 5 години

Византийците не са гърци, а са западняци + гърци. Тоест били са хора от цяла Европа, както Римската империя.

160

Анонимен

преди 5 години

164, император Иракли променя официалния език от латински на гръцки защото мнозинсгвото от населението в източните части на Империята още от античността (след завоеванията на Александър Велики) е било гръкоговорящо. Но "византийците" са се определяли като ромеи и са се считали за наследници на Рим. А името "Византия" за пръв път е създадено през 19 век от един шваба. Какво неясно има?

159

Sega да видим БСП-то

преди 5 години

И всички "видни",които пратиха този "ЩАМАР" в ЕВРОПАРЛАМЕНТА да се "жалва' от Борисов!!??( по времето на Орешарски..),Но от Европарламента ГО ИЗГОНИХА КВЕСТОРИТЕ.След като Борисов спечели, ЩАМАРА на БСп-то ЗАБЯГНА в САЩ,а Нинова,Йончева и други "главни героИ" от БСП замълчаха ГУЗНО( възпитано казано!).Доста се трудиха навремето да пратят ТОВА МОМЧЕ( освен невъзпитано и подло!) да КЛЕПА РБЪЛГАРИЯ в ЕВРОПАРЛАМЕНТА.НО сега продължават; Ерменков, и те самите се изреждат,а влияят и на президентския к