4

Анонимен

преди 5 години

Само ЕС може да ни заповядва и да изтръгне национализма. Да се наведем лъвски и смело пред ЕС с грандиозна чупка в кръста, защото туй го умеем да се кланяме пред окупатора, ама да се борим със зъби и нокти не умеем, щото сме страхливи балканци и искаме фашисти и комунисти да ни газят.

3

Православен

преди 5 години

Борисов нищо друго не прави освен да легализира понятието македонец, македонски език и македонска нация. Македонците просто имат изгода от нас в момента, не забравяйте кой преди няколко месеца обругаваше войнишки гробове с чук!

2

bob

преди 5 години

Браво, кръвта вода не става , няма толкова близки народи били в миналото един такъв и изкуствено разделени от комунистите преди 50 години.

1

български политици??

преди 5 години

Тоя дето го интервюират или чете много фантастика, или тотално не е наясно с положението в Гърция. Гърция, никога няма да признае някакъв несъществуващ "македонски език", напротив, Гърция направо казва, че това е български език. Толкова много лъжи се говорят и против България. Каква е тази "македонска нация", кога се е формирала? Какви са тези глупости дето се говорят от висш "македонски" политик?Добре, че е Гърция, явно там имат умни хора. Тук глупостта, продажността и подлостта е вече норма.