24

Анонимен

преди 5 години

Единствените ,които правят нещо тук са щатите. ББ е просто инструмент в ръцете им, както винаги. Щатите имат интерес всички на Балканите да станат членове на ЕС и на Нато и плацдарм на Алианса към БИзток и Русия. Нашия изпълнява всичко чинно, а те му дават власт. Но на Балканите има държави, които едва ли ще се разберат.

23

Анонимен

преди 5 години

преди време, в лондон имах състудентка от белгия, чиито баща беше някаква важна клечка в брюксел. очевидно е споделила с баща си, че познава българин и са си говорили. бяхме в някакво кафене, група от цяла европа, когато тази обясни пред всички, че на една наша дипломатка, сега посланик в съседна държава, там й викали 'miss blow*job'. почервенях от срам и още го помня. толкова от мен за нашенската администрация.

22

Анонимен

преди 5 години

У Вардар няма вода и за жабите.

21

Анонимен

преди 5 години

То цялата ни дипломация и администрация идея си нямат какво правят. Освен един ковачев в европарламента, останалите умеят само да говорят за еднакви мобилни зарядни, цифрова телевизия и височината на европейските тоалетни. Събрани и назначени от кол и въже, но защото са спали с праеилния човек и са платили където трябва.

20

Анонимен

преди 5 години

Премиерът идея си няма от македония или балканите, защото докато другите са учили, той е ритал топка. Факт. Добре, че са вмро малко да натиснат. Иначе не може да му се отрече, че се опитва. Не случайно всички държави по света изпращат по срещи, посолства и служби най-опитните си хора, които са живели, учили и работили наблизо.

19

Анонимен

преди 5 години

Борисов е балканско-банкянски лъв...

18

Анонимен

преди 5 години

Премиерът Бойко Борисов е голям патриот и европейски мислещ политик.

17

Анонимен

преди 5 години

""О, неразумний юроде, поради що се срамиш да се наречеш българин?"Поради това, че като си дойда в София намирам порутени мазилки, разнебитени тротоари, огромни дупки по улиците, липсваща маркировка, селяни, каращи в по четри ленти на двулентов път и все едно са на рали, крещящи селяни, които са на мнение, че е по-прав този, който крещи по-силно, чалга пеперудки, чалга мутрафони, агресивно и нагло поведение от страна на всеки втори под 30 години и т.н. Държавниците - въобще да не започваме...

16

Анонимен

преди 5 години

Македонците просто имат изгода от нас в момента, не забравяйте кой преди няколко месеца обругаваше войнишки гробове с чук!-Така ли?И кой го правеше това?

15

хм

преди 5 години

и какво точно е направил Борисов?! Македонците още не могат да разберат, че всичко зависи от тях. Те движат собствената си история в една или друга посока. Да, ГЕРБ бяха на зор с европриоритетите и ВМРО набута Западните Балкани. Не е лошо като идея, но македонците трябва да се отърсят от рефрекса, че България или Гърция или някой ще ги хване за ръчичка и ще ги води към ЕС. Не, всичко си зависи от тях самите.

14

Анонимен

преди 5 години

Че България е фактор на Бълканите е ясно,щом го признават всички по важни играчи в света но само не мога да разбера тесногръдите и задръстени индивиди защо се опитват да го отричат като от самото начало са обречени на неуспех?!

13

Анонимен

преди 5 години

едно си баба знае, едно си баба бае! македонскиот идентитет, македонскиот язик, македонскиот народ. не ги харесвам особено гърците, но не ми се вярва да си оставят магарето в калта. особено след като са получили даром една огромна територия (егейско), в която по-малко от 30% са били етнически гърци през балканските войни и наистина има риск от вътрешни проблеми. и между другото, каквото и да мислят македонците са себе си (сърби, българи, албанци, македонци), винаги ще е проблем за гърция.

12

ИСТИНАТА

преди 5 години

Никой българин не е прецаквал македонците така, както ще ги прецака Бойко Борисов.Набута ли ги в НАТО и ЕС им разгонва фамилиите.

11

ЦЦ

преди 5 години

Някой знае ли дали днес папата го е погалИл по темето? За един прЕЯтел питам...

10

За България

преди 5 години

Кога ще се бори. Македонците ли му плащат заплатата

9

Анонимен

преди 5 години

От хора които се наричат македонци, а не българи акъл не щем. Тия са предатели на българшината и ни рушат паметниците, деградирали сърбомани и шиптъри аре не ме занимавайте.

8

Възмутен

преди 5 години

Значи, да помогнем на Р. Македония та да може тя да подпомогне... Сърбия за ЕС! Що за нечувана наглост? Но нашите политици даже не я усещат!

7

Мечти

преди 5 години

Няма да е лошо, да направим конфедерация с Македония, например Българска конфедерация. Обаче, техните албанци ще поискат същото с Албания и Косово. Да не говорим какъв вой ще надигнат сърби и гърци, че и Русия зад тях.Мечти...

6

Анонимен

преди 5 години

"Македонците" са тотално объркани относно своят произход, език и история.Обиждат се като им кажеш, че са българи."О, неразумний юроде, поради що се срамиш да се наречеш българин?"

5

Анонимен

преди 5 години

Макeтата са доволни заведоха нашия бабуин да поднасят цветя пред паметника на македонските братя Кирил и Методий. Утре Путин пак ще каже отде е дошла азбуката *** народ - слаба държава.