44

Мнение

преди 5 години

Всеки успех на Борисов , пирон в ковчега на БСП.

43

НАрода НЯМА ПАРИ

преди 5 години

ТАзи година е заложено ограбване на над 23 000 000 000 живи лева от народа през приходната част на бюджета.ЗА ненужно ПИАР мероприятие под ръководството на доказан престъпник /продаваше ЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА ХОлограмни оръжия маскирани като винетки/се ограбват над 200 000 000 живи лева./тн ПРедседателство на съвета на ЕВропа

42

Проверки са нужни

преди 5 години

Лично препоръчваме на братските балкански народи да изискват писмено какви пари е превел Брюксел на София за тн "Европроекти".У нас ПИАР наркомани подават ВАЖНО, че Брюксел май щял д а превежда милиарди ограбвани от други европейски народи за НАГЛО КОРУПЦИОННИ Обекти по тн"ЕВропрограми"> ДАже и министерство създадоха з а по бързо усвояване на ограбваните милиарди з а НЕНУЖНИ ОПАСНИ проектиПроверка обаче доказала че милиардите са ограбвани само от БЪлгарския народ./виж Орешарски

41

Внимавайте с Брюксел

преди 5 години

НАгли наркомани от Брюксел нанесоха жестоки щети на БЪлгария чрез стимулиране ограбването на десетки милиарди годишно насочвани само за ненужни НАГЛО КОРУПЦИОННИ ОБЕКТИ.БЪлгария остана на последно място в света по заплати и пенсии и на първо по убити от мед мафията с инсулти,инфаркти и рак.

40

Плащайте за ДЕЦА

преди 5 години

НАЙ жестоко е срината раждаемоста в Ограбвана от нагли престъпници на власт през София България.НАд 5 700 000 са оставени без доходи за оцеляване.НАд 2 900 000 са без никакви доходи.Блокирани са милиони работни места чрез вдигане на пенсионната възраст.РАзрушена е индустрията.Милион деца са тежко увреждани в училища с камери.НЯМА ЗДРАВИ ЧОВЕШКИ МАЙКИ..

39

ПАРИ ЗА ДЕЦА

преди 5 години

МАлките републики на Балканите вече десетки години страдат от нагли диверсии.Срината е раждаемоста ..Десетки милиони нямат доходи за оцеляване.НАркоманите от Брюксел са внушили на Борисов че трябвало да се ограбят над 30 000 000 000euro за ненужни магистрали вредни и опасни нарушаващи крехката охрана на БАлканите и поне 5 000 000 000 euro за дигитално терористична техника.Нужни са поне 30 000 000 000$ за доходи и за помощи за раждане и отглеждане на деца

38

EMIGRANT

преди 5 години

Стига с туй последно място,стига сте се ожалвали като послшедни ***!!Нито сме последни,нито сме бедни,нито Борисов ви е крив за туй,че сте мързели,не бачкате и само се чудите какъв айфон да си купите и къде да пилеете пари като дойдат празници!Ако туй дуднене за бедност,за нещастие и какви ли не още опорни точки наистина не са опорни точки,то сме най тъпата и умствено ограничена пасмина в Европа!Дай ни да повтаряме робство,освободители,бедни сме,гладни сме,едно и също до изпростачване!

37

Анонимен

преди 5 години

Откакто ГЕРБ управлява,населението се топи като лански сняг и затъваме,който харесва крадливия диктатор ББ,да си го вземе у дома,да не го гледат хората!

36

Анонимен

преди 5 години

До до 25"Моля за точен превод..."---Е, щом си добре с френския, превода е Style français, ou Sexe à la française, ou fellation.Тези, които НЕ СМЕ "добре с френския" му казваме "френска любов", или "свир-ка", или"до Ханой". Някой казват и ДаДуСу.

35

Анонимен

преди 5 години

Нека не се обръща внимание на истерясалите шо рошоидни *** тука... Акото това бе направено от друг политик, например Станишев, Костов, Корнелния, а?! Щеше да има титирамби.....сега се чудите какви глупости да съчините...

34

Анонимен

преди 5 години

Добитъци, май много ши дойде ГМО-то?!

33

Анонимен

преди 5 години

"Българският премиер Бойко Борисов се бори "лъвски смело" за Западните Балкани и за Македония." Това обяви бившият македонски премиер Владо Бучковски.---И този му се подиграва на Боковата "дипломация". -:)

32

Додо

преди 5 години

Да се "бориш", или по какъвто и да било друг начин да подкрепяш идеите на Македонизма, (да не говорим пък да искаш да вкараш този тумор на българщината в ЕС) е срещу интересите на България и българите и си е национално предателство! Защото признаването на така наречената Бивша Югославска Република с официалното име 'Македония', означава да узакониш и всичките останали техни претенции за Гоце Делчев и сие, македонско малцинство в България и т.н. разрушителни за България идеологически диверсии.

31

КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ

преди 5 години

Борисов продаде Илинденското въстание на македонците, ама гърците се не лъжат, знаят, че е българско и дори споменаха нещо за Велика България.Сега ни продава и на папата, ще ни прави католици сигурно.

30

Анонимен

преди 5 години

А БЕ ЛЪВСКИ, АМА МАКЕДОНИЯ Я НЯМА В СПИСЪКА.КАЗА СЕ - СЪРБИЯ И ЧЕРНА ГОРА В 2025 (и това не е много сигурно каза Меркел).ОСТАНАЛИТЕ НЕ СА УЗРЕЛИ ОЩЕ.

29

А

преди 5 години

ЗАЩО ВЕЧЕ ДЕСЕТ ГОДИНИ НЕ СЕ БОРИ "МЪЖКИ" ЗА БЪЛГАРИЯ,ТА СМЕ НА ПОСЛЕДНО МЕСТО,ДА НЕ МИСЛИТЕ ЧЕ СЕ Е ЗАТРЕВОЖИЛ ЗА АЕЦ БЕЛЕНЕ,ПРОСТО 300000 БОГАТАША,КАТО СИ КУПЯТ ЕЛ.КОЛИ ТРЯБВА ДА ГИ ЗАРЕЖДАТ ВСЕКИ ДЕН,А НЕ МОГАТ ДА ХОДЯТ В ТУРЦИЯ,ЩЕ ГО НАПРАВЯТ НА МАД И МАСКАРА,СЛЕД ДЕСЕТ ГОДИНИ НЯМА КЪДЕ ДА СИ ГИ ЗАВИРАТ КАБЕЛИТЕ НА ЕЛ КОЛИТЕ,ТОГАВА ЩЕ СТАНЕ СТРАШНО,ТОВА Е МИНКЕ ПОЛОЖЕНИЕТО.СЕГА СЕ СЕТИЛА БУЛКА ЗА ОЙ,ДАНО РУСНАЦИТЕ НИ В ОТРЕЖАТ,НИЕ СИ ГО ЗАСЛУЖАВАМЕ С ТЕЗИ ПРОДАЖБИ ПОЛИТИЦИ.БОРИ СЕ ББ В Б,

28

Анонимен

преди 5 години

Когато чуя ББ да говори за Балканите, имам чувството, че ЕС го е отровил с ,,Т*пичок".

27

Анонимен

преди 5 години

Борисов се бори "мъжки'да ви "афирмира идентитетот"и е на ръба да извърши чутовно национално предателство,ама нали му е по-важно да го смятат за "пи..ч" и да се бие в гърдите като някой едър човекоподобен обитател на джунглата за магистралите КОИТО СА В ЗАСТОЙ В БЪЛГАРИЯ!!За това се бори Борисов и накрая може и да си го получи.не са все пак всички българи изтрещели патриотари и наивни глу..ци,а не са и платени "журналисти"и които не сме наивници стискаме палци на гърците макар и с отвращение!

26

С

преди 5 години

С приемането на Западните Балкани в ЕС , Брюксел ще компенсира финансовия луфт от оттеглянето на Англия, ще ликвидира икономиките и армиите на балканските държави.За съжаление розовия воал пред очите на кандидатките им пречи да осъзнаят истината в момента. Но бъдещето им не е по-добро от нашето настояще.А големият " лъв" Б.Б , той просто действа под диктовка.

25

до 25

преди 5 години

Моля за точен превод.Не всички сме учили английски, аз примерно с френския съм добре , изучаван в средно и висше уч. заведение.