4

@1 и 3

преди 5 години

Ми много е просто, като не искате проститутките да ви съсипват живота, не ходете по такива. И всичко е точно. Няма как да стане хем да се късаш да ходиш по к.ви, хем искаш да си известен, хем да си падаш по шамари и дрога, хем да искаш никоя никога да не те изпорти, че си я надрусал и изнасилил (защото когато жената не е в съзнание, а ти правиш секс с нея, това е ИЗНАСИЛВАНЕ). Донякъде се радвам на истерията, белким мъжете престанатт да тормозят жените. Да си гледат порно и да мируват.

3

истина е

преди 5 години

ПРОСТИТУТКИТЕ СПИРКА И ПОЧИВЕН ДЕН НЯМАТ!!!

2

Анонимен

преди 5 години

Голяма почитателка съм на Бесон, но тази история само затвърждава основен житейски принцип - добрият артист или учен не е задължително да бъде добър човек. Познавам изключително успели хора, които са просто лоши. Едно време тези изнасилвания и тормоз са минавали, защото обществото е било настроено в полза на героите и против жените - било е много трудно да предяви обвинение в сексуален тормоз и да мине. Но времената се променят - сега всеки може да бъде записан и обвинен. Така че умната!

1

стига вече

преди 5 години

Е стига вече толкова известни хора пострадаха заради разни разгонени женски който търсят пари и минутка слава,този режисьор има прекрасни филми.