44

haha

преди 5 години

Навел се принцът над спящата красавица, целунал я, а тя се събудила и ............ го съдила за сексуално насилие.

43

глас от бездната

преди 5 години

До да бе////"""След 40 мъжете не могат да изнасилват дори и да искат.""""Не бих се обзаложил.Преди години една моя близка ,тогава на 64-66години ,споделила със съпругата ми ,какъв строхотен секс правили с мъжа си ,който тогава е бил към 70-72.По онова време тикива екстри като Виагра нямаше.Тогава на мен това ми се видя отвратително ,но живот ,какво да го правиш.

42

Анонимен

преди 5 години

То всяка с която си спал може да каже по тая логика че си я "изнасилил", а най-смешното е как се сещат след 10 години за такива неща

41

Анонимен

преди 5 години

Щом продължават с тези изстъпления, значи желаната отрицателна раждаемост още не е постигната. В крайна сметка мъжете и жените са смъртни врагове, нали? Както и децата с родителите?

40

Анонимен

преди 5 години

Стига хумор бе. В кинаджийските среди това си е норма. Стига се правиха на девици разни актриси.

39

Анонимен

преди 5 години

Много празна статия.

38

Поручик Ржевски

преди 5 години

И тая женица предполагам е била като другите - качила се е в хотелската му стая да репетират за филм или да си поговорят за живота. Тя не е имала идея какви мръсотии стават по хотелските стаи на режисьорите и продуцентите.И сега след ЕН години се е сетила, че е изнасилена.Ми тя полицията взима проби, как да ги вземе след години?Но жените с тези истерии сами ще си го вкарат.Моя шеф например не иска да си наеме секретарка.

37

Анонимен

преди 5 години

Е те всички либерастични нежни душички се сетиха за харвито дълги години след напъните му. Най-накрая показаха на бял свят либерастките си ценности. В киноиндустрията работи (на по-високите длъжности) утайката на човешкия род.

36

Иванка

преди 5 години

Е как така се е сетила, че е жертва точно сега, след като от две години имат връзка?!

35

Гого

преди 5 години

До Анонимен 30: май е редно да посетиш онези с белите престилки

34

Анонимен

преди 5 години

И кога е станало изнасилването?42-ра големият сняг през зимата?

33

Анонимен

преди 5 години

Отрепките които са си вдигали краката за поредната роля не сме длъжни да съжаляваме. Това е най-говняната индустрия в историята на човечеството. Влезеш ли вътре си прежалил достойнство и кажи-речи всичките си дупки.

32

бай Тъпчо

преди 5 години

Еееее едно време имахме на село една малко мръднала леля Тота и току мине некоя неделя и иде са оплаче на кмета, че некой я понатиснал на нивата ама веднаж са оплакла, че работата, нали, вече докрай отишла и тъкмо да викат виновния, Тотка рекла-ама то нищо, че станало ама поне да предупреждава, щото кат ми дигна краката и сичката пръст от галошите ми отиде в очите...А пък тия от какво са оплакват толкоз кой ги знай

31

шматка

преди 5 години

Това се превръща в мода.Чудно ми е как доказват насилие след 20-30г.

30

Барселона

преди 5 години

Когато са били млади и са пробивали в киното пък и където и да е...са били готови на всичко,мигар не са знаели как се получава роля...Така е по целият свят,в БГ да не е по различно разликата е че там може да се смъкнат една камара пари а у нас ще получат...дедовия...Сетила се Мара да се побара...

29

Анонимен

преди 5 години

По-вероятно сама му се е пуснала за да стане известна.Всички знаят кой е Люк Бесон, а нея никой не я знае.

28

Анонимен

преди 5 години

Кой е измислил порно филмите да не би да са от запада или пак Сталин е виновен още 30 год извратена демокрация на гейове и изнасилвачи и ще ви дойде акъла ако не сте изчезнали като народ.

27

селския бик

преди 5 години

Ааааа изнасилил,дедо Люк най-много да е ударил една шпакла!

26

Скара-бира

преди 5 години

Малко е яла кебапчета.

25

Fck

преди 5 години

И за това си има поговорка "Кога яде кифтетата не рева а ся ревеш" ,като в нашия случай кифтетата се заместват с друго :)