21

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 9"По времето на така омразния соц за тристаен апартамент с общо 4 радиатора и една лира, плащах по 7-8 лв на месец."Както казват, демокрацията е най-доброто измислено нещо, но струва скъпо. Затова топлото ти е скъпо, щото хубавите неща като демокрацията са скъпи. А понеже соца беше гаден и тоталитерен, тогава беше евтино - всички лоши неща са евтини. Логика трябва да вложиш и всичко ще ти стане ясно.

20

Жан КЛОН Юнкер

преди 5 години

До ТускАко не са дъртите комунисти да им цицате пенсиите,докато ги уморите,няма кой да ви дава мъни.Младите се изнесоха.Тук останаха нахалните простаци ,които изкуствено ги държат световните терористи,да им оправят международното положение.Все някога клетвите на нещастниците ще ги стигнат.А ко не на тоя,на оня.Ако не на тях,на най-скъпото им.

19

Анонимен

преди 5 години

82 лв. е увеличението на коя цена, че не става ясно?

18

Туск

преди 5 години

А, кой ви каза на нас дъртите комунисти, че, ако заплатите са ви ниски и ценати трябва да се държат изкуствено ниски, само за да може и вие да купувате. Тва е свободен пазар и свободно ценообразеване. Като не ти харесва цената не купуваш. Като ти е ниска заплатата сменяш работата. Тва е, никой не ви държи на сила.

17

Борискова

преди 5 години

Едно семейство със средна заплата и едно дете не може да плаща сметките и да живее.Трябва в едно жилище да живеят 3 семейства.Едни да плащат водата,други тока,трети-парното,за да остане нещо за ядене.

16

фани я дъкай

преди 5 години

Какво стана с цената на билетчето?Преди да влезе решението в сила ,променят наредбата и така-до края насвета.

15

House M.D.

преди 5 години

Колега 15, младите бяха съкратени с мотив "оздравяване на дружеството". Но сега и да ги канят не биха се върнали.

14

Барселона

преди 5 години

Потърпевшите от Топлофикация да я съдят в Страсбург.ОмбудсМая и тя я докара до никъде.Като крепостни селяни са...да искаш да се откажеш и да не можеш.Умиране има...оттърване няма.Не е наш проблем от къде ще им минават тръбите...Този проблем се влачи вече 30 год.

13

Анонимен

преди 5 години

Средната заплата на работниците в Топлофикация е 640-680 лв.Съвсем скоро няма кой да прави и ремонтите. Повечето са в предпенсионна възраст.А млади не идват. Никой не иска да работи за без пари.А Фандъкова не дава.

12

Анонимен

преди 5 години

До ТускКакообразен демократизеещ се необразован мозъко, спри да показваш неграмотността си. С стойността на продукта е основа за неговата цена, а стойността се формира от вложения в продукта труд - жив и овеществен. Следователно, щом заплатите са ниски, трябва и цената да е ниска. А щом не е ниска, то значи разликата се КРАДЕ, КРАДЕ СЕ БЕЗОЧЛИВО, А ОТНОШЕНИЕТО КЪМ КЛИЕНТИТЕ Е КАТО КЪМ ДЕ БИЛИ.

11

Анонимен

преди 5 години

Внасяй, внасяй народе.Внасяй в Черната каса на ГРОБ.Избори идват.Трябва да се купуват.Власт не се пуска така лесно.

10

Анонимен

преди 5 години

Ако не ви харесва Топлофикация, обърнете се към Фандъкова.Тя е едноличен собственик, тъй като Дружеството е собственост на Столична община.

9

Анонимен

преди 5 години

По времето на така омразния соц за тристаен апартамент с общо 4 радиатора и една лира, плащах по 7-8 лв на месец.

8

Анонимен

преди 5 години

Фандъкова само на хартия ги прави тия ремонти - 99% от парите се крадат и се превеждат в касата на Суджука.

7

Туск

преди 5 години

До всички чугунени комунстически мозъци. 30 год така и не можаха да ви уврат главите, че не цената е проблема, а ниските ви доходи. Когато трябваше да си защитавата интересите се криехте като мишки и не смеехте да шугнете, а сега се обаждате като гущури от маркучи и само мрънкате като ку*рви за ку*р. Сами сте си виновни и за тва е*бете се . За сведение, на 23 съм.

6

Анонимен

преди 5 години

СЪВЕТНИКЪТ НА ГЕРБ СУДЖУЦИ ЖИВКО МАРТИНОВ ВАЛЬО ЦУЦИТО ЗАСТРОЯВА БОЛАТА.ОТКЪДЕ СА ПАРИТЕ? КОКАИН, ПАШАТА, ЦВЕТАНОВ, ДИМО, РАДЕТО И ЗА РАЗКОШ БРЕНДО

5

Анонимен

преди 5 години

Да им приседнат тия пари! Вие сериозно ли вярвате, че ще ремонтират?! 90% от парите ще потънат в нечий джобове, а абонатите пак ще студуват паради поредната авария.

4

Крадлив Фандък

преди 5 години

ГЕРБ = ТоплофикацияТоплофикация = ГЕРБ

3

Анонимен

преди 5 години

Нали е пазарна икономика и демокрация, защо цените не падат някога билетчето за градския транспорт си беше 6 стотинки винаги и така десетки години, дойде прекрасната демокрация и нищо едни цени само фъркат нагоре. Кога Костов ще бъде съден за измама и лъжи.

2

Анонимен

преди 5 години

Без ремонти не може. То една обикновена стара кола си купиш и пак се налага да я ремонтираш, пък какво остава за тръбите на Топлофикация, която опасват и кръстосват цяла София.