61

Пилето

преди 5 години

Хората са деградирали в България сериозно !!! Вместо масово блоковете да се откажат от ТОПЛОФИКАЦИЯ и да фалира най-накрая тази МАФИОТСКА СТРУКТУРА всеки се оправдава с децата си , с родителите си ,че били стари , с домашните любимци ,че им било студено и т.н. ! Докато сте МИШКИ сите ЧОБАНИТЕ МАФИОТИ ще ви стрижат ! Неможе да има толкова *** народ да го гаврят а той да пляска с ръце и да иска още ... ! Нормалните отдавна да са се отказали от тези "УСЛУГИ" за целият блок в който живеят !

60

GG

преди 5 години

Не се наядоха тия бе...И как звучи само... правим инвестиции, ама имаме 9 милиона, а разликата от джоба на потребителя...И аз правя инвестиция в Терминал 2, ама имам 50 лева, събирам за по-далечна дестинация от които дава!!!

59

ВиготуряСеляци

преди 5 години

Тръбите в кооперациите НЕ СА на Топлофикация, тяхната собственост е ДО АБОНАТНАТА СТАНЦИЯ и те абсолютно незаконно се разпореждат с чужда собственост и рекетират хора, с които нямат склучен договор да им доставят НЕПОИСКАНА услуга, срещу което в момента се водят стотици дела в съда. Има европейска директива, в която изрично е казано, че НЕПОИСКАНА УСЛУГА НЕ СЕ ЗАПЛАЩА!!!

58

анонимен

преди 5 години

от днес техем започва отчитането на топломерите за сезон 2017=2018 в интернетима график но няма залепени бележки по входовете на блоковете сега цари едналудница кога е пьрва дата кога е втора дата кои е в кьщи кои го няма и т-н-

57

Анонимен

преди 5 години

2015-та платих 350 лева за целия отоплителен сезон.Тая година отиват на към 700 пък услугата нещо хич не се е подобрила.Много интересно.

56

Анонимен

преди 5 години

Живея в центъра и не мога вече да преброя колко пъти се спира топлата вода.Алоооооо, 2018-та сме, не сме в средновековието. Как така ще плащам повече, за да ползвам по-малко, не се ли наядохте.

55

ХоХо

преди 5 години

До Вонящ се СУДЖУК (50)Ало, да ти напомня, че вие и вашите деца налазиха София като хлеб_арки ! Така, че недей да плюеш, защото ще си оплюешпроскубаната брада.

54

смехотворно :)

преди 5 години

Сега остава и ем-тел да повишат цените защото са подменили клетка някъде си. А също и булсатком защото са ми подменили оптиката до блока :)

53

Сиреч

преди 5 години

От март увеличението 24% плюс 4% близо 30% -ако си плащал 120 парно, сега 190 с ДДС. за един месец. Като сложим 30 лв топла вода, 20 лв. студена, ток - 50 лв., данък смет и сграда - 25 лв. на месец.Общо - 315 лв. на месец за ток, парно, води, смет. От 800 лв. даваме - 35% от средна заплата - чисто. В Германия и Британия чиста средна заплата - час - 10% ток, вод,смет,парно . в Дания 5%.Как може при Орешарски тока да падне с 10%, а при ГЕРБ цените се вдигатСпирам да плащам, няма отде, Д.В.Е.М

52

Вальо Топлото

преди 5 години

Сметката ми се поизпразни , та трябва малко да ви изтръскам джобовете.

51

Анонимен

преди 5 години

2 ДНИ НЯМАШЕ ТОПЛА ВОДА В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ. НЯМА ДА ПЛАЩАМ НИКАКВИ СМЕТКИ

50

GASZPROM

преди 5 години

Аз искам да попитам...като собственик на имот през който ПРЕМИНАВА тРЪБаТа ;) НЕ на Южен Поток разбира се,а на Топлофикация след като НЕ искам да им ползвам услугите защо Те НЕ ми плаЩаТ на мен.Заради това че нарушават чужда сопственост!?

49

Анонимен

преди 5 години

Овцата винаги е яла сламата кротко, търпеливо и покорно ! Породата "българска тъ'поглава овца" е селектирана, отглеждана и развъждана само и единствено на територия България, на друго место тя не вирее ! Заслужавате си и топлофикация, и енергото, и отрочетата на БКП - ГЕРБ, и всичката мизерия която сами си избирате на избори ! Как 29 г. не проумяхте, че ГЕРБ,БСП,ДПС,Атака, Патриоти разни са все клонирани от вещицата БКП ? Такова стадо няма никъде във вселената !

48

Вонящ се СУДЖУК

преди 5 години

Алууууууууууууу третополовите софиянцииииии плащайте си Всичкооо....взимате европейски заплати,имате симпозиум два-три любовника и любовници,возите се безплатно в нови автобуси и ново метро,правите си през три месеца ***-лесбийски паради и купонясвате до зори.....не знаете как се сеее и отглежда домати,лук,марули,тютюн,не знаете от къде идва млякото за децата ви и за възрастните си родители,плащайте си всичко и не може вечно бедната провинция да ви плаща....

47

абсурдистан

преди 5 години

Началника на топлофикация е Фандъкова , а тя е марионетка на Кой ? А, така !служителите са никой в схемата ,от тях не зависи поскъпването и "Гинка" иска поскъпване А ?ние верно сме много овчо стадо

46

Анонимен

преди 5 години

Всяка година в центъра спират водата. Толкова ли не ги смениха тея тръби

45

Анонимен

преди 5 години

ЧЕ ТО МНОГО ЕВТИНО БИЛО СОФИЙСКОТО ПАРНО.И ГРАДСКИЯ ТРАНСПОР САМО 1.60 - ПОЧТИ БЕЗ ПАРИ.

44

Анонимен

преди 5 години

плащайте балъци! Протестирайте за *** и други глупости, гледайте кралски сватби, ама безропотно плащайте!

43

Анонимен

преди 5 години

Хем взимат по 2-3 бона заплати, хем пак недоволни.Аман вече от тия софиянци. Само мрънкат. И метро имат дори.

42

Висока ЧЕЗ

преди 5 години

Портиер да си на ЕС!!!