41

Анонимен

преди 5 години

Еврочиновниците ядоха специалитети и пиха скъпи карнобатски питиета. На всеки дневната издръжка беше повече от средна българска пенсия. Сега нещо ще трябва да се увеличава, за компенсация.

40

Малешко Малешков

преди 5 години

Прочетете чл. 149 от ЗЕ (Закон за енергетика, глава Търговски взаимоотношения) Той гласи, че договори за доставка на топлоенергия се сключват м/у ЕС (ет. собственост-клиент) и Топлофикация- доставчик. Това не е направено никъде в РБ. Договорите са м/у ЕС и фирмите за измерване на енергията... Изводите оставам на всеки да си направи самостоятелно, спазен ли е закона...

39

Старата школа

преди 5 години

Защо мислите, че с дърва - по 90 лв кубика и ток ще ви излезе по-евтино? Плюс хамалогията и мръсотията. Е, ако си от село и си сечеш дърва бракониерски, ще ти е без пари. Ама тук в София няма. Така че, вместо да плювате и се тръшкате, се връщайте на село и това е, чиста работа.

38

Корнелия

преди 5 години

Нормално е да се повишава услугата с 4%,но защо не се повишават заплатите?Трябва почасова ставка и седмично заплащане... В САЩ мин.ставка 11$/ч.,средни раб.заплати за изп.състав 25$/ч.Когато народа взима 2-3 хиляди лева месечно, няма да мисли за вода,захар, ток и билети за гр транспорт.

37

Анонимен

преди 5 години

До Туск 33Надай се Минке.Като стане "частна" Топлофикация ще я вземе или Черепа или Пеевски или "Гинка"и ще стане такава ИфТиниЪ по 5 на сегашните цени.

36

Благой

преди 5 години

"Топлофикация" към абонатите: Пак летен ремонт и по-високи цени с 80 лв.!!!Г-жо (-це) Йосифова не побърквайте хората! Уточнете предложението за увеличението на топлинна енергия. Влезте в сайта на КЕВР и вижте предложението на "Топлофикация София" АД и пресметнете!

35

Анонимен

преди 5 години

Лошо става за всички крепостни селяни в София.

34

Благой

преди 5 години

Извадка от статията: "Мисля, че това е увеличение с около 82 лева с ДДС."В сайта на "Топлофикация София" АД цената за подгряване към настоящия момент е 95,98 лв. с ДДС за 1 МВтч топлинна енергия! И колко ще стане новата цена? Или ще има намаление от 95,98 на 82 лв.??? Моля, пишете и цитирайте грамотно! Подавайте достоверна информация. Можете да се консултирате безплатно от първоизточниците!!!

33

Анонимен

преди 5 години

До тия под мен където споменават соца.Първо В соца топлофикация беше ДЪРЖАВО СОЦИАЛИСТИЧЕСКО ПРЕДПРИЯТИЕ НА ДОТАЦИЯ / СУБСИДИЯ / ПАРИТЕ СЕ ДАВАХА ОТ БЮДЖЕТА. ДЪРЖАВНИТЕ СГРАДИ БЯХА СТРАШНО МНОГО И ДРУГО ОТОПЛЕНИЕ НЯМАХА. ТАКА ПЛАЩАНЕТО СТАВАШЕ ОТ ЦЕЛОКУПНИЯ БЪЛГАРДКИ НАРОД. ИМАШ НЕ ИМАШ ПАРНО ЦЕЛОКУПНИЯ НАРОД ПЛАЩА. ВТОРО КОТАТО СЕ РАЗБРА ЧЕ СОЦА Е НЕДОНОСЧЕ СОЦ ПРЕДПРИЯТИЯТА ФАЛИРАХА. ЗАКРИХА И КОМИТЕТА ПО ПЛАНИРАНЕ И ТАКА НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ПЛАЩА " БИРАТА"ДОРИ И зА ДЪРЖАВ.СГРАДИ ТОВА Е або

32

Анонимен

преди 5 години

Да им е честито на крепостните селяни в столицата, птецедател на ЕС!

31

Туск

преди 5 години

Най - добре е да се направи частна топлофикация и да се приватизира. Така ще номалеят кражбите и ще се подобри обслужването. Тия са още в комунизма.

30

Анонимен

преди 5 години

По-евтино е фалит и нова топлофикация, но ГЕРП купуват изборите в София.

29

Анонимен

преди 5 години

Крепостните селяни търпят това от доста години и пак ще си търпят Топлофикация да си ги унижават и ограбва и да не могат никога да се разделят е това си чисто крепостничество а пак се правите на граждани драги шопи

28

Анонимен

преди 5 години

оти

27

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 21Ще то стане ясно като си получиш сметката...Гласувай за Тиквата и се хвани за палците.

26

аз-ът

преди 5 години

И кво ще постигнете? Кво ?Хората не са прости. От една страна ще почнат си спират парното масово, от друга после ще се чудите що няма кадри в България. Вдигайте, мачкайте... ще става все по трудно на всяко правителство от тук нататък. Ще ни пръ.днете на ку..вете. Накрая тука ще останат единствено дъртите, мутрите и про.*** де са дошли от село с *** на двора и сега дори и въърешната тоалетна им се струва успех и постижение в живота.Ама останалите - искаме повече от живота.

25

Анонимен

преди 5 години

Гласувайте за Бойко-крадеца.Той ще ви Иправи!!I love you IDIOTs.

24

От Атина

преди 5 години

Преди време дядо ми ми разправяше че през комунизма сме плащали по десетина лева за РАБОТЕЩО парно... Аз като дете на криминалния Преход не му вярвах, докато след време не дойдох в Гърция, където също плащам по десетина евро за работещо парно, и то само за 1-2 студени месеци, защото за другите няма нужда.Явно това е нормалната цена на парното, а просто всичко друго до 300 - 400лв. СЕ КРАДЕ!

23

ДЕПУТАТ

преди 5 години

На мен не ми е скъпо.

22

поправка

преди 5 години

Не демокрацията,демокраДцията прави нещата лежерни,спокойни и туристически.За чужда сметка,която все някога се плаща,защото няма безплатно плюскане и освиняване.