69

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 67Не си много прав някога когато прото-българите тръгнаха от областта Карелия до приБАЛтиско море и дойдоха на БАЛканите гърците ги нарекоха и тях траки А сега ако искаш погледни носиите на хората от тази област и може да видиш откъде идват и мартениците, но това се е сучило преди хиляди години при заледяването на север. Така, че понятието траки е измислица на гърците

68

Гробокопач

преди 5 години

До АнонименНе знам за кво ги нападате тия сърби, заради макетата, щот и тях ги чака нелеката участ, да станат българи;))) Тъй, че споко, всичко на тоя свят, рано или късно се подрежда

67

Анонимен

преди 5 години

най ще им приляга Републиа Скопените

66

Анонимен

преди 5 години

...Българите ги смятат македонците за братя, а само чуйте какво говорят македонците зад гърба на българите....-----Аз не ги смятам за братя.Неблагодарници са те.Който не признава род,родина и майка,никой друг не го признава.Обречен е да е НИКОЙ.

65

Анонимен

преди 5 години

Мизия,Тракия, Македония.Това е България.Всичко останало е измишльотина.

64

Анонимен

преди 5 години

Българите ги смятат македонците за братя, а само чуйте какво говорят македонците зад гърба на българите.И албанците засега само България ги спира.Макетата са глупави. Много неща не разбират.

63

от мен..

преди 5 години

..едно предложемие: да изберат името " Камедония" -една дума, няма загуба на букви, звучно и разпознаваемо...и никой няма да има претенции.

62

Анонимен

преди 5 години

Република Македонленд.Без това всичко там е измислено.Крадена история от съседите,подарени им земи от коминтерна.Един ден обаче истината ЛЪСВА.Земята,езика и историята български,името на географска област.Нищо общо с Александър Македонски.Нищо общо с древните елински племена и градове държави.То и днешните гърци 99.90% нямат нищо общо нито с елини нито с траки.

61

Анонимен

преди 5 години

Макетата да се благодарят на българите, че след разпада на СФРЮ сърбите не ги нападнаха, както направиха с всички други държави, които се отцепиха от СФРЮ. Защото сърбите ги беше страх от българите, че България ще се намеси. А сърбите доста бой са яли от българите. После България първа призна БЮРМ за независима държава, за да тушира претенциите и опасността от Сърбия. Псоле и танкове им подарихме, и оръжие и винаги сме им били гръб, ако и те да се правят, че не знаят. Българите ги имат за братя.

60

Анонимен

преди 5 години

Македонците копират гърците. Достатъчно е да се види словореда им, който е изкопиран 1:1 от гръцкият. И идеята,ч е всичко е македонско също е крадена от гърците. Всеки, който познава гърците знае, че те смятат, че всичко е тяхно. Но при гърците поне има някакви основания за това. А при македонците всичко е абсурдно и смешно.

59

Чоко

преди 5 години

И преди писах, че най-приемливо е името Югозападна България. Ние нямаме нищо против

58

Анонимен

преди 5 години

Македонската идея се поява след Освобождението на България. Тогава разпокъсана на три България не успява да се Обедини, и след Съединението областта Македония остава извън пределите на България. От тогава се започва и тази идея за "македнци", но никога не е изкристализирала като за отделен народ. Едва след падането на комунизма в бивша Югославия, македонците започнаха да говорят,че са отделна нация.А именно България беше причината Сърбия да не нападне БЮРМ,след като обявиха независимост от СФРЮ

57

Анонимен

преди 5 години

Сърбия близо 100 години вече ги обработва усилено, че не са българи. Пишеха им учебниците по история в Белград, в Македония откриваха изложби за българските `зверства` по време на войните. Изобщо промиваха им мозъците под мотото `Ако не можем да ги посръбчим поне да ги разбългарим`.

56

Анонимен

преди 5 години

Гърците са единствените хора в света, които им казват на скопиани истината, а тя е "Вие не сте македонци, никога не сте били и никога няма да бъдете. Вие сте едни комплексари, мижетурки, лъжци, които мразят кръвта си и искат да бъдат нещо, което не са."

55

Andreshko

преди 5 години

Тъй наречената Македония е била българското царство Охрид при самопровъзгласилия се за цар български болярин Самуил Мокри. Те също го признават за свой цар и защо да не се нарича отново само Охрид? Името Македония дразни гърците и те никога няма да го признаят от страх да нямат претенции към гръцки територии.

54

Анонимен

преди 5 години

Македония маи няма да я бъде нивгаш остава им да се присъединят към нас да си приемат историята че са българи и цялата одисея ще приключи или да идат към Сърбия

53

Анонимен

преди 5 години

Нищо не е случайно на този свят.Отказаха се от българската си идентичност, плюха България, гориха български знамена и рушиха български паметници. По времето на Тито се отнасяха към българите като към хора второ качество, защото можеха да пътуват свободно по света, а ние не. Но палачинката се обърна.Сега си берат плодовете.

52

ще подхожда

преди 5 години

Не Югославия , а Южна Славия много ще подхожда

51

u4en

преди 5 години

Както и да се въртят със византийски номера...Ще станем 11милиона .колкото тех.... а до 10-тина год. и по-богати !

50

Пантев

преди 5 години

Нова република Скопие (паралел 42)