9

Анонимен

преди 5 години

Не разбирам защо България не им прави проблем за името?Защо трябва да им се дава нещо, което не е вярно?Те нямат нищо общо с древните македонци.Това са си чисти българи с промити от сърбите и коминтерна мозъци.

8

Анонимен

преди 5 години

Сърбите ги превърнаха от българи в македонци. Сега гърците пак им сменят имената. Нов Възродителен процес, но Запада го подкрепя и насърчава. Ние ще имаме полза от гръцките действия. Древните лъжи за македонизма ще отпаднат.

7

Българска Македония

преди 5 години

Най-пасва Българска Македония , не разбирам защо по Османско част от сегашна Македония е било Българска територия а при идване на Руснаците 1878 се дава на Македония а после са ни едва ли НЕ (освободили)

6

Жо

преди 5 години

АКО ПИТАТ опозиционните партии и в двете държави, то никога няма да стигнат до взаимно-приемливо решение.

5

Mнение

преди 5 години

Да опитат с Република Измислена Македония, по голяма е вероятноста гърците да го приемат, пък и ще е по близо до истината!

4

mnenie

преди 5 години

От къде на къде най-големите шмекери в ЕС гърците ще определят кой как да се казва и кой да има право да бъде в ЕС и НАТО. Първо, те са избили или асимилирали населението в Егейска Македония за няколко години, а това население е живяло 500 години под турско без да бъде асимилирано толкова жестоко. Второ, те трябва да бъдат изхвърлени от ЕС за нарушаване на дисциплината. Смешници!

3

Ето Решението!

преди 5 години

А то е - Александро-Македония - и едните и другите го обожават и считат за свой.Съветът ми е без пари..

2

Анонимен

преди 5 години

Република Нова България, това е единственият вариант

1

Анонимен

преди 5 години

Бях писал, че гърците са против.Гърция няма да приеме име в което се съдържа "Македония".Гърците са против, защото това е свързано с националната им история.Македонците трябва да мислят за някакво име като "Вардар" например - Република Вардар или Вардарска Република.