10

Анонимен

преди 6 години

Не е вярно, че е паднал в цепнатина. Погълнала го е лъвина. Чувал съм, как този дзвяр лъвината поглъща десетки хора наведнъж!

9

не е твойо

преди 6 години

''изкачване на Мо Ойо (8200 м)" , не позна и втория път с "вр. Чо Ою"! само Масква пишете правилно на тоя сайт! Чо Ойю (Тюркоазената Богиня) Cho Oyu 卓奥友山

8

Крум от Крумовград

преди 6 години

Важното е, че Боян и нему подобните, са герои, а ние-злобни човеченца, живеещи по моловете, и прд телевизора, които ще водим жалък животец, макар и по-дълъг от Боянчовия.

7

bluesky1

преди 6 години

Алпинистите от всички страни да бъдат организирани в групово почистване на всички осемхилядници по света, че са ги направили на ***! Ето една човеко и богоугодна кауза на тяхната дейност!

6

the Ghost

преди 6 години

Като не му стискало да си признае че е от левия бряг, решил да стане веган. Аман от такива

5

Анонимен

преди 6 години

"Хората идея си нямат,какво се случва тук горе и какво преживяваме". И е така. Няма как да знаят! Но аз знам! Ето, това казва всичко за нарцисизма на подобни хора.А ти, Атанасе, знаеш ли, какво се изпитва при подводно гмуркане на големи дълбочини? Знаеш ли, какво е да видиш лъв на сантиметри от лицето ти в африканската савана? И прочие.Хайде да не степенуваме адреналина, защото алпинистите са коне с капаци.

4

Истукан

преди 6 години

Сигурно ще се окажа прав в едно от предположенията ми за изчезването на Боян. Със сигурност е пропаднал някъде и е затрупан. Сигурно е починал на място и няма никакви шансове да оцелее.

3

Дони

преди 6 години

Вече е в долната земя .

2

Анонимен

преди 6 години

Спрете се вече със статиите за Боян! От един пост на Атанас Скатов изсмукакте от пръстите си две статии. Нещата са ясни. Оставете човека да почива в мир.

1

Анонимен

преди 6 години

Ха, още една "интерсна" новина....браво