50

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАми остави го и ти на мира, защо лешоядстваш?

49

Анонимен

преди 6 години

Ми да живее повече от бай Манол на 86, защо семейството му не го остави да живее в ледовете ами ореваха цяла България, а той сиживее повече от бай Манол на 86 горе на върха в ледовете!

48

Анонимен

преди 6 години

Нов ден, нова статия от лешоядите, няма спиране, оставете Боян да почива в мир.

47

Анонимус

преди 6 години

"Мо Ойо"? Нов връх ще да се е появил в Хималаите.

46

Анонимен

преди 6 години

Всеки нормален човек знае рисковете и сам преценява дали си заслужава. Не е нужно обществото да съпреживява чуждите влечения. Шофьори, ватмани, лекари, строители, енергетици и .... др. също имат своите трудности, но те се прехранват с професиите си. Жалко за човека, но той знае, че не можеш да си по-силен от природата.

45

Анонимен

преди 6 години

Осъзнайте го най-сетне, че планините не са състезателни писти! И е важно журналисти/редактори поне мъничко да проявяват професионализъм въпреки въпиющата липса на познание и грамотност. Нито върхът е правилно изписан, нито пък Скатов е първият българин, който го е изкачил. Тези неща поне елементарно се проверяват дори и от хора с нивото ви! А веган или не - безразлични са ми нечии хранителни диети - просто внимавам с какво се храня - е, според възможностите ми. Като всеки друг българин, впрочем.

44

Анонимен

преди 6 години

Не ги крие а ги прибира самонадеяните ай честито няма кой да го вади от там сега не може да му се кланят зелената мафия и политическата

43

Анонимен

преди 6 години

До Гоце от ДелчевоКазваш...къде по-смислено е всеки ден да ходиш и ореш на нивата, както правиш ти, вечер да пиеш ракията със салатата, да треснеш жената...и да заспиш.На следващия ден- отново.А, най-голямото ти постижение да бъде, да отидеш до градО, два пъти в годината.Да...това е къде по-достоен живот от този на Боян Петров.Успя да убедиш всички нас.

42

К

преди 6 години

Върхът в Кирай се казва Чо Ою, не Мо Ойо, необравовани служители!

41

1

преди 6 години

До НерезМного съм далече от "***". Просто човек трябва да гледа реалността! Колкото до тоалетната и какво може да се случи на човек там, имах предвид, че съм намирал човек починал от инсулт седящ на тоалетната чиния!

40

123

преди 6 години

Благодаря на Атанас Скатов за тези думи! Разплака ме! Дано изкачи Еверест безпроблемно и наистина това да е в името и паметта на Боян Петров! Мир на душата му!

39

Гробокопач

преди 6 години

Веганство в древността е имало винаги. Това е вид аскетизъм и въобще не е ново явление, но Шопия го бълва като мода. Радикализацията на тема здраве и дълъг живот има смисъл, само, ако ти послужи да свършиш това,за което си дошъл на земята. Иначе, пак ще умреш, това е сигурно;)))

38

Манолски

преди 6 години

Всички зелени *** имат пукнатини в мозъците си, пълни с бръмбари и пеперуди

37

Гоце от Делчево

преди 6 години

Успял човек е този, който разбира истините за себе си и живота, без да му е нужно да се завира при дяволската майка на другия край на света.

36

65

преди 6 години

Искам да питам_ нали при разреден въздух_тоест по_малко кислород,кръвната захар пада. Значи си е нсправил сметката.Сега да не почнат дс го обвиняват

35

Анонимен

преди 6 години

Високо, високо, високо, високо застани, над завист и обида, над дребните сплетни.Още на: https://textove/fsb-visoko-tekstБлагодариние на textove

34

Гоце от Делчево

преди 6 години

Да се навреш по собствено желание в тази безрадостна пустош, да пълзиш като паяк по камъни, ледове, и на минус 40 температура, да се изкачиш на върха за пет минути, да направиш пет селфита, всичкото с риск за живота ами нека психолози и психиатри обяснят какво ти е Има далеч по-безопасни начини да успокоиш демоните в главата си прости човешки начини. Само че, огромното его кара някои да си мислят, че те, щот са специални могат да научат големите истини в пущинака, а и две ракии стигат за също

33

Adolf Eichmann

преди 6 години

Вегане, качвай смело Еверест и внимавай за пукнатини да не си губим време после да те издирваме. Какво се оплакваш като стара мома за фуй? Некой с пистолет на главата ли ви кара да се дръвчите на майката природа? М? От играчка после плачка нали знаеш? Ама ти не вдяваш така, че лапай смело моркова и атакувай следващия връх, сигурно ще срещнеш другаря си рано или късно някъде и във някаква форма :))

32

Деян

преди 6 години

Естествено е да изпитвам гордост като българин, когато някой наш сънародник успее. Успее да изкачи 8000 планина и да забие българското знаме, когато спечели златен или някакъев медал в какъвто и да е спорт. "Хората идея си нямат какво се случва тук горе и какво преживяваме" Така е. Идея си нямаме какво преживяват всички успели в областта си хора. Успяваме не защото постоянно афишираме трудностите пред другите, а защото сме готови да ги понесем. Това ни прави успели в нашата сфера на интерес.

31

МДА

преди 6 години

Възхищавам се на хората които са способни да преборят себе си и да постигат неща които повечето хора не могат. Прекланям се пред тях и когато имам възможност да се запозная с такива хора винаги ми е интересно да почерпя от техните изживявания. Макар, че моите пътешествия обикновено ме влекат към морето и морските обитатели всички хора, които "покоряват" могат да те обогатят при среща с тях. Между другото влезах да цъкна по един минус на щатните коментари...