6

cazzo duro

преди 5 години

Войната я обръща доставките по "Ленд-лиз". Без тях сега в Мосвка щяха да говорят на немски.

5

анонимен

преди 5 години

англосакс измишльотини 1942 г сталин и сталинград обьрнаха хода плениха300 000 армия на паулус и се трьгна на запад мрьсниците сащ и англия до последноси пиеха питието и танцуваха валсове по паркета включиха се в последния стадиида не би сталин да стигне до аифеловата кула

4

Анонимен

преди 5 години

До 2Първо украинци и Беларусци се бият основно. Второ русияя 2 години се крие, без ВВС , без флот , без модерно оръжие. Няма как русия да обърне нищо. Стига си измислял история. Без техническата и финансова помощ на САЩ Европа е била затънала. Това го ксзва и самия Сталин на конференция в Техеран. Със сигурност той МАЛКО по-добре разбира от теб нещата. Охльов.

3

Енигма

преди 5 години

Пак героизация на някакви джендари! Всъщност, англичаните започват да разкодират немските радиограми след като от потопена немска подводница успяват да извадят машината за кодиране и разкодиране и шифъра! Поляците също имат достижения в тази област.

2

zeus

преди 5 години

Войната я обръща руския народ при Сталинград с цената на милиони жертви, всичко останало са художествени измислици за герои от типа на Марвел.

1

Анонимен

преди 5 години

Е САЩ кой да го обърне развоя ....Без тях Европа затъваше в тежък фашизъм.