46

11

преди 5 години

Проблема на Тюринг е че с норвежкото си приятелче го удрят през просото!Не може в имението където живееш да се закачате по двора чисто голи пред погледите на шашардисаните хора!Бил е математически гений,но иначе е бил като разглезено 5 годишно дете,което иска и това е!Той не е виновен,съдбата му е такава!Виновни са хората около него,че не са се намесили по подходящ начин!

45

bolbov

преди 5 години

Този обръща резбата, а войната я обръщат комунистите водени от Сталин.

44

до 41

преди 5 години

Болни хора сте с традиции в хомосексуалноста! Поне по *** да бяхте щяхте да знаете, че е грях. Ама вие се и гордеете даже.

43

до 41

преди 5 години

Каква Япония те гони, каква война с Русия? Ти знаеш лк къде се намира Япония? Каква е тази измислица и пропаганда, утре ще кажете, че Австралия не е нспаднала Русия и затова немците падат, благодарение на Австралия! Вие сте луди хора. И какво като са карали Американски джипове, дори така да е никой не може да им каже нищо... взели са ги и ги карат. Все едно да кажеш, че всички американски полети в космоса осъществени с руски ракетни двигатели са руски полети. Болни хора сте ей.

42

Анонимен

преди 5 години

От резюмето оставам с впечатление, че е комедия с елементи на толерантност. Само да няма още в началото "по действителни събития" че смеха ще е отрано ....

41

Анонимен

преди 5 години

До 40 какви руснаци та това е едно етническо малцинство около 90 милиона от 300 милиония ссср окоро 30% В оправляващата каста почти няма етнически руски а на Трона е Грузинец

40

чарли

преди 5 години

Много меко казано... "крайно неприлично поведение с друг мъж..."ако тук отворим скоба,***,пак меко казано.

39

Анонимен

преди 5 години

До # 37:И накрая,се оказва,че единствените,които не пробиват кодове,СССР,ПРАВЯТ НАЙ-ВАЖНОТ ВЪВ ВОЙНАТА - ПРОБИВАТ ГЕРМАНСКИТЕ ФРОНТОВЕ И НАКРАЯ ВЛИЗАТ В БЕРЛИН!!!Ама,колко е "важно" и МЕРЗКО,да представяш фалшиви причини,за това,кой е изнесъл на гърба си ВСВ и е победил,практически,сам.Басните за Втори фронт и неговото "решаващо" участие за края на ВСВ са за зомбита,които образование,медии и политици,произвеждат вече с милиони по света.Една гей и противорска пропаганда- нищо повече!!!

38

До 40

преди 5 години

Руснаците започват да побеждават когато пристига помощта от Америка по договора "заем-наем". Ако си гледал кадрите от "освобождението", когато руската армия я посрещат в София, че забележиш, че "джиповете" и камионите са американски. Обрата във войната е след съобщението на д-р Зорге от Япония, че японците няма да нападат Русия и войските са изтеглени на източния фронт. Германците за 5 месеца стигат до Москва и забавянето им е предимно заради извънредно студената зима на 1941-ва.

37

Анонимен

преди 5 години

До 37. А бе кодове не пробиват, ама пробиват Хитлер. Че ако не бяха руснаците сега във "великата" британия щяха да говорят на немски.

36

Анонимен

преди 5 години

Телевизията е убладжиска между другото

35

отвратен

преди 5 години

Този филм е си ро сои дна гей пропаганда. От всякъде ни заливат с факшиви и извратени новини. Обратните срещу природата са издигнати на пиедестал. Това ли са прословутите евриатлантически ценности ?

34

Анонимен

преди 5 години

Любопитен факт е че кодовете са пробити от почти всички Англия и Сащ пробиват немските и японските .А немците и Японците пробиват тия на Сащ Англия и СССР.. единствените без оспех са ссср които нищо не пробиват

33

шматка

преди 5 години

Ясно.Филма е за един дето обърнал резбата а не войната

32

Анонимен

преди 5 години

Защо не виждам река от сълзи по нещастната съдба на гея-герой обърнал войната:)

31

Анонимен

преди 5 години

Да преведеш КРАЙГСМАРИНЕ като военноморска АРМИЯ е меко казано смешно

30

Чичо Тони

преди 5 години

Ето това е парекселанс ХИБРИДНА ВОЙНА. Чакаш Европа да потъне в разруха. Вдигаш собствената си икономика на крака на безумна цена, която ще бъде платена по-късно от същата тази Европа. Чакаш търпеливо финала за да седнеш на масата с кюфтетата. Изместваш Великобритания като империя 1. И за финал впрягаш ресурса на Холивуд да ни разяснява как Рамбо е спечелил войната.

29

Анонимен

преди 5 години

Опорките ги знаем вата Путин собственоръчно спечели всв

28

Анонимен

преди 5 години

Филосовското заключение че памета е ограничена и рано или късно машината ще зацикли е общо взето целия личен принус на Тюринг към електрониката

27

Анонимен

преди 5 години

Битката на танковете е нещо от сорта като на битката при хората 7 рашки за 2 шваби