64

Факт!

преди 6 години

До РоналдСкоро и на Украйна ще дишаме праха след това следва в една група със Сомалия.

63

Роналд

преди 6 години

Другията проблем е в това, че президента в речта си постави България и Украйна в Евна група. Няма вече България и Румъния. На съседите ще им дишаме прахта. Съответно в една група бяха поставени Порошенко и Тиквеника като пример за корумпета, които не желаят да се реформират. А Европа се очертава на 3 скорости - някои ще са на първа, други на втора, а България ще е на задна скорост.

62

шматка

преди 6 години

До Дядо ЙоцоДедо един век мина и още не си прогледнал.Какъв един лагер бе дедо.Разшириха ЕС за да си обезпечат икономиките с работници.Откраднаха2млн българи4млн румънци6-8млн поляциЧехи словаци унгарци..И още искат.Не си ли наясно че всичките милиони шофьори от ИЕ ще започнат работа в западни фирми след като източните фалират.Ще си вземат семействата и децата.Дедоооо дедо прогледни вече.Не иде влак а тирове

61

Анонимен

преди 6 години

КАТ да не пускат Тирове в града ! Забранено е ползването на градска инфраструктура от тежкотоварни МПС. Нарушават настилката.

60

ти да видиш

преди 6 години

Целия рев е заради това, че Макрон си бил позволил да набие канчето на тиквата, при това го споменал поименно 2 пъти. Ако имаше дори намек за хвалба, журналетата щяха да галят президента с перце и да повтарят опорната точка "Европа с нас". Европа не ви понася. А "свободните" ни медии или не отразяват новината, или я отразяват в този и вариант - как лошите европейци предизвикат стачки. В същото време двама разследващи журнаисти са пребити в различни населени места. Правите ли връзката?

59

ves

преди 6 години

Голяма мъка си взеха тоз ЕС с нас. Голяма Голяма мъка.Не моиж вкара в правия път туй що не може да се вкара.Ти му викаш чичо Иване то търчи за к да те хване еи еи еи.Няма упраяне еи.

58

Факт!

преди 6 години

Засегнати са мутрите.Но срещу Франция нямат шанс тва не е да пребиеш два пенсионера щот не са си платили такса спокойствие!

57

Анонимен

преди 6 години

Като четете за робството, си казвате "ей, добре, че не сме като тях". Напротив - точно като тях сте - спите, където ви падне, ходите до тоалетна, където ви падне, готвите си и ядете, където ви падне...И така до припадък. Кое ви е различното от робите отпреди някой-друг век? НИЩО! Сега се опитват да ви помогнат, а вие протестирате.. Робите ги е страх да не са роби. Затова и ще си останете роби завинаги - и вие, и децата ви, и техните деца - това ви е кодирано в ДНК-то вече.

56

мутрономика

преди 6 години

Това, което каза Макрон, е точно в българския интерес. Засегнати са тия, които са само печелившите от псевдодеморкатичната обстановка в ***. Същите печелят от редица изкривявания на нормалните пазарни отношения. Изкривявания, датиращи още от Тошово време. Например обезценяването на лева спрпямо конвертитуемите валути. Днес пример подобно изкривяване е факта, че изнасяме ток на цена три пъти под цената, която плащат потребителите. Примери други - бол. Да приключим с мутрономиката!

55

каруцар

преди 6 години

До53 художник. А бе знаеме какво става с оня тираджия от гр.Нови Искър. Но ми е чудно, как ЕС ми казва да спя в хотел не в каруцата.А *** ХОТЕЛА шефали ЩЕ плати или управителката на фирмата, или внучката на другия шеф на стоката, или сменника, или....

54

Анонимен

преди 6 години

Работното време кат задължително навсякъде се изчислява за един месец 20-22 работни дни за 30-31 календарни дни/4 работни седмици по 5 работни дни и1-2 дена зависещи от календарния месец/,а в часове това е приравнено на 6 дневна седмица-5 дни по 8 часа плюс още 1 ден от 6 часа или 46 часа за седмица или за 5 дневна седмица 5 дена по 9 часа и 1/6 от часа=46 часа в седмицата,това време е задължително кат осигурено/телно за работника в трудов процес така и за който го наема,че и който следи процеса

53

Анонимен

преди 6 години

Не им ли е ясно че тоя протест не значи нищо за ЕС? Европа казва единодушно на България че не иска българите да и подбиват пазара. Това е законно ограничаване на движението на хора, стоки и капитали!

52

rt

преди 6 години

еи художник ние ден дооо лен.Много добре знам как се прави бизнес в БГ.Като лии жеш топките на Мазния. Анадънмо.Тъй че не ми разправяй за кламери. Ще броиш кламери и песен ще пеееш.

51

МНЕНИЕ

преди 6 години

Този Протест е на Работодателите , Не е на Работниците .Къде са Профсъюзите да си дадат Мнението .Тук Странното е че има Симбиоза между Частни Фирми и Правителството на България - Делян Добрев , Борисов и СИВ .

50

Един от Северозапада

преди 6 години

Сега е момента Баце да покаже кого обича повече, и да изпрати армия и жандармерия срещу тираджиите. Няма да се излагаме и трошим хатъра на началниците, току виж ни спрели финансирането, и ще мрем прави, нали само на подаянията на ЕС разчитаме да връзмаме бюджета и да "усвояваме". Това индустрия, това търговия, излезе сложна работа. Баце обича друг да ивнестира, а ние само да прибираме. Впрочем, те толкова си знаят и могат, нищо ново не са научили от мутренските години насам.

49

художника

преди 6 години

Ейййй.... типична българска черта- Всеки гледа в канчето на "Чорбаджията изедник", брои му печалбата, прави се на "счетоводител". А бе мало*мници, що не си направите фирми и плащайте такива заплати на работниците си, за които мрънкате толкова? Знаете ли как се прави бизнес? Рискуваш, заробваш се с кредити, водиш счетоводство, плащаш данъци, осигуровки, наеми, за всичко мислиш от кламерите до заплатите.

48

БСП

преди 6 години

Масово на манифестация, ще сваляме Макрон.

47

Ха

преди 6 години

От тук нататък всичко което се приема в Евросъюза е в ущърб на бедните държави като нас! За съжаление започва втора част на плана РАНът,изгонване и на последните опитващи се да правят нещо в България! Последния да изгаси лампите!

46

Polska

преди 6 години

От бездуховни хора като франсетата (които са съборили над 2800 църкви (Ленин и Сталин ряпa да ядът) в страната си и строят ли строят джамии, добро не очаквайте. Тези змийчета лицемерни пак ще ни прекарат.

45

Анонимен

преди 6 години

Кефи ме как накуп се изсипват по 5-6 минуса на коментарите, които са в защита на правата на шофьорите. Значи някой много иска да не бъдат приети новите правила.