116

Илия

преди 6 години

Спокоино моряци, .........Ха ха Съвременна война, започва от далеч.Но пък съвременните средства са бързи.Окафезването на Китай не се прави от опитни ловци. Капанът същия ,като за СССР, който роди Китай.Какво ли ще излизе от капана за Китай след време.Ха ха ха

115

Анонимен

преди 6 години

Ефекта ще се изрази в бум на руските оръжейни сделки с Иран. В сегашния свят, ако едната от двете военни сили си скапе отношенията с някоя държава, то последната веднага тича при другата и купува оръжие. Така или иначе "арабската пролет" свърши. Останаха костеливи орехи, с които трябва да се работи кротко. Примерно Ким с две бомби накара Сащ да смекчат санкциите.

114

Анонимен

преди 6 години

Това Petroyuan-а явно е голяма работа

113

Анонимен

преди 6 години

Циркаджия.

112

Илия

преди 6 години

Коментарите са излишни.Ако стане нещо, първо ще го видите, няма да го прочетете.Ха ха ха

111

Анонимен

преди 6 години

До Все едно ДА велик Клоун ,затова и никой не се съобразява с него .

110

Анонимен

преди 6 години

САЩ НЯМАТ НУЖДА ОТ НИКОЙ ДРУГ АКО ИСКАТ ИРАН!!!ИРАН Е НА ПЛЕСНИЦА ЖИВОТ!АКО САЩ СЕ НАМЪРДАТ В ИРАН КАТО В ИРАК ЩЕ ИМА РЕКИ ОТ ИРАНСКА КРЪВ НЕЗНАМ ДАЛИ ЩЕ ИМА РЕД НО ЩЕ ИМА МНОГО МНОГО СМЪРТ ЩОТО ТАМ ФАНАТИЗМА Е СТРАШЕН

109

1

преди 6 години

Някой може ли да ми обясни защо Франсетата съжаляват за излизането на щатите от спорасумението ?Иран с какво заслужава ядрената му програма да бъде подкрепяна ?

108

Анонимен

преди 6 години

Къде се сравнявате със Северна Корея бе, пpошляци евроатлатнически, можете само да мечтаете за стандарт като Северна Корея, Тръмп ще им ходи на крака да преговаря, произвеждат спътници, ядрени реактори, междуконтинентални балистични ракети, автомобили, дори таблети и смартфони и всичко което им е необходимо въпреки жестоките санкции, докато при вас всичко е внос и изнасята само миячи и пpocтитутки за Запада, а секретарката на американското посолвство се обяжда на Борисов да му дава нареждания.

107

Все едно

преди 6 години

Тръмп ще изкара два мандата, а след това е ред на Иванка! И нищо не може да направите по въпроса! Така, че лайте си, а кервана си върви! ТРЪМП Е ВЕЛИК!

106

Анонимен

преди 6 години

Че на Иран какво му дрене за еднострани санкций от страна на САЩ , те на там петрол не изнасят , купувачите са ЕС и Китай , а те запазват споразомението. САЩ за пореден път доказаха , че вече некой не ги бръсне за нищо .

105

Илия

преди 6 години

Нормално.Но печели Китай.Губят Русия, арабите и европейците.Повода не са ядрените бомби, а че продават на китай не срещу долари газ и нефт.Реакции няма да има от никой.

104

Стамат

преди 6 години

Иран е държавата!

103

Bes

преди 6 години

Да не забравяме Русия, Китай и Корея (северна) , които едва ли ще седят и гледат как рижавият педо вилнее в Иран. Сега синдрома на трите М -Мей, Макрон и Меркекл отново могат да идат и да му олижат дъртия вмирисан ***.

102

Анонимен

преди 6 години

ЧЕРНИ ДНИ ЗА ИРАН СЕ ЗАДАВА!!!МНОГО КРЪВ ЩЕ СЕ ПРОЛЕЕ АКО САЩ НАПАДНАТ

101

Анонимен

преди 6 години

Тоя път американците до го блоуват, щото останаха сами с решението си да се оттеглят от сделката с Иран. Европа не ги подкрепи.

100

Анонимен

преди 6 години

И в статията нито една дума, една единствена дума затова какво мислят и какво са казали иранците. Защо всичко е едностранно? Защо не чуваме и двете страни за да определим сами на коя страна да бъдем?

99

Роджър Уотърс

преди 6 години

"САЩ са тези, които ни водят към разрушение, заедно с Великобритания и голяма част от Европа. Дрънкат оръжия и ще се опитат да нападнат Иран и да въвлекат Русия. Вие искате ли да се биете с руснаците? Аз не искамСпоред него, в момента всички те дрънкат с оръжия и ще се опитат да нападнат Иран. Имам ужасното предчувствие, че може да го направят. Те са настървени да започнат война с иранците

98

СатаНАТО

преди 6 години

САЩ се оттегля, защото Иран не си спазва задълженията. Сега САЩ ще накаже войските на Иран в Сирия, а Путлето ще се крие страхливо зад пердето и ще се прави, че го няма.

97

1

преди 6 години

Това трябваше да стане много отдавна. Сега да им сложат малко санкции, да им блокират търговията с петрол и ще клекнат като Северна корея.