176

Анонимен

преди 5 години

Трябват нови врагове за да има къде да се хвърлят ракетите с демокрация и атлантически ценности.

175

спонсор на МВР

преди 5 години

И какво се оказа? Че Русия е по-сигурен партньор за Европа, отколкото капризния Трумп?

174

Анонимен

преди 5 години

Този човек е все по-оранжев с всеки изминал ден :D

173

Анонимен

преди 5 години

Do 189. Dano ne si prav.

172

ognyanz

преди 5 години

До osmiat.org: Доста п'ростотии си натрупал в две-три изречения: "кочини", "свински театър" и т.н. Ако мислиш, че така ставаш по-убедителен, си далеч от истината.

171

ДАВАЙ ДОНИ!

преди 5 години

НАХРАНИ ГИ ЯКО! ПОСЛЕ И ЖЪЛТИТЕ КОМУНИСТИ! SHOW NO MERCY!

170

Екс Атакист

преди 5 години

Иран ще стане република на Русия

169

osmiat.org

преди 5 години

Ялта 2 :) джуджето явно е зле и трябва да му се помогне. Току виж го утрепали с камъни, а следващия може и да не иска да играе в свинския театър. Затова СВИНЕТЕ гледат да изкарат Иран от пазара на петрол и да бутнат цените нагоре, давайки извадени от гъзъ обяснения, на ***-населението. Освен това иранския овен, не бива да се интересува от съдбата на мюсулманите в колхозната ***. Украинците избягаха, затова Роухани, ще купува водка/оръжиe.

168

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 187ТОЧНО КАТО РУСИЯ СА :D

167

Анонимен

преди 5 години

С една дума САЩ грубо погазват договора ,който са подписали ,а гарант са ЕС .Сега ще започне едно шикалкавене ,едни демогогиив в стил демократични ценности

166

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 185МНОГО ТОЧНО!! НО ОПТИМАЛНАТА СДЕЛКА МОЖЕ И ДА ЗАВЗЕМАНЕ :D

165

Анонимен

преди 5 години

тръмп си действа като един бизнесмен, който търси оптималната сделка.от една страна в "последните дни" на петрола се опитва да изхвърли един от основните износители на петрол, за да могат други държави да заемат неговото място и запълнят квотите, от друга страна да отреже приходите на Иран, за да успокои еврейските преАтели. Срещу това ще търси лични облаги. Подобно нещо се случи с Китай, които му "доставиха" С.Корея за сметка на търговски договорености най-вероятно. Намери им ахилесовата пета

164

Анонимен

преди 5 години

До 180 АнонименПолека, не се напъвай така. Може да се испуснеш и да развалиш въздуха...

163

Анонимен

преди 5 години

Парадокс в световен мащаб. Тръм самоизолира САЩ а Ким открехва Северна Корея

162

ognyanz

преди 5 години

В международната политика Тръмп действа като бизнесмен, който, ако се чувства в по-изгодна позиция, се стреми да изнудва опонента си. Идеята му, както изглежда, е да накара Иран (за хатъра на Израел) да се откаже и от балистичните си ракети . Ще успее ли - ще видим.

161

Вал

преди 5 години

Тоя клоун е една еврейска кукла на конци.

160

Анонимен

преди 5 години

ДА ПИШЕ НЯКОЙ, ЧЕ ИРАН МОЖЕ ДА СЕ ЗАЩИТИ ОТ САЩ Е СМЕШНО!!!! :DБЕЗ ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ САМАТА РУСИЯ СИ ЗАМИНАВА ЗА СЕДМИЦА!!! САЩ ИМА 10 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОРЪЖИЕ ОТ РУСИЯ!!!

159

Анонимен

преди 5 години

НАМЕРЕТЕ И ПРОЧЕТЕТЕ КНИГАТА -*СПОРЪТ ЗА ЦИОН* С АВТОР ДЪГЛАС РИИД.СЪЩИЯ Е ВОЕНЕН КОРЕСПОНДЕНТ КЪМ МИНИСТЕРСТВОТО НА ИНФОРМАЦИЯТА НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ .ДЪГЛАС РИИД СРЕД КАТО ВЗЕМА ИНТЕРВЮТА СЪС СТАЛИН,РУЗВЕЛТ И ЧЪРЧИЛ И СЕ ДОБИРА И ДО ИНТЕРВЮ С ХИТЛЕР И СЛЕД ЗАДЪЛБОЧЕНО ИЗСЛЕДВАНЕ КАТО ПРЕДСТАВЯ НЕОСПОРИМИ ФАКТИ СТИГА ДО ЗАКЛЮЧЕНИЕТО,ЧЕ И ПЪРВАТА И ВТОРАТА СВЕТОВНИ ВОИНИ СА ПОДПАЛЕНИ ОТ ЕВРЕИ ДЪГЛАС РИИД НИ ПРЕДУПРЕЖДАВА ,ЧЕ В БЪДЕЩЕ ЦИОН ЩЕ НАПРАВИ ОПИТ ДА ПОРОБИ СВЕТА.ДЪГЛАС РИИД Е УБИТ ОТ МОСАД

158

Тинев

преди 5 години

За сетен път се потвърждава МОЯТА констатация:САЩ: Държава за която мирът е бедствие. Американците без да ло*чат невинна кръв не могат да съществуват. ТЕРОРИЗЪМ - най-голямото творение на държавата САЩ.Убийства на деца, жени, старци и ограбването на природните ресурси на суверенни държави е приоритет на убийците от САЩ.

157

Р.Уотърс

преди 5 години

Като ви разправя Уотърс, че Тръмп с.виня.та иска война с Иран, разни ....... като О.минджев и кръпката плещят простотии.