136

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 148Какъв тупак! Помниш ли какво направиха с прехвалените американски командоси, тръгнали да освобождават блокираните в посолството им в Техеран американци? А помниш ли как преди 3 години с РЕБ приземиха цял-целеничък най-модерния реактивен американски дрон "Сентинел", разчарковаха го, дадоха на руснаците и на китайците да го изучат. Голям плач беше, унизителни молби да им го върнат! Нали самолетоносач не може да влезе в Персийския залив, защото е сигурна жертва.

135

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 148 както ступаха Ирак ли ? хахахахха добре 4е платиха на генералите, че да не излиза войската - не знам дали помните около Басра какво стана ? Иракската армия явно не беше получила още кинтите от САЩ и се отбраняваше яко. Краварите не можаха да настъпят 1 метър.

134

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 147Сега ще разбереш че нищо няма Иран. Ще го ступат за ден два и нищо не може да го спаси. А това Русия и Китай да ти са приятели, от това по-лошо няма.

133

Анонимен

преди 6 години

А знаете ли, че армията на Иран брои над 350000 души, а в случай на война може да привика огромен брой резервисти. Разполага с 1600 танка, 300 самолета, ракети със среден радиус на действие, 3 подводници клас "Палтус" - най-тихите в света и доста миниподводници за близко действие, първокласни ракети "повърхност-море". Иранците имат много младо население, много просветено (23 студенти/10000 души, Израел 12/10000). И Русия и Китай за приятели!

132

ашли

преди 6 години

Мекрон са напълнили памперсите!!

131

Анонимен

преди 6 години

Израел подлепи иранците минути след изявлението на Тръмп. Иранската военна база в Дамаск гори като факел и осветява цял Дамаск. Сирийските *** веднага се похвалиха че прехванали 2 ракети. Така ги прехващат, че задниците им горят като бенгалски огън.

130

Трак

преди 6 години

Така се връща услугата към Путин.Сега петрола ще скочи и джуджето ще захлеби.Тръмп и Путин съвсем клекнаха пред Израел.Скоро и чурките ще им обрежат.

129

Turk

преди 6 години

така че е време да се подчинявате на неговите ционистки майстори за erDOGan

128

Анонимен

преди 6 години

Съвсем скоро по пътя от Дамаск до Техеран ще се търкалят чaлми.

127

Анонимен

преди 6 години

До СатаНАТОГоvньо, пак се обаждаш! Нали ти казах да мълчиш! Май трябва да те възпитам като едновремешните даскали - върбови пръчки по гол дирник!

126

Евроджендър

преди 6 години

Най-обичам щатите, защото моят Джамал е американец и има голема пaлaмapka!

125

Ето

преди 6 години

Тази вечер Израелски самолети са нанесли ракетен удар по Сирииска територия,ПВО на САР са отразили ударите и са свалили ракетите.

124

Анонимен

преди 6 години

Оттеглянето показва комплексна и тотална безпомощност.

123

Анонимен

преди 6 години

Малко инфо за Иран, понеже споменавате аятоласите. Знаете ли, че Иран е доста по-напред от България по свобода на словото??? Ние сме на 112 място, а Иран е на 92-ро. Та къде казвате е свободата?!?!?!?! М?

122

Анонимен

преди 6 години

Ирански бежанци няма да има - иранците ще бягат при Путин.

121

гешев

преди 6 години

Да! Тук пишат дечица като СВОБОДНИЯТ или пък онова кореноплодно САТАНАТО! Та даже и капацитети се изкарват завалиите! Но всъщност те са тъ.пи и пр.ости ***.чета на хонорарче!!!!Нито Сирия ще се предаде, оце по-малко пък Иран!Преди 9 г вестник "Строго секретно" писа, ч

120

СатаНАТО

преди 6 години

САЩ ще пази на изхода докато Израел шамари стражите на революцията, *** ще трепери ситно в кьошето. За да не го боли Д-то...

119

Анонимен

преди 6 години

Не ми дреме как Иран и Сащ ще си уреждат отношенията. Само дано половин Иран не дойде в Европа!

118

Анонимен

преди 6 години

на краварите им трябва война за да рестартират фалиралата си държава подкукуросвани от израел

117

Анонимен

преди 6 години

Задава се мощен източен фронт срещу щатите. Г-н Путин не си е губил времето.