100

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Преди една седмица Тръмп изрева на умряло, че видите ли Русия девалвира умишлено рублата. Което е вярно ! След всяко налагане на нови санкции, рублата бива умишлено девалвирана което принуждава западните "инвеститори" панически да се освобождават от ДЦК, акции в руски предприятия и други руски активи на ниски и на всяка цена. Което се използва от руската държава да възвърне контролът си над руската икономика за смешни кинти като преди това са продали скъпо. А казват че Русия страда от санкциите!

99

Анонимен

преди 6 години

До 681Руски телевизии не гледаме чугунчик, те са за промити мозъци като твоя.

98

Анонимен

преди 6 години

до гения юбералес. Нали си даваш сметка , че тези държави са влезнали в НАТО , поради нуждата от пушечно месо по границата на една силна и възраждаща се Русия.Не знам въобще какво го цитираш като факт това.То не е за хвалене , а показва тъпотията на управляващите на тези държавички , включително и нашата.За 30 до 60 часа при война тези държави ще са окупирани от Русия и това е факт , който даже натовци си го казват

97

Анонимен

преди 6 години

Колкото по-дълго Путин е на власт, толкова по-бърз ще е разпада на ***. Това е добра новина за Сащ и ЕС?

96

анонимен

преди 6 години

Дано да не си изкара мандата руското джудже !

95

Анонимен

преди 6 години

Сега видях , че надолу пише някъв еврогей *** с 5 6 различни ника. Колко са жалки соросчетата само.80% в Русия и също толкова в България харесват Путин. Вашето мнение е без значение.

94

очакване

преди 6 години

Встъпването на Путин в редовен мандат вещае започващи събития. Тепърва ще видим какви са те. Най-добре е бързичко да правим референдум и да излизаме от НАТО, че нещо натовците ни ми вдъхват доверие. Опасявам се, да не вземе нещо да изгори Източна България. Или, може би, правителството и техните американски и еврейски приятели точно това искат, за да си правят проучванията за шистов газ, без да има кой да им пречи. От Борисов и компания, доказани предатели, всичко може да се очаква.

93

насрана ушанка

преди 6 години

Неистова радост е за мен днес, Питин влезе в четвъртия си мандат. По случая ще ударя два големи боярищника !

92

Анонимен

преди 6 години

Великан , Бог да ти дава дълъг живот Владимире. Мачкай гейовете и либералите управляващи *** ЕС

91

юбералес

преди 6 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТОсновните природни богатства в Русия принадлежат на китайци, немци(Е-он) и французи (Тотал). Останалата част е на стотина олигарси, които се отнасят с руснаците като с аборигени а с Русия като с колония.

90

8===о

преди 6 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТ 90Явно природните богаства принадлежат на руснаци като Алекперов,Дерипаска,Богданов,путин,Каримов,Усманов,Лисин,Мордашов.Ама не принадлежат на обикновения руснак.

89

юбералес

преди 6 години

Полша, Чехия, Словакия, Естония, Латвия Литва, Румъния, България, Черна гора, Хърватска, Унгария - това са страни влезли в ЕС и НАТО по време на управлението на Путин. Босна, Сърбия, Албания, Македония, Косово, Молдова, Украйна, Грузия - това са страни получили статус за кандидат-член на ЕС и НАТО по време на управлението на Путин. Ако Путин се прави на велик ще последват Беларус и Армения.

88

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Ами крайно време е да премете факта, че Русия е независима страна в която джендърските ценности нямат място. Както и факта, че природните богатства принадлежат на руснаците !

87

Анонимен

преди 6 години

Западняците се давят в жлъч пред превъзходството на Русия.

86

8===о

преди 6 години

До Евро-кибернетикНяма нужда.Роскомнадзор свърши достатъчно поразии като се опита да спре Телеграм.

85

Анонимен

преди 6 години

КАТО НЯМА НИКАКЪВ КОНТРОЛ НАД ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ И НЕ СЕ ОБЯВЯВАТ ДОРИ ПРОТОКОЛИТЕ НЕ ЗА 4-ТИ АМИ ЗА 44-ТИ ПЪТ ЩЕ Е ПРЕЗИДЕНТ С 99% ПОДКРЕПА :D

84

Анонимен

преди 6 години

Коя странжанка е дежурна по сайт Днес?

83

Анонимен

преди 6 години

До 80.луд умора няма, остани си със здраве...взе ми го от устата... пърдон - от клавиатурата ...

82

миньор

преди 6 години

светът има нужда от радикална промяна,през последните години и на запад и на изток ,и на север и на юг едни и същи *** се разпореждат със живота на Земята.

81

Анонимен

преди 6 години

Ничего особено, 82! Тектонично оружие Путина! Ответ санкция!