120

ушанко без ушанка

преди 6 години

До Анонимен 114Встъпва ,щото го избират 75%.Нашите встъпват и без да ги избират.

119

Анонимен

преди 6 години

"руската намеса в сирийската война"да се чете руската намеса срещу:- американската война против Сирия и сирийския народ- американската подкрепа на ИД- американската спедиция на всякакви емигранти за ЕСДа живей Русия!!

118

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Военният бюджет на САЩ е 600 милиарда долара. Моенният бюджет на ЕС е 300 милиарда долара. Военният бюджет на Русия е 60 милирда долара!!!! И я обвиняват за агресор !!!!! Логика, баце ?

117

Анонимен

преди 6 години

CNN- АДЪТ СЛЕЗЕ НА ЗЕМЯТА В ХАВАЙ .ВУЛКАНА КИЛАУЕЯ ДОНЕСЕ АПОКАЛИПСИСА ЗА ЩАТА ХАВАЙ.ИЗРИГВАНЕТО НА ЛАВА И ЗМЕМТРЕСЕНИЯТА НЕ СПИРАТ КЪЩИ И СКЪПАРСКИ ИМЕНИЯ ИЗЧЕЗВАТ ЗАЛЯТИ ОТ ГОРЕЩАТА ЛАВА.. ХАВАЙ ВЕЧЕ НЕ Е СЪЩИЯ ...ТОВА СА САМО ЧАСТ ОТ ЗАГЛАВИЯТА В СВЕТОВНИТЕ МЕДИИ....МАЙ НА ОНЯ ГОРЕ И НА НЕГО МУ ПИСНА ОТ КРАВАРСКАТА НАГЛЕЩИНА И ГОСПОД ВЗЕ НЕЩАТА В СВОИ РЪЦЕ,ЗАТОВА ОЧАКВАЙТЕ СЛЕД КИЛАУЕА И ЙЕЛОУСТОУН ДА СЕ СЪБУДИ.

116

Анонимен

преди 6 години

САЩ няма голяма търговия с Русия, но Европа има. А падането на рублата удря европа. При падането на покупателните възможности на Европа намаля продукцията, която ще внасят от САЩ. А в момета цели сектори на Европа заминават. Например - спират се субсидиите за земеделието, защото вече не могат да си позволят такива субсидии, а загубите там се увеличават, защото Русия влезе на тоя пазар здраво с евтина и екологична продукция. Усилено губят китайския пазар, руския пазар, египет, турция, либия...

115

Бай иван

преди 6 години

Виж какво става с пенсионните фондове на Русия. За 3 години си опаткаха фонда за спешни нужди от 150 млрд. $, и подкараха пенсиите.

114

Анонимен

преди 6 години

Меркел от коя година е канцлер на фермания? ;)))

113

Анонимен

преди 6 години

111, ДОБРЕ ЧЕ МИ ОБЯСНИ- АХ ТИЯ ПРОСТИ АМЕРИКАНЦИ- ТЕ ФАЛИРАЛИ ТОТАЛНО, А НЕ РАЗБРАЛИ, ЗНАЧИ СЕ ОКАЗВА ЧЕ НЕ РУСИЯ Е САНКЦИОНИРАНАТА, А САЩ- НИЕ НАЛИ НЕ РАЗБИРАМЕ ОТ ТАКИВА ТЪНКИ ИГРИ, А ГЛЕДАМЕ МИН ЗАПЛАТА В САЩ- ФАЛИРАЛ- МИНИМАЛНА ПОЧАСОВА СТАВКА ОТ 7-16 ДОЛАРА В ЗАВИСИМОСТ ОТ ЩАТА, В РУСИЯ ДЕТО ФАЛИРАЛА САЩ МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА 270 ЛЕВА- ВЛЕЗ В РОССТАТ И ВИЖ КОЛКО % РАБОТЯТ НА ТАЯ ЗАПЛАТА.

112

Анонимен

преди 6 години

Девалвираща рубла на фона на пстоянно нарастващи цени на петрола и на курса на долара с който се търгува петрол и прирооден газ.И на децата е ясно кой е на най голяма печалба в този случай.

111

Анонимен

преди 6 години

САЩ вадят от навталина втори флот, а това значи, че с обявените проекти за обновяване на ядрената защита, самолетите, флота, противоракетитите, подводниците и пехотата, плщс и космическите програми на Пентагона, трябва да удвоят военния си бюджет, а те смятат да го намалят. Тоест, за новите играчки ще трябва да плаща някой друг. Кой? Новите членки или ще нападнат някоя друга ресърсна държава за да смучат? нямат възможност в момента. Не могат да си го позволят. Рискуват твърде много.

110

Анонимен

преди 6 години

Интересно защо стъпва в длъжност като никога не е отстъпвал. Некви идеи у.шанки ?

109

Анонимен

преди 6 години

Ако съдя по България, Украйна, Литва, Латвия, Естония и Черна Гора, по - добре да бяхме стояли извън НАТО.Косово и Украйна са държави - сбственост на криминални елементи с изави на геноцид и са за съда за престъпления срещу човечеството. Русия няма проблем всеки който иска да влезе в НАТО - остава си за негова сметка. Само взема мерки, ако си забелязъл.

108

чугунена логика

преди 6 години

Когато рублата девалвира, добре е за износа, когато се качва-добре е за вноса, когато не мърда положението е стабилно...

107

Анонимен

преди 6 години

АНАЛИЗАТОРЪТ КАЗАЛ ЧЕ ОТТЕГЛЯНОТО НА ПУТИН ЩЯЛО ДА БЪДЕ ВНЕЗАПНО И КРАСИВО- ТОЙ ОЩЕ НЕ СТЪПИЛ В ДЛЪЖНОСТ А ГОВОРЯТ ВЕЧЕ ЗА ОТТЕГЛЯНЕ- ТОВА МЕ ОТВЕЖДА КЪМ ПРИКАЗКАТА ЗА''НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОЛКО СА ГЛАСУВАЛИ, ВАЖНО Е КОЙ Е БРОИЛ'', НАЛИ НАРОДА ГО ОБИЧА, ЗАЩО ГО УСПОКОЯВАТ, ЗАЩО ПО ТОЯ НАЧИН ТЪРСЯТ СПОКОЙСТВИЕ А НЕ БУНТОВЕ И ДЕМОНСТРАЦИИ.

106

ШМАТКА

преди 6 години

Чуйте какво ще каже днес най-големият лидер сега ! От неговите думи ще зависи животът ви занапред.

105

д окупанта

преди 6 години

Девалвирането на рублата играе основна роля в намалянето на вноса, а не в обратното изкупуване на държавни ценни книжа. Това е основното, което притеснява запада. Русия няма много емитирани ценни книжа - външния и дълг е 8% от БВП. А свои активи не продава и не ПОДАРЯВА както нашите евроатлантици. Когато падне рублата руснаците започват да забравят вносните стоки и да купуват собственото производство и китайските елитни марки. От това страда запада и САЩ. Тръмп за това води търговски войни.

104

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 99"Колкото по-дълго Путин е на власт, толкова по-бърз ще е разпада на ***. Това е добра новина за Сащ и ЕС?".......Ха-ха-ха..........сам си си поставил "въпрос" в края на изречението, КОЕТО ОЗНАЧАВА ЧЕ ДАЖЕ ТИ НЕ СИ ВЯРВАШ!!! А че тоя път задокеанската кошара е на път да се разпадне..............ТОВА ВЕЧЕ СЕ ВИЖДА ДАЖЕ ОТ ДЕЦАТА! Е, змията хапе даже преди смъртта си, НО ТОВА НИЩО НЯМА ДА ИЗМЕНИ!!!!

103

Бай Некой си туриста

преди 6 години

До 777:Колега путин ти го каза на последният си предизборен митинг, че 20 процента от руснаците тънат в крайна Бедност и "щял да Работи" за тях. До сега май не е ходил на работа. П.С Ако искаш приключения, запиши се в Армията...........русия е Враг 1 на България. Стиска ли ти?!............И Демографията им е катастрофална. + 17 млн. китайци взеха руски бабички за жени в Сибир. До Якутск е "в недарожие" няма път. Отскочи до Сургут или Челябинск който е "затворен град", магазините са празни.

102

Православен патриот

преди 6 години

До Еврохомосексуалист ""Чакаме потресаващото сгромолясване на Русия""Абе не знам. Аз съм на 42 години. Още като бях първи клас, ми говориха как САЩ и Запада ще се сгромолясат. И вече 35 г чакам... Сега пак чета , ще ще стане скоро. Ама ако трябва още 35 г да минат, няма да мога да го видя. Все пак аз не съм Путин и няма да живея вечно.

101

Анонимен

преди 6 години

Поведеннието на Русия спрямо английските , френските и другите евролилипути е като на слон , покрай когото лаят някви пинчери. Нула внимание и респект :D