140

Анонимен

преди 6 години

До141даже тъносиня беше, на малки бели квадрати. тъмносиньо - признак за депресия!

139

Анонимен

преди 6 години

След като постигна военно превъзходство и вече може да гарантира националните си интереси и сигурност, Русия ще обърне повече внимание на икономиката си и на подобравяне на стандарта на живот на гражданите си.

138

Анонимен

преди 6 години

на т.н. инаугурация беше със синя връзка, а не с червена, както беше преди.свалил е гарда и агресията явно, и няма да се кокошини толкова много навън, п овече ще е обърнат навътре.

137

Анонимен

преди 6 години

Този път обаче на церемонията Путин не пристигна в обичайния блиндиран Мерцедес made in Germany.

136

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

При разпада на СССР, Руската федерация поема изцяло върху себе си дългът на Съюза и оставя безвъздмездно изградените предприятия в бившите си съюзни републики, сега независими държави. Двадесет и пет години по-късно, всички с изключение на Беларус, Казакстан и Руската федерация, са затънали в дългове и с разбити иикономики по Български образец.

135

Евронюз

преди 6 години

Вратата на ада се отвори в Хавайте.!Вулкана Килаауеа бълва фонтани от лава с височина от над 61 метъра..Земетресенията не стихват,а лавата поглъща наред къщи и скъпи имения . Започна повсеместна евакуация на населението.//ХА ХА ОНЯ ГОРЕ ГИ ПОДКАРА КРАВИТЕ И СЕГА В ХАВАЙ ,А СЪВСЕМ СКОРО И В ЙЕЛОУСТОУН.

134

ПУТИН Е ИЗВЪНЗЕМЕН!

преди 6 години

ПУТИН Е ВЕЛИК! ЧЕСТИТО ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ И БОГ ДА ВИ БЛАГОСЛОВИ!

133

Йхх

преди 6 години

Ей тия *** руснаци начело с тоя Путин..вместо да изнасят газ петрол и природни ресурси за долари и да си живеят като царе теглейки заеми тръгнали армия да правят и да се правят на световна сила...на Ви сега няма за Вас кока кола и мкдоналдс...*** от глад...щъ са праите на интересни на най-великата демокрация ....няма за вас Кардашиан шоу

132

Анонимен

преди 6 години

До 125Съвременници сме на велика личност, която ще остави името си в историята.==добре беее, хубаво.ама за го казваш така пламенно и разпалено, сякаш си руснак и "се гордееш" с пътин ?ей тази чуждопоклонна разпаленост, не мога да проумея в уж т.н. "родолюбци" и "патриоти"схващаш ли ми мисълта, "патриоте" ?

131

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Запада никога няма да прости на Русия две неща:1. Изправянето и на крака и предотвратяването грабежа на природните и богатства2. Предстрочното изплащане на външният дълг оставен в наслество от СССР и Елцин.

130

Анонимен

преди 6 години

Вече встъпи! Гледах го как върви прав под килима.......

129

ПЛЯСКАЩО СТАДО

преди 6 години

До АнонименКое стадо,дето пее "Заблеяло ми агънце"?Заради предателя оФчар от банки.

128

ЧЕСТИТО

преди 6 години

ВЕЛИК Е...МЪЖ НА МЯСТО,ДЪРЖАВНИК С РАЗМАХ--РОДОЛЮБЕЦ.ПРИ НЕГО РУСИЯ НИКОГА НЯМА ДА Е НА КОЛЕНЕ ПРЕД ЕВРОГЕЙТЕ И КРАВАРИТЕ..МЕРАЦИТЕ ИМ НЕ СЕ СЪСТОЯХА---УДАРИХА ГИ ПРЕЗ ДЪЛГИТЕ И ГРАБЛИВИ РЪЧИЧКИ-ВЕЛИК ПУТИН!!!!!!!!!!!!!!!!!

127

Цветаноф

преди 6 години

Боби,имам две новини. Едната е,че спечелихме изборите.Другата-че никой не е гласувал за нас.

126

до 123

преди 6 години

Цените с 40% по-ниски, а заплатите защо не напишеш с колко ПЪТИ са по-ниски?

125

Анонимен

преди 6 години

А стадото ръкопляска ли ръкопляска :D

124

Анонимен

преди 6 години

Външния дълг на загиваща Русия е 8% от БВП. Могат да си позволят растеж от 0.3% и пак щеимат по - висок растеж от де що има евроатлантическа държава ;)))И всичко това благодарение на Путин. Сигурен съм, че ако се сравняват статистиките и икономическите показатели, 90% от евроатлантиците ще си поръчат по един Путин за президент ;)))

123

Анонимен

преди 6 години

Съвременници сме на велика личност, която ще остави името си в историята.

122

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Интересното е, че когато Тръмп изрева на умряло, че Русия умишлено девалвира рублата, след секунди обвини в това и Китай, като заяви, че двете страни са съгласували своите действия.

121

Анонимен

преди 6 години

Не знам какъв фонд са опаткали за 3 години руснаците, но за същите тея последни 3 години си намалиха външния дълг със 70% и си увеличиха значително зланите резерви. Инзасят по 200 000 коли на година, а на вътрешния пазар се продават по 2 милиона, от които 70% се произвеждат на място. За 4 години си увеличиха земеделския износ над 3 пъти. Западните коли там са с 30% по - евтини отколкото в България. Компютрите и телефоните с 40%. Тока, бенина, хляба, месото... Всичко е на смешна цена спрямо нас.