26

С

преди 6 години

Веднага пише тая някой се наака в русия и тая вече пише

25

Анонимен

преди 6 години

Ако бях на екскурзия и аз щях да се включа в протеста

24

Анонимен

преди 6 години

До ейТози е бъдещето на Русия.

23

Г

преди 6 години

Този нехранимайко не иска да работи а виси там събра малко народ и какво иска и тоъ не знае на работа а не празни приказки

22

ей

преди 6 години

Този шут е осъден за кражба....

21

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНевани трябва да е следващия руски президент след оставката на Путин

20

Анонимен

преди 6 години

До всеки ден стачкуватВ България има мафия но в русия има огромна мафия Това е разликата

19

Анонимен

преди 6 години

До СпироДа не си от троловете пратени от Путин.

18

Анонимен

преди 6 години

На 9-ти май послучай деня на победата Путин трябва да подаде оставка.

17

Анонимен

преди 6 години

По нвреме на управлението на Путин БВП се увеличи над 17 пъти. Имат дуржавен дълг, който е 8% от БВП. Което означава че и при растеж на икономиката от 0.3% имат реален растеж, докато рпи външен дълг над 100% от БВП, както е при повечето евроатлантически държави, дори и растеж на икономиката от 5% осначава реаленс пад и източване на държавния бюджет. Тоест, Русия постига в пъти по - голям реален икономически растеж под санкции ;))) Растежа на запад е важен, защото той покрива лихвите по дълговете

16

ЦРУ

преди 6 години

По време на управлението на ЦАРЯ ...БВП на Раша 2 пъти намаля ! Сега мин. ЗАПЛАТА ...не пенсия с УКАЗ е определена на съпос. 270 лв. ! Успя да се скара със вс. съседи . НО САНКЦИЙТЕ на Запада и Сащ в-у ОЛИГАРСИТЕ от ОБКРЪЖЕНИЕТО му ще го пратят като Милошевич в съда в Хага !...НЕСПАСЯЕМО !!!

15

Свободният

преди 6 години

17 В Украйна твоите фашисти сиреч Десен сектор взеха по малко проценти на изборите от Атака на Волен у нас

14

Свободният

преди 6 години

11 като каза психиатрията нали знаеш как и викат днес на Русия - психиатричният катун с ядрените ракети . И тя ще се оправи , просто трябва да се сменят поколенията и онези *** с ламаринените ордени да си поемат пътят

13

Кауня

преди 6 години

За незапознатите,мислещи г-н Навални за велик либерал,радетел за евро-атлантически ценности,жестоко се лъжете.Той е представител на крайните руски националисти,бивш член на ЛДПР на Жириновски,които считат руснаците за преки наследници на викингите т.е. са арийска раса.Така става когато един откровен фашист и нацист е припознат от запъдните русофоби като острие в борбата срещу Путин.В Украйна заложиха на фашистите и победиха,вярват че и в Русия ще се получи особенно ако се разпали етническа война

12

Анонимен

преди 6 години

До горките руснаци 6Такива откачалки като тебе по-добре да си ожалят българите, а за руснаците не мислете!!!!! Аз се надявам, че ще дочакам да видя пак Дядо Иван тука, да ни освободи този път (за пореден път) от нато-нацистите!!!

11

Мишо

преди 6 години

Само вижте снимката. Деца и пияници.....Правете си изводите......Сигурно и по някой рубла са раздали, що да не отидат за забавление!

10

ясно

преди 6 години

Поредното шоу за месеца за да си осигури поредния гранд от вън.и не е задържан заради плакатите а заради това че няма разрешение за митинга.

9

Анонимен

преди 6 години

Хората на Навани са атакували силите за сигурност. какво да го правят? В България или САЩ ако някой нападне с опасни оръжия силите за сигурност вестник ли ще му четат? Тоя е вече опасен за държавата там. Би трябвало да му праснат по - сериозна присъда.

8

ss

преди 6 години

мноо ме кефят такива като партията на тоз, сдс, и още куп такива които нямат и 1% .... то явно само те и родата им гласуват за тях но сакат властта :)

7

Анонимен

преди 6 години

До Свободният 9Да бе да...........я покажете 160 хилядната демонстрация в Париж против макарончо, а не се лигавете с хилядата души в Москва!!!! Ха-ха-ха..........1000 души в Москва даже не могат да се измерят какъв процент е това, няма такава малка единица!!!! А тоя клоун даже не е за затвора, той си е направо за психиатрията!!!!