46

Анонимен

преди 6 години

До добре, де - Защо да събарят Путин , просто разпускат двойниците му и се правят избори .Това до края на 2019 ще стане , нема друг вариант , гладът е по силен от тока .

45

до 56

преди 6 години

А тази разлика между 2000 и 160 000 души не се ли дължи на страх и репресиите на "новичок" и кадиров? Впрочем и срещу Хитлер никой не е протестирал.....

44

Анонимен

преди 6 години

До добре, де 55Е, добре де...........а не си ли давате сметка, че Путин е ТАКЪВ, ЗАЩОТО ТАКЪВ ИСКАТ САМИТЕ РУСНАЦИ!!!! Преди 28 години ПОЧТИ НИКОЙ НЕ ПОЗНАВАШЕ ПУТИН и той става такъв управленец ЗАЩОТО ИМЕННО РУСНАЦИТЕ ИСКАТ ТАКЪВ ПРАВИТЕЛ! И НИКОЙ вече не си спомня нито за горбачов, нито за елцин! И ако си спомнят е само за да ги оплюят за предателството им! За това че позволиха на западенските хиени да разграбят Русия! Това, което спря Путин, а този навлек навални иска да продължи!

43

Анонимен

преди 6 години

До работата е сериозна 51Хи-хи-хи.............сериозни са били само баща ти и ***! А тоя навални е всичко друго, но не и "сериозна работа"!!!! В 10-тина градове излезли по 100-200 човека..............ха-ха-ха..........."големата работа"!!!!! А само за Москва, от 15 милиона, да излезнат 1000 тинейджърчета.........ПРОСТО СМЕШНО!!! Тоя навлек не може да събере и 2000 човека, а срещу макарончо в Париж сега протестират 160 000!!!!! Чувстваш ли разликата??????

42

добре, де

преди 6 години

Нека бъдем обективни: 1. Преди 4 г. 1000 лв. работна заплата - сега 500лв. работна заплата. Това ли искаха руснаците? 2. Преди 4г. Русия се споменаваше с уважение, днес със страх и подозрение. Това ли искаха руснаците? 3. Преди 4г. - Украйна и Русия - бяха братски народи-днес украинци воюват с " ихтамнет"- Това ли искаха руснаците? Съжалявам руснаците и искрено се надявам да успеят, но докато не съборят Путин--тежко и горко и на тях и на нас и на целия свят!

41

Анонимен

преди 6 години

Не е цар, президент е. И си спечели изборите с огромна преднина...Навалния е против демокрацията май?

40

Анонимен

преди 6 години

Добре заработват пари от западни фондации. Кой ще прави циркове без пари?

39

Burzum

преди 6 години

Ха на бас ,че вота е реален даже по реален от БГ....тия дето протестират са градската Ентелегенция и това е нормално ...НО останалия народ е доволен защото ИНСТИНКТЪТ му говори ,че Путин е най малкото зло за Русия....

38

до 52

преди 6 години

Директно от посолството на руски език...нима истината толкова Ви заболя? Когато фактите говорят , дори и руското посолство следва да замълчи!

37

Анонимен

преди 6 години

До ГТози нехранимайко не иска да работи а виси там събра малко народ и какво иска и тоъ не знае на работа а не празни приказки-----То щото царя се е разработил...

36

истината е...

преди 6 години

1. Преди 4 години всички руснаци с пяна на уста крещяха...Крим наш....фашисти украинци......браво на Путин.... 2. Вместо 1000 лв РЗ, преди 4г. - сега получават около 500лв.3. Крим отново е наш, ама......всичко останало е по-зле.... 4. Сходството между Хитлер и Путин става взе по-голямо: а/ еднакво ниски и комплексирани б/ играят на струната на "унижението на народа" в/ повишиха жизненото равнище ..... Надявам се, че няма са се стигне и до последното съвпадение - Световна война

35

Анонимен

преди 6 години

От 16 милионна Москва излезли 18 ***-зорошошоиди да свалят избрания от над 280 милиона руснаци Президент. .Жалка история.

34

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 46Хората се страхуват, че ще ги набият с палките и след това няма да могат даже да си потърсят правата.

33

Анонимен

преди 6 години

За да свалят Путин трябва да имат връзки в армията и да направят военен преврат.Той Путин доброволно няма да подаде оставка.

32

Анонимен

преди 6 години

Винаги ще се намерят няколко предатели и родоорстъпници.Дори и във Великата Русия. Ще се намерят няколко, които да се продадат за 30 сребърни като.и у нас хи има доста - начело с Росица Синоптичката.

31

Анонимен

преди 6 години

2,70 лв. - 100 рубли.

30

Анонимен

преди 6 години

Докога ще ни занимавате с тоя соросоиден грантаджия.

29

Burzum

преди 6 години

Е нали имаше избори....

28

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 28И с колко рубли може да си купя едно евро?

27

Анонимен

преди 6 години

До сърп и чукМоже да почнат да правят подписка за свалянето на Путин.