74

ай прочетете това

преди 6 години

Тия трите партии нема се разработят ако поне 70 % от българите не отидат да гласуват. Щом в парламента се влиза с 400000 гласа смяяятай. по 20 кинта и с 8 милиона си вътре. послед крадеш кат изоглавен.Затова троловете призовават да не се гласува, за да могат платените гласове да вкарват повече депутати в парламента. Математика братче. А народа *** и спи у къщята и си мисли че наказва политиците ХАХАХАХА

73

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 60 ако не се триеКажи честно как още си жив???? Всеки живее на дълг или "всеки на гърба на другия"!Как още си ЖИВ????Не сравнявай ЕС и един континент, защото Азиатския континент има държави без никакъв дълг, защо ли някой се вре там и вика "свобода" - "демокрация". Да направи дълга!

72

Анонимен

преди 6 години

БКП+ДПС в управление е като да пуснеш малък *** в железарски магазин.

71

Анонимен

преди 6 години

Ох, като я видя тази, ме стимулира да си замъкна *** до изборните секции и да я наритам с вота си. Кокошка

70

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

ГОЛЯМАТА ЛЪЖА разиграва циркове за пред хората! Като искаше толкова много властта що не я взе преди предсрочните избори? Сега взела да жавка, за да запази лидерският си пост! На парламентарна хранилка е добре. Трябва да създава у хората впечатлението, че нещо се прави, щото иначе ще и бият камшика.

69

bankja calabash

преди 6 години

calabash ako proiznesesh pravilno tova prilagatelno na angliiski sha glasuvam za gROB--irreconciable

68

Анонимен

преди 6 години

До 69Смешко алтернатива означава - излязал на сцената играч с ясна или неясна визия за управление и събираш положителна оценка от обществото. Чакам да посочиш тази алтернатива ? Хайде кажи я на всички ....Не да говориш алабала като шефката си.

67

Гробокопач

преди 6 години

До АнонименНикой не знае, каква е алтернативата, мойто момче, щото алтернативите ги създавам аз. Цецо каза,ч е ГЕРБ е без алтернатива, но това си е щото ЦЕцо иска да бъде във властта още 25 години. Изборите с акато футболен мач, има фаворити, но има и доста неизвестни. Тъй, че, предсрочни избори, ако трябва - ДО ДУПКА!

66

асен

преди 6 години

Лика - прилика са си , представители на най-крадливата приватизаторска глутница , няма ли работа за вас , бе безполезници , и като опозиция не ставате за нищо .

65

ТТ

преди 6 години

До ЦиникЕлементарно Уотсън. Тази криза я създадоха отвън ***, както и през 2008 г.

64

Анонимен

преди 6 години

Не го харесвам Борисов, ама алтернативата е БСП+ДПС, тоест дори още по-зле

63

Иван

преди 6 години

До АнонименДа по добре БКП-Герб и ОП-ДС.

62

Гробокопач

преди 6 години

Еднагодина стига, време е за нови избори!

61

Анонимен

преди 6 години

Никога повече БКП и ДПС на власт

60

Гробокопач

преди 6 години

Кокалицията дори не е "група по интереси", тя е просто "Национален фронт за управление на Бойко". Тъй искат САЩ и Израел.

59

123

преди 6 години

До менИкономиката Ви е слаба страна. Четете и мислете. Правете разлика между различните видове дълг. Не смесвайте вътрешен, външен дълг и междуфирмената задлъжнялост. Говорим само за външен дълг. Дори др. Цветанов го е разбрал. Но гербер как да мисли, това не е негова иманетна черта. Той знае само да лъже и манипулира. От 5 мрл. евро през 2009 г. на над 13 млр. лв. сега, това е истината, колкото и да не ви се иска.

58

Анонимен

преди 6 години

Неможе без дълг. Все едно да си купиш апартамент без заем. Тези пари се инвестират в инфраструктура, която пак води инвеститори и туристи. От къде да се извадят пари за всичко, което иска обществото? Всички държави горе долу в ЕС са с 70-80% дълг от БВП си. Да не забравяме че на гълтахме едни 6 милиарда от КТБ и ядрените реактори , които са поръчани , а няма къде да се слагат.

57

Анонимен

преди 6 години

53, ти май грам не вдяваш за какво иде реч :) Ама пиши си, щом те влече.

56

Г.Гергов до БМБ

преди 6 години

Другарю Борисов, наистина издигнахте на висота наученото в школата за милиционери в Симеоново! Вие сте олицетворение на истинския комунист! Като се почне от разтриването на джапанките на др.Живков .. и се стигне до усвояването на Еврофондовете!Ние с др.Нинова също искаме да се включим в инициативата - "Куче влачи - диря няма!"Вие сте един истински комунист!Чух , че партийният ви билет е ламиниран и всяка вечер си го слагате под възглавницата!

55

Анонимен

преди 6 години

Ето какво обещание е спазил Горанов според един сайт "стартирахме повишаването на минималните пениcи, както искаха Обединени патриоти". Така че другарката Нинова трябва да е доволна.