14

HAAAAmerika

преди 6 години

a onova narkomanche sincheto is krivata glava koi go izdyrga c HAAmerikata

13

Анонимен

преди 6 години

Права е.

12

bankja calabash

преди 6 години

miss lIE is here again to lie you again and again

11

Анонимен

преди 6 години

Не е лесно да си герберастки ***. Вчера си писал едно, днес точно обратното.Според често променящите се капризи на Вожда.

10

истина е

преди 6 години

Борисовата мафия победи ,защото там ченгетата са най-много и най-мръсни ,и ако този робски народ не си смени чипа ,до края на света ще живее така !!

9

Циник

преди 6 години

Искам пак Виденова зима - изпълнена с вълнения - средна заплата 35 долара...долара сутрин - 1500лв....вечер 3800....беше весело - като празник по време на чyмa.Хората ставаха рано - да се наредят на опашка за прясно мляко...за кренвирши...говориха си сърдечно, и обсъждаха плановете си за бъдещето.Да живее БСП! Да дойдат танковете!Доган - свърши ли със замените?Живописни парцели пълни с камъняк - за скучни по Созопол, Слънчев бряг и Златни пясъци! Ехххх какви времена бяха...

8

Анонимен

преди 6 години

Тази първо да каже защо в НС се карат и джанкат всеки божи ден, не са ли там за да се павят закони и реформи. Нинова да подаде оставка като депутат от нейното присъствие в парламанта ползата е 0 и парите да се дадат на хората с увреждания.

7

Ха-ха

преди 6 години

Смешковците и оценки дават. Забавни другари. Току виж Бойко се просълзил

6

Tangra

преди 6 години

Нинова не е стока, но това е истина. Нищо направено от парламента и правителството освен, един ремонт на НДК, два суджука, засекретяването на една мрежа с бодлива тел, Пазарджишкия ЧЕЗ и до там. АА една нова ударна бригада за отстраняване на заплахите за корупцията. С това управление етикета вече му е сложен, не от нас, а от запада. Шуробаджанащината и корупцията задушава всеки незаивисим човек, който се опита да направи нещо.

5

Анонимен

преди 6 години

А ГЕРБ ще говорят за честност , почтеност и стабилност .

4

Анонимен

преди 6 години

100% истина и това го вижда всеки българин.Обаче сега ще се съберат под статията герберастките троловеда започнат оплюването с познатите си клишета, спуснати от Цветанов.

3

Анонимен

преди 6 години

бсп жалки сте.

2

Анонимен

преди 6 години

Оф Нинова се оплаква от бившите си съпартийци до оня ден пърдяха у едно гърне и разтриваха на Тато ушите щото Тато имаше глава между ушите си, а тия нямат нищо стават за масажисти само.

1

Анонимен

преди 6 години

ОФ Нинова ще ми говори за популизъм..