94

Анонимен

преди 5 години

Бсп и Дпс, Дост и Атака работят против България!Руски слуги.

93

Анонимен

преди 5 години

До СТРАНДЖАТА 42Ми до твоята глава ли да положи ...?!

92

Анонимен

преди 5 години

До СТРАНДЖАТАВеселяк! Народен шут! Най-добър български комик - Гранджата!

91

Анонимен

преди 5 години

Ще даде ли някой дефиниция на клеймото "популизъм", и кое е антиподът на това ужасяващо явление, което иска да се изпълняват желанията на народа, иска на народа да му е добре, а!

90

ex

преди 5 години

БСП не е опозиция,защото ГЕРБ също като БСП са БКП!Нищо не е сменено от 1989,само са им узаконени парите,като уж се въведе капитализъм.Къде са истинските капиталисти от запада за да инвестират обаче?!Защо ги няма а?!!!

89

1

преди 5 години

До БСП лъже яко,а герб-***,колко трябва да върнат.

88

1

преди 5 години

До Анонимен-87,какво да каже Президента,всичкото го пише в докладите на ЕС,най-бедната,най-корумпираната,и на 111 място,по свобода на словото,това ли трябваше да каже на Президента на Австрия.

87

ГНЯВ

преди 5 години

ЦВ ЦВ и Р ПЛЕВНЕЛИЕВ СИ ПРИЛИЧАТ КАТО 2 КАПКИ ВОДА : И ДВАМАТА СА ГАЛЕНИЦИ НА СОЦИАЛИЗМА , И ДВАМАТА СА ЛАКЕИ И ГЛАШАТАЙ НА ЦРУ И САЩ , И ДВАМАТА ОМРЪЗНАХА НА НАРОДА , И ДВАМАТА СЕ ОБЛАЖИХА ЯКО ОТ ВЛАСТТА .МЕДИИТЕ , НЕ НИ ГИ НАТРАПВАЙТЕ , ИМАЙТЕ МИЛОСТ КЪМ НАРОДА

86

А

преди 5 години

НАЙ ГОЛЕМИТЕ БОГАТАШИ И РЕСТИТУТКИ 30 ГОДИНИ ПОВТАРЯТ ЕДНО И СЪЩО,ТО ПОКОЛЕНИЕТО ИЗМРЯ,ТЕ ПОВТАРЯТ ЕДНО И СЪЩО,КОМУНИСТИТЕ ТОВА ,КОМУНИСТИТЕ ОНОВА,ЕЙ ГОЛЯМО ЯДЕНЕ,ГОЛЯМО КРАДЕНЕ,100 МЛД ГИ ИЗЛАПАХТЕ И СЕГА ВИ Е ШИРОКО ОКОЛО ВРАТА,НЯМАМЕ ИКОНОМИКА,БЕДНОТИЯ ДО ШИЯ,НА ПОСЛЕДНО МЕСТО В ЕС И ПАК МЪЧИТЕ 10 ГОДИНИ БОЙКОВИЗЪМ,ЕДНА ГОДИНА БЕШЕ БСП,СЯКАШ НЕЗНАМ КЪДЕ ВИ БРЪКНАХА,ДЕСЕТ ГОДИНИ КРАДАТ САНИРАТ,ПЕЯТ САМО МАГИСТРАЛИ,ЗА ДЕСЕТ ГОДИНИ 100 КМ,ТОВА Е ,АМА НАЛИ СА ВАШИТЕ ХОРА,ВСИЧКО Е НОРМАЛНО.ТОВА ЕФ

85

Шефа

преди 5 години

И премиера кух и управлението кухо , само интересите на мафията са бетонирани и се изпълняват стриктно!Пенсии , производство , беднотията ....кучета ги яли!Та това е властта при Б.Б.По почти всички показатели на последното място в ЕС, а Бойко се дуе , ще се спука!Само Цветанов му ръкопляска!

84

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Суджука е у БСП! Там търсете милионите заграбени от българина. БСП и ДПС са най-големите руски маши в България. Те изпълняват кремльовски заповеди и нареждания. За това трябва повсеместно да се изкоренява плевела.

83

Анонимен

преди 5 години

"Нито за момент президентът Румен Радев не каза за предстоящото българско председателство на Съвета на ЕС и въобще за ЕС. На срещата си с австрийския президент вчера повече говори за предстоящото си посещение в Русия и не каза нито дума за успехите на правителството!"Това да искаш от някой не беше ли Цецо ВИФ 6 апартамента КОМУНИЗЪМ! Да ГРОБ е ДС- ДС е най-лошия комунизъм, а къде ви е "Демокрацията", че Президента Радев има избор при "Демокрацията"Кой кого лъже!!!!!!

82

БСП лъже яко

преди 5 години

Аз не мога да разбера защо БСП не върне 12-те милиона лева, които е спечелила на изборите от бедния български народ, а връща само 600лв. Това е смешно и жалко. Ето това е демагогия. Комунистите го играят "загрижени" за народа вече повече от 100 години. А народът си е все беден, Защо ли е така...

81

Герчо с тамбурата

преди 5 години

И аз очаквах,че сред тези хора ще се намери един, който ще купи ,,Евангелието на Васил Левски,, жалко-няма,,!!

80

Анонимен

преди 5 години

Права е, че не е коалиция за политиките, толкова много различия има в предизборните им програми!

79

Анонимен

преди 5 години

До БСП са гад.иниКои обвинения са неверни- посочи конкретно!

78

Анонимен

преди 5 години

Значи Цецо иска президента да хвали Борисов?А Борисов хвали ли президента?Карадайъ няма право да критикува правителството, щом гласува заедно с ГЕРБ за запазване на депутатските заплати. Нямат право да стоят на два стола.

77

888

преди 5 години

Чета коментари се чудя-толкова ли е пропаднал народът ни? Плюят се един други , вдигат пушилка и толкова! Който и да управлява, не съм забелязал нещо хубаво за народа да се е случило! Продължават да бягат извън Родината ни с хиляди, измира народа от болести и лошо здравеопазване, няма икономика, няма армия , няма сигурност! Някой ще ми кажели за последните 28 години с какво се е подобрил живота на българина???

76

Анонимен

преди 5 години

Падате от власт всички много скоро ,бягайте по ЮАР с откраднатите пари ,щото в затвора няма да можете да ги харчите.

75

БСП са гад.ини

преди 5 години

Ами какво друго да кажат от опозицията. Нищо, че повечето им обвинения са неверни, да не говорим какво се случва, когато именно тези дойдат на власт. По-скоро личи една огромна завист и злоба и това към ГЕРБ го слушаме от 10 години. Но хората не се хващат на глуппостите на бесепарите и си избират Борисов да управлява - четири пъти подред.