7

Анонимен

преди 6 години

Как като работодатели да насърчим кадърните младежи със стипендии, за да дойдат при насС 20 г. трудов договор и заплата от 3 хиляди лева.

6

Василев

преди 6 години

Едрият финансов капитал, мултинационалните корпорации и банки нямат нужда от многознайковци , а от работна ръка!!!Всичко е измислено, само трябват ръчички,крачета и мирни главици, които да работят и изпълняват, да си взимат доходите, да си ги папкат, да акат , и после пак на работа!!!Умните, творческите натури и логически правилно мислещите хора са заплаха повече отколкото иранско ядрено оръжие, защото това може да доведе до революция и бум в човешките заспали мозъци!!!Агент Бари Уйлшър!ЦРУ!!

5

Циник

преди 6 години

"Тъжен факт е, че понастоящем 1,7 милиона заети в частния сектор осигуряват парите за пенсии на 2,2 милиона възрастни граждани, както и заплатите и социалните осигуровки на над половин милион заети в държавния и общинския сектор - управници, държавни и общински служители, учители, полицаи, военни и т.н."Апропо ...2050 година е "утре" в исторически план...Особено ми харесва - УПРАВНИЦИ държавни и общински служители, учители, полицаи, военни и т.н."Направо си е супер!Храни търтеи - да те управ

4

Турчина

преди 6 години

Нема страшно България върви гордно напред, а Турция назад. Ей това изречение е достатъчно за да се утеши българина и да не вижда, че кораба им как потъва!

3

Анонимен

преди 6 години

Не ги мислете младите, те се оправят в живота! Може и да не изкарват някакъв специален, Бог знае как съставян тест за функционална грамотност, но разбират достатъчно от важните неща в живота!Обратното, ние тук примерно, дето само коментираме тука разни щуротии, може и да преминем оня сухарски тест и да излезем функционално грамотни, но сме си кръгла нула - някакви смешни динозаври, абсолютно неадаптивни към съвременния свят.Така си е!

2

Анонимен

преди 6 години

И като са грамотни пак няма полза, защото напускат страната,.

1

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ приеха, че ще се внася работна ръка и население.