47

Анонимен

преди 6 години

Така ще е при на личието на толкова много отявлени български родолюбци, ***, милиционери и татолюбци!

46

Щирлиц

преди 6 години

Продължете да изваждате от програмата български автори,задраскайте ги изобщо Вазов,Ботев,Яворов,Вапцаров,Елин Пелин...Тези автори са писали на архаичен език,и не трябва да затрудняваме подрастващите,да не би да си навехнат мозъците-зер евро.ейци ще стават,пък иса по-лесни за стригане и доене.Да ни е честита образователната програма!Бог да прости България......

45

до 52

преди 6 години

Амии какво да ви кажа .. жал ми е за detzata Ви!

44

Анонимен

преди 6 години

България не само застарява, не само силно се свива, но и заема първо място в Европа по дял на функционално неграмотните ученициЗначи това че *** са хипер-*** парчета го повтарям от години но освен да ми трият целомъдрено постовете друго не се случва. Трябваше от Световна банка да ви кажат че сте ТЕЛЕТА та да си кажете Еййй верни не, кви *** сме.Знаете ли я оная приказка че пророк в собствената си страна няма как да си??И те така, телета...

43

УМЕН

преди 6 години

До НЕбългаринГовори се с доказателства,А и във вашия сайт не ни се разрешава да пишем ИСТИНАТА за вас

42

до 55

преди 6 години

Даже се напрегнах да прочета какво сте написали.Толкова ли е трудно долу в дясно да цъкнете и да си изберете какъвто клавиатуерн лейоут (щом сте преводач, значи знаете какво е) разбитате и да си кирилизирате щайгата?! Освен това недоумявам как сте научили 3 (три) езика, а не се е наложило да напишете някой лаф на лаптопа на съответния език, разбирай съответна клавиатурна подредба.

41

НЕбългарин

преди 6 години

До уменПо точно небългарите хранят българите, което е неоспоримо!Големите ресторанти крадат много повече ток от ромските махали, за които кражби имаше новина в този сайт!Ограбването на КТБ!Безкруполната корупция която цари във всеки етаж на държавата! Те крадат милиарди всяка година, а някои наивници си мислят, че заради някакви си смешни помощи държавата е зле!!!!

40

Анонимен

преди 6 години

Всеки чати по Джи Ес Ема има фейсбук и вайбър значи е голема работа , и не може да бъде функционално неграмотен - чак пък да не може да пише и чете , такива хора рядко се срещат.....Явно не знаеш какво значи функционална неграмотност, освен ако не си се пошегувал. Лошото е, че и да го прочетеш пак няма да го разбереш. Нещо такова е :)

39

ми Бай Петко

преди 6 години

Училища бол. Деца няма да ги пълнят.Обединяват паралелки, а университетите пишат на голям брой специалности 0ви години, щото няма аджеба кой да учи в тях. А в други "желани" специалности като например свързани с IT, направо си влизат без кандидат-студентски изпити.

38

Анонимен

преди 6 години

Някой замисля ли се защо това прoтивно плeме никъде и никога в историята не е имало своя държава?...Е как? Голяма част от тях си имат държава още от 681г.

37

соцялно слаб депутат

преди 6 години

Голям праз че населението намалява,важно е че депутатите ви са 240 с по три средни заплати-4 хилки и с 70 дена платена отпуска.А българина да бачка за 510лв минимална-400лв чисто.

36

Идеалист

преди 6 години

Късно е вече да се направи нещо. Това ще е факт още през 2030 г. Сега и БАН заяви за онези прословути 80 % и функционалната неграмотност на един мастит български политик, когото канят на закуски в Белия дом.

35

Бай Петко

преди 6 години

Строят се магистрали,но не и училища.Щото от първите ще се взима такса.Управлява ни пожарникар,много депутати са с купени дипломи или завършили задочно измислени специалности.

34

Анонимен

преди 6 години

Проблема нее в партията проблема е друг НЕ ГЕРБ не бсп са виновни урежданията са виновни

33

Анонимен

преди 6 години

Че то сега има учители неграмотни за доктори също

32

Анонимен

преди 6 години

До Да бях заспал - както сам казваш тези които 'бъхтят' отдавна са заспали. Явно не си от тях, а от половин милиона герберасти които само взимат, не дават и не работят...

31

Анонимен

преди 6 години

Всеки чати по Джи Ес Ема има фейсбук и вайбър значи е голема работа , и не може да бъде функционално неграмотен - чак пък да не може да пише и чете , такива хора рядко се срещат..

30

Анонимен

преди 6 години

Асен или Асан разлика няма.

29

Да бях заспал

преди 6 години

Всичко по форумите звучи жалко. Вопъл след вопъл и на всеки неуспял му е виновен някой дръг. Страхотна формула, за да *** всички, не знаещи какво искат... Всеки си казва малката болка тихичка, ама с главни букви. Злобничко е , ама е истина. И евала на тези, които са го измислили, за съжаление не е в България. Е ба си колко е жалко.

28

до 33, 34

преди 6 години

Не те знам точно какво си писало на лай_ня_ницата си, но мога да ти кажа, че от самолет се вижда, че си неграмотно.