54

анонимен

преди 5 години

А *** кога ще започнат да работят???Кога ще спрем да плащаме техните вода и ток-когааа???Тогава и нашите разходи ще са по-малки-кога ще ги вкарате да работят???Иначе нямало кадри в туризма!

53

Анонимен

преди 5 години

До 5150% по0никса заплата е наполовина, а 100% по-ниска заплата е ... Ами освен ако не почнали да дават негативни заплати, то си е чиста нула.

52

Анонимен

преди 5 години

ЩО за глупости работим за 5£на час.За 2лева по съм съгласен .Да неговорим колко са далеч от реалната заплата 600лв ,3000тук няма

51

Айде да престанеме

преди 5 години

да казваме че 1000, 2000 3000 лева за плата са "богати" щом всичко под 20 000 евро на месец си е чиста средна класа. и то зле платена средна класа в България. В така наречения IT сектор ( един от малко сектори, в който няма държава, в същност( няма и много мутри щото толкова им стига акъла) заплати са с 50% до 100 % по малки от средно европейските за същата работа, на съизмеримо на европейското качество. Престане да противопоставяте работещи!! Гледайте тези 500 000 нагоре годишен доход.

50

Gost

преди 5 години

Не всички в IT светата са програмисти и работят в София. Защо не се вземат предвид и тези които работят за 700лв.Само глупости пишете.

49

Az

преди 5 години

На мен най са ми гнусни тези от кол центровете. Като взети от някой строеж са а взимат по 2000 лева. В същото време хора с инженерни специалности взимат по 500. Как може такова безумие

48

Бачкатор

преди 5 години

Но това е утопия ... :)Сбъскват се две идеологии. Залудо работи, залудо не стой и другата Моем да копам, моем и да не копам.В световната история, масите са били винаги прецакани. Обикновения човек работи за прехраната си и то съвсем буквално ...Утопия е, хората да спрат за няколко месеца, ако се наложи и за година ... или две, докато шефовете се научат да плащат достойно.Просто не могат да си го позволят. Единствения, който може да ги защити е Държавата, но такава липсва.

47

Бачкатор

преди 5 години

Държавата би трябвало да защити труда на населението. Има начини много. Щом някой е юнак и иска да се прави на работодател, трябва да отговаря на някакви изисквания. Трябва да има гарантирана от държавата МРЗ ,демек минимална работна заплата. Работодателите които не могат да плащат, просто няма да са работодатели. От къде на къде ще се правиш на шеф, като си шмекер и лъжец и обираш труда на хората.Който иска да е шеф и да се прави на биг бос - плаща минимална заплата 1 000 евро.

46

Бачкатор

преди 5 години

Няма да се научат да плащат никога. Завърта се порочния кръг на изчакването.Те - работодателите са хора с пари и имат възможността и лукса да чакат, месец, два,три ... и тн тн. Докато бедния няма възможността и лукса да чака, защото разходите му са ежедневни и сметките го притискат. Накрая, бачкатора кляка и си продава труда за смешни пари, които буквално му стигат за храна. Това е изнудване. Щеш не щеш, клакаш и започваш да работиш за - храна. Стига ти толкова.

45

Бачкатор

преди 5 години

Мда... Плащат работодателите ... не си поплюват хич...

44

Персонал

преди 6 години

Омръзна ми от заглавия за малките заплати в туризма,пишете кога ще се оправи тоя проблем, омръзна ми от алчни бг работодатели за които няма закон, естествено че ще дават жълти стотинки,писна ми да робувам на тоя бранш и накрая да те унизят с минимална заплата,кога ще има някакви закони за тея жалки , надменни работодатели.

43

Американ

преди 6 години

От десетиления се пробутва туризмът като икономически модел за България, това е слугинска икономика, подходяща за джобните пари на стуненти и безработни домакини..

42

редактор

преди 6 години

ще става още по -зле докато не се хванат наистина в РАБОТА разни лентяи станаха по големи от ХЛЯБА ,а искат да папкат както мама ги е учила

41

Анонимен

преди 6 години

Ми те го удариха на хотел там да си не пречат еи

40

Анонимен

преди 6 години

Се се питам кои е другаря помощник от претоварване на жицата добър материял *** без кръчмар или кръчмаря е комшииски а бате ти на чие мнение си

39

Анонимен

преди 6 години

Затовали бе натоварена жицата то материял добър другите каквото има

38

Анонимен

преди 6 години

Е то иначе кръстника иде до капанчето и до там разходка гледаи мерси за инфото брат ми черпя бира

37

Анонимен

преди 6 години

Странна сбирка бе брат и аз я съгледах хубаво време що да се мори на витошка мръсен въздух ти пък

36

Анонимен

преди 6 години

Тази вечер интешигентна сбирка на борисовата ли има гледах как се събраха секретарката гие поела да ги разходи така се прави бизнес от витошка явно няма никои но на борисовата има интересно

35

Анонимен

преди 6 години

Вие днес беге ни съсипах с откровени лъжи и платени статии! Преди месец ниноблъчвахте колко високи заплати щели да плащат тази година мутрите на морето и в туризма! Ние ви казахме още тогава, че бръщолевите глупости! Сега обратно! Вие сте турбо неадекватни!