87

Трак

преди 6 години

Русофила си отива , спете спокойно деца.Колкото и да се надъхвате , че българите не мразят Русия това не променя факта , че всички подкрепят ЕС(с изключение на шепа сталинисти).Защо си мислите , че нямаше референдум за членството ни.Всички си мечтаеха за него , дори и русофилите дето се правят на ударени сега.

86

Анонимен

преди 6 години

като видя коментар с много минуси,,веднага слагам и аз без да го чета защото вече е доказано че обществоро мрази американските слуги и те получават безброй минуси.....Аз даже слагам по 5-6 минуса на антируските коментари и съответно 5-6 плюса на проруските за да подчертая обществените нагласи.

85

Анонимен

преди 6 години

Русия не си спомням да е губила война скоро. В Украйна например, си увеличи територията. И още не е свършила с увеличението. Значи, не е загубила войната там ;)))Хубаво е малко да се мисли преди да се пишат антируски проукропитешки лозунги ;))) Защото се получава смешно, все едно пишеш за паралелна реалност ;)))

84

Анонимен

преди 6 години

Американските крилати ракети са на цена по над 2 милиона всяка. Английските са с цена по над 3 милиона. *** пак се изказа... От къде ги чете тия глупости неми е ясно.

83

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 100"Американците изстреляха над 100 крилати ракети ей така да покажат че руснаците са безпомощни и нито могат нито им стиска да реагират"А сирийците свалиха 72 от 105 изстреляни крилати ракети и то със стари съветски ракети. Лъжливите янки отрекоха. Москва днес съобщи, че вече е направила изложба сфрагменти от свалените "Томахок". Голям джумбуш стана!Мисля, че това беше най-гръмкото изпърдяване в историята на човечеството само за $350-400 млн.

82

Някъв си там

преди 6 години

До 100. Как така няма ресурс да води война повече от 2 седмици след като е най- богата на ресурси държава в света! Ако САЩ, Англия, Франция не грабят и крадат целия свят дали щяха да са толкова наперени срещу Русия????

81

Анонимен

преди 6 години

"без техническата помощ на САЩ е нямало как да спечелят"Може би да, може би не. Не е била такава целта, някой да спечели лесно. При лесна победа, независимо кой е отгоре - Вермахта или Красная, *** оставаха на смотания си континент сами и изолирани от всичко. Идеята е стара като света, наливай масло с месомелачката докато грохнат, и после ела на бял кон. Да се изкарва, че видиш ли, ония отвъд океана са го направили от добро сърце е смехотворно.

80

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 95Руснаците са влизали три пъти в Берлин. Първия път под командването на генерал Тотлебен, немец, прадядо на "нашия" ген. Тотлебен. А третия път превземането на хитлеровата столица е САМО от руснаците. Разни американци са били доста далеч(Среща на Елба), въпреки, че немците не са се биели въобще срещу тях в последните дни, а само срещу Червената армия.

79

А

преди 6 години

Англия , Америка и Франция с какво не са виновни?

78

Макарон, Мей, Тръмп.

преди 6 години

Вижте лидерите... помислете и преценете (ако не сте от Укро посолството) на кой му стиска да загуби стотина милиона човека при евентуална война и кой ще издържи на зверските лишения?!

77

Eazy E

преди 6 години

Когато прочетеш, че Асад е използвал химическо оръжие срещу собствения си народ и ти става ясно за каква *** медия става въпрос!

76

Анонимен

преди 6 години

До 93Вземи прочети цялата война , кой какъв ресурс хвърля, а не коя година е влязал. Самите руснаци си признават, че без техническата помощ на САЩ е нямало как да спечелят. Чети малко преди да приказваш и да се излагаш.

75

Стамат

преди 6 години

Разбира се, че Россия е виновна. Кой друг?!

74

Анонимен

преди 6 години

"понеже Саудитците могат да плащат на практика безкрайно"На кога ще плащат бе, моето момче? Не схвана ли до сега в контекста на съвременната история, че всяка война се печели по-скоро с войници, от колкото с техника? Мазния ояден саудитец ли ще ходи да мре, щото някой му казал? А руснаците в момента са психирани отвсякъде, че искат да ги разръфат и при тях е въпрос на оцеляване. Недай си боже да стане нещо, ще се бият до последния човек - такава им е нагласата.

73

Анонимен

преди 6 години

До руския неукАНЗа целия период на Втората световна война загива всеки пети украинец. От мобилизираните през лятото на 1941 г. украинци оцеляват едва 3%.Общите демографски загуби за Украйна (убити на фронта, загинали в концлагерите, депортирани, евакуирани) са минимум 14 млн. души.На 20 април 1945 1-ви белоруски фронт, воден от маршал Георгий Жуков нападайки от изток и север, започва артилериен обстрел в центъра на Берлин, докато маршал Иван Конев с 1-ви украински разбива Група армии Център"

72

Анонимен

преди 6 години

като видя коментар с много минуси,,веднага слагам и аз без да го чета защото вече е доказано че обществоро мрази американските слуги и те получават безброй минуси

71

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен72 - Кои войски бомбардираха цяла Германия .... - както и да изопачавате историята, фактите са си факти: достатъчно е да се погледне годината на началото на втората световна и годината на включване на цитираните от теб "войски" във войната!!!На това му се вика "*** работа" - от както войната е решена и загубена за вермахта, се включват и "храбрите" кравари - да отбележат участие и да се наредят сред победителите.

70

Анонимен

преди 6 години

До БългаринНапред с братска Русия!.накъде?

69

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 86И кой генерал по-точно?Бря! Ама то украинците повече от руснаците били!Ваййййй!

68

Анонимен

преди 6 години

А БЕ, САМО ПРИКАЗВАТ.ДА ЗАПОЧВА НАЙ-СЕТНЕ, ЧЕ ДА ВИДИМ К`ВО ЩЕ СТАНЕ.