107

Има инвазия

преди 6 години

Диверсанти обсебени от извънземни масови убиици удариха тежко Либия,Сирия,Йемен,Ирак,Украйна сега посегнаха на Армения..ползват вече добре известни пси активни оръжия и спец наркотици за масови манипулации дирижирани убииства и последвало нагло набеждаване на управляващите в тези страни..Има риск от отмъщение срещу много страни вкл Англия,Франция и САЩ>.Отмъстителите с е командват обикновенно от зверски убити Важни преродени..

106

Анонимен

преди 6 години

ZA IRAK , LIBIQ I AFGANISTAN ZASCHTO NE PISCHETE NISCHTO TAM NQMA RUSNACI NO VOINI IMA TAM E USA ZASCHTO MYLCHITE ZA TAM

105

Анонимен

преди 6 години

пак изкривява фактите:американците са се настървили за сирийската газ като куче на салам и само гледат как да се докопат до залежите.Досега не е доказано,че Асад е използвал химическо оръжие,но който е чел като малък баснята на Лафонтен за вълка и агнето е наясно,че повод винаги може да се намери.Само че в нашия случай агнето/Сирия/ си има пастир/Русия/,който не иска бадева да даде стоката си...И платените драскачи като папагали повтарят мантрите на "заинтересованите страни"

104

Анонимен

преди 6 години

BOG S NAMI

103

бб

преди 6 години

Какво излиза?-американците,сами и +, бомбардират с прости и умни ракети и в Сирия и навсякъде на тази и други планети,то за това пак руснаците са виновни.

102

Стефанов

преди 6 години

До Леле,лелееее, - Да бе, да. С 2% от световната продукция и огромна армия. Верваш ли си, че това е възможно?! Само желание не стига.

101

Леле,лелееее,

преди 6 години

Западняците имат фобия от Русия и неорекъснато я плюят като камили и хвърлят къчове...Нашите русоФОБИ пък,имат алергия към Русия и получават обриви,щом и чуят името. Така се изприщват,че се набутват из форумите за да се начешат.Ееей,злобарииии, от алергия се умира.Станали сте петнисти.И то,най- вече изтър...са..ците на демокрацията,които никога не са виждали Русия,но са закърмени с неолиберална омраза към нея.ЗАПОМНЕТЕ!!!РУСИЯ ЩЕ БЪДЕ ВОДЕЩА СИЛА В СВЕТА.

100

през това време

преди 6 години

Индия официално се отказа от съвместната разработка на СУ-57. С което този проект е вече мъртъв. Индия основно финансираше проекта и без индийските пари няма как да се случи. Според руски източници, виновен за провала на СУ-57 бил ... Ф-35. Колко руско !

99

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 107Русия е с Иран , Китай , Индия , Турция, Германия клони на там ...Бих заложил на тази коалиция.Относно томахавките .... от 100 - 30 долетяха до целите, свалени от над 30 годишни противоракетни системи на СССР . Сега са инсталирали С 300 за сирийците за техните бази ... един Бог знае . Пиле няма да прехвръкне .

98

Анонимен

преди 6 години

"Тръмп очевидно не се интересува от Сирия."______________________________________По-тАпо заключение не можеше да се очаква.

97

Анонимен

преди 6 години

Никой никаква война няма да води. Що се отнася до Русия, запада мачка кочиината икономически, но тъпанаритте не могат да го разберат това.

96

Анонимен

преди 6 години

Чудесна война ще се получи...Русия срещу всички :)))))))))))))) С жалката си треторазрядна икомика една ми ти война ще водиии :)))))))))) Видяхме ги като поелтяха томахавките и как си махната ръждивите танекий от Тартус "веилката" Русия :)))))

95

Анонимен

преди 6 години

Израел е създаден с решение на ООН през 1948г. Стремежът да бъде унищожен противоречи на международно решение и ще доведе непременно до международен отговор. Русия има интерес от война в близкия изток защото ще се засегнат петролните кладенци и това ще доведе от вдигане цената на нефта ,което е жизнено важно за нея. Войната в Сирия също е в интерес на Русия защото пречи на катарския газ да мине през Сирия към Европа. Въпросът е дали може да предизвиква постянно войни безнаказано.

94

a

преди 6 години

Автора на статията трябва да се срамува от себе си, ако има някакъв останал морал, но се съмнявам!

93

Сибирски Китай

преди 6 години

Фъстъка скоро ще учи китайски , молейки доларите в юани вместо рубли да обърне.А гордите руснаци ще се мъчат фотосинтезата да научат.

92

Трак до илия

преди 6 години

Китай е поставил Русия в поза партер.Само виж договора за газопровода между тях-51 процента за Китай и 49 за Русия при 15 годишни фиксирани цени от 45$ за кубик.

91

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

До Горчивата истинаха ха ха Войната на троловете!Защо ви изритаха от дневника ,и идвате да тролете тук!-Отговор.Останахти само тролчета да си пишите възхвали един друг!И никой не ви четеше.Същото е и тук!Като видите името Русия , и ви светват очите!Интересно от иметоКИТАЙ каво би следвало да изпитватеха ха ха Русия се опари от опита си да се интегрира с Запада.И щеше да стане като България!Или не знаеш как е ж България!

90

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

Много е наивно да се мисли без сметката!САЩ са там ,където някой им плаща и където бързо ще се направи голяма печалба!Та и Русия стана капиталистическа! И тя дърпа калема вече!Чудете се каква им е сметката в Сирия ли!И защо се мъти водата там!Каква риба има!Но истината е една!От опита преди ,от войната печели този ,който произвежда много стоки!Та къде се произвежда 80% от стоките в света!Къде отиват спечелените пари и натрупаното богатсво!Не е трудно да се види нишката ,която ги свързв

89

Су37

преди 6 години

За родино за Сталино.

88

Горчивата истина

преди 6 години

Русия е на първо място по подадени молби за зелена карта в света.Страната с най големи запаси на полезни изкопаеми , но с народ мизерстващ от липса на храна и елементарни битови удобства.Срамота е , че сте толкова нагли лицемери без дори да го разбирате.Българите сме много по богати и облагодетелствани от руснаците.Това , че шепа руски крадци живеят охолно в лошата Европа не променя нищо.Освен ако мечтаете да ви пръскат с шампанско слушайки шушана.