207

Анонимен

преди 5 години

Ако не беше Асад и Русия,Сирия щеше да бъде поделена между Израел,Турция,Ирак и Йордания.Същото щеше да сполети и Ливан.

206

Кори

преди 5 години

Където Русия стъпи, само свинщини. Как пък веднъж нещо добро не произлезе от тези.

205

А

преди 5 години

СТИГА С ТЕЗИ ЛЪЖИ,АКО НЕ БЯХА РУСИЯ И РЪКОВОДСТВОТО НА СИРИЯ,СЕГА ДЪРЖАВАТА СИРИЯ НЯАШЕ ДА Я ИМА,ТОЛКОВА Е СЛОЖНО ДА ГО РАЗБЕРЕТЕ.ЛАКОМИЯТА НА БАТКОВЦИТЕ НЯМА КРАЙ,ПОПИЛЯХА ЦЯЛА ДЪРЖАВА ЗА ДА ЗАДОВОЛЯТ НУЖДИТЕ И НЯММАТ СПИРАНЕ ПРЕД ЛЪЖИ И КОМБИНАЦИИ.ТРЯБВАШЕ ДА ИМА ПОНЕ ЕДНА РАКЕТА ОТВЕТЕН УДАР,ЗА ДА РАЗБЕРАТ КАКВО Е ТО ДА ТИ РАЗРУШАВАТ ДЪРЖАВАТА БЕЗ ВИНА ВИНОВНИ.

204

Анонимен

преди 5 години

Крим е руски, Русия е велика сила, предателите Елцин и Горбачов вече ги няма................................ясно ли е???

203

Анонимен

преди 5 години

Защо САЩ и НАТО имат право да имат военни бази в целия свят, а Русия няма право да има 2 бази в Сирия???Да обяснят западните лицемери - политици и военни??Аман от двойни и тройни стандарти!!!

202

Анонимен

преди 5 години

Истината рано или късно излиза наяве, ще стане ясно кой финансира тероризма-западните служби, фирми и политици!!!

201

Анонимен

преди 5 години

Ционизмът на Израел и уахабизмът на Саудитска Арабия да две крайни и много вредни идеологии.Всички служби знаят това!!!

200

Анонимен

преди 5 години

Лелееее...неуморни сте. Русия разкрила кой е извършил атаката и за това е виновна??? Тереза Мей се чуди как да скалъпи обвинение без факти и всички я аплодират, а когато Русия разкрие нещо то е задължително вредно. От кога ви тресат такива притеснения че истината е вредна? Е.лке ти си върхът!! Значи Израел да си бомбят без никой да знае и всички да се правим на умрели лисици?? Браво, радетели за свобода и истина! Браво!

199

Анонимен

преди 5 години

ИДИЛ и терористите са подкрепяни от САЩ, Англия и Франция.Асад все още е президент на Сирия.Крим е руски, Путин е голям стратег!!!Ясно ли е това на западните лицемери???

198

Анонимен

преди 5 години

Поредната антируска статия...............прекалихте вече.

197

Всичко е заради газ

преди 5 години

Ако войната спре, тръбите тръгват към Европа и Газпром умиргаЗагива путин не позволява са спре

196

Тинтири Минтири

преди 5 години

До Лилипута пак лъжеПърво, "Лилипута" не е обещавал нищо, това беше словесна престрекла, в която участваха 1-2 руски генерали. Второ, факт е, че ударите наистина отбягваха зоните с руснаци. Трето, вчера руското военно министерство представи снимков документален материал от останките на намерените свалени ракети. Този който "пак лъже" е САЩ.

195

Тинтири Минтири

преди 5 години

Доста долнопробна статия. 1. Първо, целият свят разбра, но явно авторът още не е разбрал, че т.нар. "химическа атака" беше инсценировка на Англия и Белите каски (бива ги в тези работи).2. Второ, четейки текста - не намерих дори и лъжовни аргументи (като в точка 1) защо "заради Русия" били големи шансовете за голяма война. Тези, които са се настанили неканени на територията на суверенна държава, помагат на терористите и бомбардират под фалшиви предлози са САЩ, а не Русия.

194

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 208Русия няма да нападне Израел. Повече от 1/3 от жителите на тази страна са руски евреи или руснаци. Ядат свинско, че и сланинка. Обичат бившата си родина не по-малко от новата. Постоянно ми попадат коментари на бивш антисъветчик, сега абсолютно проруски настроен. Потърсете в Нета Яков Кедми.

193

206 до двата минуса

преди 5 години

Давайте по същество!В какво не съм прав, та слагате минуси?Руснаците освирепяха - всеки ден показват по нещо ново!За да направиш двигател за самолет по най-съвременните изисквания, не са нужни престарели пленници-немци!Само съвършен kретеноид може да се залъгва с това!Нужни са нови материали, свръхтоплоустойчиви сплави, каквито никой още не е създавал.Нови идеи, нови решения, нови технологии.Както не можете да ме оборите със ssраните си минуси,така никой няма да постигне техническо съвършенство

192

Анонимен

преди 5 години

Ще сме е ли Русия да нападне Израел?

191

До шматка

преди 5 години

Никнеймът ти отива! Ако бях написал ДАЕШ на кого щях да съм *** - на Асад или на саудитския принц? Много на дребно живееш, опонирай по същество! Да, чета руска преса, гледам руска ТВ, руско-еврейска, CNN и др. Поназнайвам езици, признавам - руският най-добре. Живял съм 6 години в Русия и това бяха най-хубавите години в живота ми. Освен, че се изучих, там открих Европа - италиански, френски архитекти и скулптори,музеи, пълни с европейска култура, зали с европейска музика, книги! Горкият ти!

190

До Анонимен 183

преди 5 години

Какво ти разбира ненужният горен крайник от сопла? Су-57 лети с двигателите, с които лети Су-35 - АЛ 41Ф1 - всеракурсен двигател +/- 20 градуса, осигуряващи му свръхманевреност. Показаха филмче - тестване на самолета с един такъв и един от новите "изделие 30", който е съвсем нов, а не модификация и е много по-добър от АЛ.Само вманиачен запалянко може да пише глу-по-стите за немските инженери от ВСВ!Защо днес фрицовете не могат да направят двигатели за Юрофайтъра или за Еърбас, а ползват R-R?А?

189

шматка

преди 5 години

До 203ИГИЛ-что ето товариш:)))Путинските т.ролове даже не знаете как да се прикривате.Явно Путин започна да ви събира от кол и въже

188

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 192Теб май те хвана манията за величие - реши, че се правят лади специално за теб!