20

До 13

преди 6 години

До ЖоСя то това е така, *** когато една абонатна станция ти е за 4 - 5 входа, то това общо събрание е все едно да събереш марсианци и такива от юпитер и да почнете да играете на пинг понг! После тръбите не са твой те са на всички, но най-са на тия дето живеят на 1-вия етаж! Щото ако те ги отрежат ше ревнат всичките нагоре И накрая не си спомням от едно 32 години живея в моя блок, та не си спимням да е имало общо събрание и аз да е подписано гласувано и прочие да се присъединя към топлофикация!

19

хаха

преди 6 години

всичко гледа да те излъже и измами в тая държава !

18

ХХХ

преди 6 години

Кога ще разберете че грабежите от народа отдавна са коректни и законни в България ? Кога ?

17

Анонимен

преди 6 години

Кога и с какъв нормативен документ е обявено повишаването с 24 % на топлинната енергия??? Щото правителсвото непрекъснато врещи, че заплатите и доходите се повишават!!! Явно Правителството трябва да минава КУРСОВЕ ЗА ИКОНОМИЧЕСКА ГРАМОТНОСТ. Тато, вечна му памет, го правеше за своите прости управленци. Едно е фактическа заплата и доход, а друго - РЕАЛНА ЗАПЛАТА И ДОХОД! Ама на пазара, откъдето са демокраДичните управници-партийци не това се изучава, а как да се лъже.

16

Анонимен

преди 6 години

Като не ви харесва, си продайте апартаментите и си купете землянки без парно.И се грейте като си палите огън от паркета на средата на хола.Аман от селяни с претенции. Вчера дойдоха в София и вече с претенции.

15

до 3

преди 6 години

Ами да си ползвал бе, имал си топлоподаване, да си ползвал.Проблемът си е твой, щото се стискаш да не похарчиш някой лев.Ами мръзни тогава и плащай.

14

до 6

преди 6 години

И къде ги видя тия огромни заплати в Топлофакация, бе ***.Или викаш 640 лв е огромна заплата.

13

Анонимен

преди 6 години

На бай ти *** все някой му надува сметките.Иска ако може всичко да е без пари.Ами мойта сметка за март си е абсолютно нормална - 84 лв, зимните месеци плащах по 120-140 лв.

12

Жо

преди 6 години

ПРОБЛЕМЪТ има решение. Общото събрание на входа/блока решава с мнозинство да прекрати договора с Топлофикация. По същия начин новодомците в нов блок могат да вземат решение на Общо събрание въобще да не сключват договор с Топлофикация.Договорът с Топлофикация НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН но той се сключва след решение на Общото събрание и важи за целия вход/блок, а не с отделния абоват!А тръбите във вътрешната инсталация на блока са собственост на живущите, а не на Топлофикация.

11

?!

преди 6 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

10

i6

преди 6 години

Е, то и през миналата година мартенските сметки бяха най-големи. Тогава излязоха с някакво обяснение, че за да не товарят сметките в най-студения период, са ги разхвърляли за март и април. Сега пък се оправдават с миналогодишните...

9

Анонимен

преди 6 години

За 2017 м. март - 140лв.За 2018 м. март - 260лв, като една трета от месеца парното изобщо не е пускато - и без него си беше достатъчно топло в апартамента. Плюс 2 дена от месеца, в които абонатната ни имаше някаква авария и парно в блока нямаше изобщо. Абсурдно..... нямам думи...

8

Парнаджия II

преди 6 години

Два радиатора има, и имам сметка 150 лв....

7

Гадове

преди 6 години

КЗТ

6

Анонимен

преди 6 години

Наглеци! Огромни заплати! Явен грабеж на частна собственост, без наем за ползване и без задължения за поддържане. Прехвърляне на функии от "Топлофикация" върху клиента чрез антиконституционни тълкувания на З-на за етажна собственост. Изопачаване на нормативната уредба. Пробутване на "измерителни" неизмерващи уреди. Съзнателно користно разкъсване на управлението - топлинно счетоводство! Промъкване на антиконституцииони корекции в нормативната уредба. Престъпно лобиране. Непоклатима МАФИЯ!!!

5

zeus

преди 6 години

Ясно е, че сметките са верни, ама е грешна формулата, какво правят там данни за отоплителен сезон 2016/2017 година? По същата логика мога да сложа за преди 10 000 години данни, ледена епоха е била :)

4

преди 6 години

"Топлофикация съветват потребителите да се ОРИЕНТИРАТ в месечната си сметка, като извършат последователно следните изчисления":Изчисленията вадят конкретен и точен резултат, не ориентир. Това ме води към извода, че формулата е ориентировъчна, а не реална! В техническия университет, катедра физика, още се чудят на "формулите" на топлофикация. Научни методи за отчет на топлоенергията не се ползват, а измислят топлата вода в страни схеми (това за мен не са формули, а схеми). Е МЕРСИ!

3

kkkk

преди 6 години

Как за 10 дни, в които съм ползвал парно през месец март ще платя сметка ДВОЙНО по-голяма от месец февруари, когато не съм изключвал парното? Ще подам жалба и ако трябва ще заведа иск срещу тях, за да докажа, че няма как да съм изразходвал двойно повече енергия/вода за тройно по-малко дни ползване.

2

Анонимен

преди 6 години

Само софийската топлофикация е на прогнозен разход. Как пловдивската може да засича общите топломери и индивидуалните разпределители всеки месец, а софийската не може .... Не че не може, не й е изгодно ... защото така може да напише каквото си иска, а докато дойде време за изравнителната фактура вашите пари ще са престояли половин година при тях

1

Анонимен

преди 6 години

гледат те в очите и те лъжат