87

Кфккф

преди 6 години

Абе може и да не е качествено, но поне е по-скъпо. оО

86

Анонимен

преди 6 години

Този явно не е излизал от България да види кви гмо-то ядат в някои западноевропейски държави.Няма двойни стандарти,има хора с пари и хора с по малко пари.Работиш и знаеш как да вадиш пари,хапваш и пиеш качествено.Не знаеш да работиш,да учиш и да вадиш пари хапваш и пийваш некачествено.7 милиарда човека на планетата трябва да се изхранват.

85

мд

преди 6 години

Уау,макарони произведени в Италия са по-евтини там,отколкото в бг! Какво невероятно откритие! Стига с тези глупости. Нали се сещате, че ако качеството е същото, цената ще е по-висока. И тогава всички ще лъсне колко по-бедни сме, отколкото си мислим. А от продуктите, които са сравнили, нищо не е жизнено важно. Я по-добре да изследват качеството на бг сирене, хляб, месо, зеленчуци и плодове, които са наистина важни. Но тогава кой ще ни е виновен, че са пълни *** - пак ли европейците?

84

До OMG_Lucker

преди 6 години

OMG_Lucker, вредно е ако се прекали с количеството, както и с най-полезното ако прекалиш, пак ще ти навреди.Освен това ти не мислиш, че има и диабетици, които не употребяват захар изобщо, за тях са алтернативните подсладители като ф-г сироп.

83

Анонимен

преди 6 години

Позиция изразена в кварталната кръчма, извинете в брюкселска кръчма.Как се е изразила тази позиция, от ляво на дясно или от дясно на ляво или може от горе на долу или от долу на горе.

82

Анонимен

преди 6 години

Преди два дена, при Милен Цветков обсъждаха темата. Двамата гости + Милен пропагандираха в полза на двойния стандард. Гледах в недоумение тъпия цирк, който разиграваха. Марката затова е марка, защото предполага еднакво качество, където и да я купиш. Ако си купиш Пежо, ти очакваш Пежо, ако отидеш в Макдоналдс, очакваш Макдоналдс, ако си купиш Гучи, очакваш да е Гучи. Няма оправдание в двойния стандард! Да не говорим бебешка храна с повече растителни мазнини и по-малко витамини-това е престъпление

81

Анонимен

преди 6 години

То и да има ... Не можем си я позволи.

80

valenty

преди 6 години

"за Бг ВСИЧКИТЕ вносители на всички хранителни стоки ИЗБИРАТ да внасят второ / трето / и т.н. качество и спекулират"Това е точно така. Не са виновни производителите , а нашите търговци. Това важи и за всички останали стоки.

79

Анонимен

преди 6 години

И от това "изригване" ще произтече ли нещо. Щото на тия парата им стига само за свирката. Способни са единствено да изригнат на дума, ама да свършат нещо - едва ли.

78

ЦЕНЗУРА!!!!!!!!!!

преди 6 години

И като му казах на онзи номер 88, че това им е указаната линия за мнение на Джамбазки, Сидеров и прочеее посpани патрЕоти, че Евразийския съюз е над свободния пазар на ЕС и целта е да се насажда омраза към ЕС и постепенното извеждане на България извън ЕС и НАТО, толкова ли ви жегна? И вие ли сте купена медия? Храните никога не са били по-добре, а вие искате "буркан-икономика" и Евразийски стоки. ОК. После да не ревете! Но не, българският средностатически *** иска тоталитаризъм по евразийски!

77

Анонимен

преди 6 години

Ахахаа, чак пък изригнал! Къде? Във фейсбук профилчето си! А в Брюксел е на заплата, това злобарче. Вместо да имаме самочувствие на европейци, че сме равноправна част от техния иконом. пазар и пазар на труда, че усвояваме милиарди за инфраструктура, земеделие, реставрират се църкви... това малко химлерче се опитва да ни внуши, че сме низши и прецакани. Абе, нямаше ли да възстановяват казармата паЧриотите! Пръв Джамбазки да вкарат! Да се научи да бъде мъж. Във фейсбук и баба вече може да се репчи

76

Антон

преди 6 години

Ако с по-лошото качество ще е и по-евтино, сигурно всъщност би било в полза на милиони бедни българи..

75

OMG_Lucker

преди 6 години

Анонимен 73 пък предпочитал глюкозо - фруктозния сироп...Аланколуу, вземи се образовай- прочети в нета, какво ти образува този "сироп", как директно формира тлъстини около органите, как после ти се отразяват тези тлъстини, как е почти невъзможно да се отървеш от тях или дори да ги намалиш. Прочети, запознай се и ще разбереш, че е по- добре да консумираш сладкиши направени със "бялата отрова"- захарта, отколкото с "глюкозно- фруктозен" сироп.Ех ама какви разбирачи има...

74

OMG_Lucker

преди 6 години

На Джамбазки ако човек му прочете някое от "изригванията" и може да си каже, че май е супер читав. След това прочита 2ро, 3то мнение и решава, че той е човека.НО! Ако после започне да му следи изявите или по- скоро липсата на изяви в доста ключови ситуации, които би следвало да са от компетенциите и ресора на неговата партия и ще го разбере що за нагаждаческа и популистка натура е.Така че хайде да не ни хвърля прах в очите с "изригвания".

73

88

преди 6 години

До ТОВА СА ГЛУПОСТИ!!!Кое е глупост бе, пoмиaр нeщастен? Кое от описаното с числа и проценти не е вярно? Айнщайн е казал, че всичко което се описва с цифри е наука, другото е фантазия. На теб ти е изтекъл мозъка. Никъде не пише "Кремъл", просто се иска да се отнасят с нас като с равни. Но как да ти разбере простата промита тиква?

72

sante_dog

преди 6 години

Решението е още по просто - продукт от една марка с едно наименование да трябва да има същите или сходни (до 5-10% разлика) съставки. Ако ли не - да се именува по друг начин

71

111

преди 6 години

Проблема не е в първо / второ / трето и т.н. качество ... Проблема е че ВНОСИТЕЛИТЕ на продуктите избират какво да внасят - а за Бг ВСИЧКИТЕ вносители на всички хранителни стоки ИЗБИРАТ да внасят второ / трето / и т.н. качество и спекулират с цените .. но нали повечето са фирми приближени до..КОЙ ???? както и да е.. сега плюйте ме.. чакам

70

Анонимен

преди 6 години

Който сътвори това изречение:"Мляко за малки деца по-високо съдържание на растителни мазнини (вкл. палмово масло) в българския аналог за сметка на по-малко съдържание на мляко на прах."Да си скъса сам дипломата и повече да не твори обществено четими статии!

69

Анонимен

преди 6 години

След като патриотите са толкова гневни на "българските микрофони на брюкселските лицемери", защо са се коалирали да управляват заедно с тях? Щом ги смяташ за не.годници, просто се оттегляш от управлението. Иначе другото са просто лакардии и симулации на патриотизъм.

68

Анонимен

преди 6 години

Аз пък предпочитам продукти с глюкозо-фруктозен сироп, вместо със захар и повече чушки, отколкото месо. Защо говори за предпочитания от името на всички?