47

Анонимен

преди 6 години

В мутренска България, управлявана от мутри се шири безнаказо тотална спекула! Щом хората си траят какво може да се очаква?! И излязъл дон мутрак пред хората в чужбина и им обяснява как да се завърнат! ***!

46

Анонимен

преди 6 години

БЪЛГАРСКИЯ ПРОИЗВОДИТЕР Е КОЛЕКТИВ ОТ КОРУМПИРАНИ АНОНИМНИЦИ.

45

Жеко Шишм.

преди 6 години

А ако видите какво слагат българските производители в сходни артикули, ще ви се изправят косите.

44

Гордън Рамзи

преди 6 години

некой сети ли се да пита колко точно родна е родната продукция, и кво има у неа?

43

мухахах

преди 6 години

Джамбазки, питай твоите приятели от Лукойл защо една бутилка мин. вода Сан Бенедето струва три лева на бензиностанцията а в Италия на магазина е 22 цента:))))))))

42

АНТИ

преди 6 години

ЕВРОЦЕННОСТИ + БОЙКОВИЗЪМ = ЗДРАВ и БОДЪР ОРГАНИЗЪМ

41

Анонимен

преди 6 години

Лек ден.

40

Анонимен

преди 6 години

Абе купувайте само българско и то от производители, които си отварят магазини.И това е нашия коз да ги натискаме тия мошеници от ЕС инак само ни залъгват и си измислят двойни стандарти и разни класации. Готвят се да спрат и парите на Източна Европа. Разширение на ЕС може и да няма, ама разширение на Вишеград сигурно ще има.

39

ИЗгърбич Задвратян

преди 6 години

До Анонимен"казвам ти нещо, бая проучвания ми минаха". както казва алекс джоунс от инфоуар, ако искаш да пробуташ евтина пропаганда без опорна точка, текста задължително започва с "ако искате, вярвайте", следвано от теза без покритие, базирана на "личен опит". айде лек ден.

38

Анонимен

преди 6 години

ако искате "да не е отровно" се налага да си гледатеЕ, точно. Като уж не е качествено - не го купувай и това е.

37

АЗ

преди 6 години

Джамбазки, защо изригваш във Фейсбук? Там ли ти е трибуната? Не те ли пратихме в Европарламента, изказвай се, пиши из разните му комисии, прави всичко, което ти позволява позицията, та да има реална полза..Във Фейса всеки може, дори и баба ми и Николета Лозанова...

36

Анонимен

преди 6 години

Ако искаш БЛАГО МЛЕКО, КУПИ СИ ОТ СЕЛСКАТА ЧАСТНА ФИРМА.

35

EMO

преди 6 години

Джамабазки и в цедка не влиза, защото си е редко .....но :-)

34

Гордън Рамзи

преди 6 години

До КОМУНИСТ що, ше кажеш на мама ли?

33

Анонимен

преди 6 години

11, ако смяташ, че пиша глупости, застани в един кауфланд и виж кой какво купува. Дето се вика, сам си направи проучване, ако се съмняваш в моето.

32

Анонимен

преди 6 години

АЛО партийния активист стига си ревал! МОДЕЛА НЕ НИЕ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ КАТО ЗАПАДНИЯ. Там са частни фирми и отговорността е ЯСНА И КОНКРЕТНА КЪМ ПРОЙЗВОДИТЕЛЯ.Как ще накажеш финансово някой в БГ КАТО ЧАДЪРА Е ПАРТИЕН.

31

Анонимен

преди 6 години

За огромно съжаление, двийните стандарти не са само при храните. И пак за съжаление, всички двойни стандарти ни убиват. България осъди ли Германия по дизелгейт или Бойко подви опашка за да вземе тихичко парите пак?

30

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

цялата кретения е базирана на широко рекламираната носталгия към "едно време", и цели да накара хората да купуват "народни", "нашенски" и/или прочие "ретро" . само че в крем карамела има царевичен грис, в лимонадата няма захар, а меда в опаковките де факто е фруктоза. ако искате "да не е отровно" се налага да си гледате. а това, баче ли не е като да се плямпа по форумите.

29

мухахах

преди 6 години

Поредната фейкова статия с внушения, че ЕС е лош. В 50 подобни статии никога не намерих име на някакъв продукт.

28

Анонимен

преди 6 години

Изгърбич ЗадвратянРядко пия, вино и твърд алкохол не употребявам. Казвам ти нещо, което знам от първа ръка. По едно време бая проучвания ми минаха пред очите и имам някаква идея какво се търсеше на пазара в един конкретен момент. Като гледам пазарските колички на хората, нещата са се променили съвсем малко.Много бира на ниска цена - това искаха хората. Как мислиш, дали може да е и качествена?