7

-

преди 6 години

Ако имаше държава щеше да защити интереса на гражданите. Спрете им вноса докато не достигнат нужното качество, наложете глоби за дискриминация, но няма кой да застане и да брани народа. Докато ни управляват дупедавковци такава ще да е тя.

6

Наблюдател

преди 6 години

"Войводата" с ватенка и ***, вече трета година е евродепутат. И вместо да си прави евтин пиар и да изригва пред българските медии, досега трябваше много остро да постави тези въпроси там където им е мястото-в Европарламента и не само да ги постави, но и да лобира за тяхното приемане. Но цялата работа на подобни псевдопатриоти е такава-парата отива в свирката и никаква работа не се върши.

5

Сериозно

преди 6 години

Отново Русия и Путин са "виновни" за двойния стандарт в храните... Видят и "хибридна" война за това! Къде сте ***...

4

Анонимен

преди 6 години

Напускай разпадащата се еврокочина докато е време.

3

Анонимен

преди 6 години

Втора цедка за ВТОРО качество хора!!Какъв е проблема?! Българина трябва да разбере най-накрая че е МАТ'РИАЛ второ качество а не да ми сепъчат пишман-патриоти и да говорят глупости.

2

Анонимен

преди 6 години

В България има доста хубава храна. Но не се купува, защото такава е потребителската култура на българина - той взима пет кила домати като стиропор, а не един килограм хубави домати. Търси много, но евтино. Това предопределя много неща на пазара.Второ, една част от продуктите просто са приспособени за съответният пазар; една кока-кола в САЩ има различен вкус от нашата, защото потребителите просто харесват такава и е установено след потребителски проучвания.

1

Анонимен

преди 6 години

Спрете да пиете Кока Кола бутилирана в България докато не започнат да слагат истинска захар в нея. Сега я смесват със сироп от ГМО царевица... Кипърската в кен, която се продава тук, е със захар и е абсолютно различна на вкус!